O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum. Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
Pazar günü start veriyorum adaşım.
O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum. Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
@Çiğdem menese niye adaşım diyor diye düşündüm bir süre ayrıca halka izleyen halkalı şekerdir
Eşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacREiZLEME SENDE MECBUR DEĞİLSİN YA
Bi koca bul sende @xemrexxxEşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Ne dizi oyuncusu be kataraktlı dul bi emekli bul işte @xemrexxx
Onu sen bul sana sıkıntıda değiNe dizi oyuncusu be kataraktlı dul bi emekli bul işte @xemrexxx
Gençler varken bunakları napıcam Senin yaşın geçti diye öylelerini bul diyorumOnu sen bul sana sıkıntıda deği
Parası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyorGençler varken bunakları napıcam Senin yaşın geçti diye öylelerini bul diyorum
Bende öyle bi morukla evlenip moruğun paralarıyla genç parlaklarla günümü gün edebilirim @xemrexxxParası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyor
İp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim. Uzun bir mesaj yazmıştım zaten öve öve bitiremedim, artık görevimi tamamladım. Sıra adaşımın sanatla buluşmasına geldi.
Hhaha hayır onu değil kimlik bunalımı yaşıyor önce @bazinga oldu sonra ben Sen onu felsefenle tedavi et ruhunu arındır @Sherlock @xemrexxx @Yiğittİp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim. Uzun bir mesaj yazmıştım zaten öve öve bitiremedim, artık görevimi tamamladım. Sıra adaşımın sanatla buluşmasına geldi.
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.Adaşım bana sanat tedavisi uyguluyor.
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır.Çılgın tedavi yöntemlerine ihtiyacım var adaşım, sincap beni zehirledi.
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır. ?A