Bi ara izlerim ikinci sezondan mı ? İlk sezondansa mutlaka izlemişimdir.
O zamanlar küçüktüm@MayısKralı @Tzira'yı unutmuş.Forumda jüri denilince akla gelen ilk kişidir kendisi, tüm yarışma programlarımızın vazgeçilmez tek jürisini nasıl unutursunuz
@DarkLeqenD yazın birlikte Güneşin Kızları izlediğimiz zamanları ne çabuk unuttun la.
@Doğu böyle diyenlerden korkacaksın asıl.Güzel puanlarınızı beklerim romantik ve eğlenceli sahneme.
Onu demiyorum Paramparçanın 2. Sezonu mu diye sormuştumYok bu haftaki, 3. Sezon Nursel köse.şuan konuda.
Of ne sık boğaz ediyon eve yeni geldim Survivor izliyorum Keriman'la mı uğraşacam ayağımın tozuyla.
Bu sahnede ilk defa Kerimana acımıştım.
Kimse sana recap süresi yollamadı mı, konuda 5-6 dakikalık sahneler var ama en fazla 4 dakikalık sahneler seçebiliyorduk.Recap?
İlk 4 dakikasını izleyinKimse sana recap süresi yollamadı mı, konuda 5-6 dakikalık sahneler var ama en fazla 4 dakikalık sahneler seçebiliyorduk.O 5-6 dakikalık sahneler arasından 4 dakikasını seçip sana yollamış olmaları gerekiyor, bir özele bak istersen, yollayan varsa recap sürelerini eklersin konuya.
benim videomun üstüne 2:40-5:40 yazarmısın cnmİlk 4 dakikasını izleyinİlk sunumum olduğu için bakmamıştım hiç onlaraİlk 4 dakikasını izleyin.2.Haftada bu yalnışmızı telafi etcez efendim
benim ismimi önce söyleyeceksin sonra @Doğu nun ismini söylemen lazımdı
Oylama Başlamıştır.Son Oylama Tarihi 4 Nisan Pazartesi.
Not: Tüm sahneler ilk sayfada var.
Yarışmacılar: @Ice_Cool_23 @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @MayısKralı @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @Mr.At @Since2011
Jüriler: @Doğu @destere @Felon @OzaN @sokak sanati @DarkLeqenD
orda burçin aynada kendi yansımasıyla öpüşse daha çok puan alırdı benden
Arkadaş 1 Nisan şakası yapmış tamam başkan sensin anladıkbenim ismimi önce söyleyeceksin sonra @Doğu nun ismini söylemen lazımdıben kıdem olarak daha rütbeliyim
bu seferlik affettim ama bir daha olmasın ?
hepsini izledim çok güzel parçalar varparça demişken yani video parçaları ?
yalnız bazı yerlerde yarışan oyuncular değilde yancıları daha çok rol almış sanki
orda burçin aynada kendi yansımasıyla öpüşse daha çok puan alırdı benden@Bully araya oğlanıda katmış mahfetmiş videoyu
İlk haftada dakikası olmasınbenim videomun üstüne 2:40-5:40 yazarmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?