Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
@destere geldiğinde hogatha diye @Sherlock a koşunca ozaman zaten aklı başına gelecek ama işte amaOnun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır. ?A
@destere geldiğinde hogatha diye @Sherlock a koşunca ozaman zaten aklı başına gelecek ama işte ama ?A@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
–>
Çok kasıntıydı oDoktor dizisinde de aynı rolü oynadı nerdeyseBi Kocamın Ailesinde iyiydi ama o dizi de dram komediydiAnaları bi ağlıyordı görmen lazımdı@sokak sanati @xBUGRAx tekrarını verseler sabahları
Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Seni bir deney olarak görmeyeceğim. Seni çocukluğuna hatta tüm hayatının derinliklerine inilen sıradan bir hasta olarak da görmeyeceğim.Seni bir arkadaş olarak görüp, o illetin kökünü kurutup huzura erdireceğim.Yani bir Doctor'dan çok daha fazlası olabilir bu durum.
Gökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeKime diyon anlamadım Gökhan Alkan değil sanırım.
Ben güvenilmeyecek adam mıyım be adaşım, güvenmekte sonuna kadar haklısın elbette.Adaşım sen resmen bu işin derinliklerine ve inceliklerine hakimsin. Sana sonuna kadar güveniyorum.
Gökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeBi Kocamın Ailesinde değildi ama analar kurtarıyordu
Kime diyon anlamadım Gökhan Alkan değil sanırım.
Seviyor Sevmiyor da az saydırmıyordum bu adamaGökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeBi Kocamın Ailesinde değildi ama analar kurtarıyordu
Adaşım sen resmen bu işin derinliklerine ve inceliklerine hakimsin. Sana sonuna kadar güveniyorum.
Tırnaklarınımı sökecen , kuyruğunumu kesecen napacaksan yap serbestBen güvenilmeyecek adam mıyım be adaşım, güvenmekte sonuna kadar haklısın elbette.Ben de kendime güveniyorum.
Keşke Çukur da bitseEşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Ne izleyecez hep ecünnü dizileriyle dolacak bir gün tv zaten 3-4 kaliteli dizi var onlarda son nefeslerindeKeşke Çukur da bitse
Yeni aksiyon dizileri gelir onlara bakarsınNe izleyecez hep ecünnü dizileriyle dolacak bir gün tv zaten 3-4 kaliteli dizi var onlarda son nefeslerinde@Forumdash @serhatt @xemrexxx @Sherlock
Yeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yılYeni aksiyon dizileri gelir onlara bakarsın
sen de eski olduğun için eskilere alışman normalYeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yıl@MasacRE @xemrexxx
@Forumdash Bişiler ayarlarsa olabilir
Seneye bomba gibi gelecezYeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yıl@MasacRE @xemrexxx
@Forumdash Bişiler ayarlarsa olabilir
Çukur seneye son sezon olur onun bitişine yine bişi ayarlaman lazımSeneye bomba gibi gelecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?