- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Ayıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azındanBu hafta ki sahnem gayet anlasilir ve güzel yine 1 verirsen bozusuruz![]()
Ayıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azındanBu hafta ki sahnem gayet anlasilir ve güzel yine 1 verirsen bozusuruz![]()
Yok o turşu kullanmamış![]()
2 kesmez aga 1 puanin üstüne en az 4 lazim ama tam puan verirsende hic fena olmaz yaniAyıp ettin aga ben sana 2 hafta üst üste 1 verir miyim hiç, 2 veririm en azından![]()
İyi iyi elenir inşallah da bir güzel dalga geçerimYok o turşu kullanmamış![]()
Yamağım o benimİyi iyi elenir inşallah da bir güzel dalga geçerim
Onun da tripleri çekilmiyor hiç tıpkı sen![]()
Yaparız bir şeyler bu hafta ya sıkma sen canını2 kesmez aga 1 puanin üstüne en az 4 lazim ama tam puan verirsende hic fena olmaz yani![]()
tabiki burak elendi
Sahneme güveniyorum bu sefer sadece duygusallik degil baska seylerde var icindeYaparız bir şeyler bu hafta ya sıkma sen canını1 puandan tam puana yükselebileceğini düşünüyorsun demek ilginçmiş
![]()
Oo +18 sahneleri severim bu hafta bendensin o zamanSahneme güveniyorum bu sefer sadece duygusallik degil baska seylerde var icinde![]()
Memoli ile ben aynı puandayız ona +3, bana +2 yazmışsın. ssPuan durumu konuda. @Bully istersen konrtol edebilirsin, ben yarın sabah kontrol edicem![]()
Dizimizde bolca +18 sahne mevcut zatenOo +18 sahneleri severim bu hafta bendensin o zaman![]()