Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
![]()
Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
![]()
Doctor Engineer iş başında.Ben bu durumda senin çılgın tedavilerin için kobay oluyorum adaşım, ancak sana güvenim sonsuz. Kurtar beni bu illetten.
![]()
@destere geldiğinde hogatha diye @Sherlock a koşunca ozaman zaten aklı başına gelecek ama işte amaOnun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır. ?A
@destere geldiğinde hogatha diye @Sherlock a koşunca ozaman zaten aklı başına gelecek ama işte ama ?A@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
–>
Çok kasıntıydı oDoktor dizisinde de aynı rolü oynadı nerdeyse
Bi Kocamın Ailesinde iyiydi ama o dizi de dram komediydi
Anaları bi ağlıyordı görmen lazımdı
@sokak sanati @xBUGRAx tekrarını verseler sabahları
![]()
Benim olayım tamamen Psychological adaşım.Seni bir deney olarak görmeyeceğim. Seni çocukluğuna hatta tüm hayatının derinliklerine inilen sıradan bir hasta olarak da görmeyeceğim.
Seni bir arkadaş olarak görüp, o illetin kökünü kurutup huzura erdireceğim.
Yani bir Doctor'dan çok daha fazlası olabilir bu durum.
![]()
Gökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeKime diyon anlamadım Gökhan Alkan değil sanırım.![]()
Ben güvenilmeyecek adam mıyım be adaşım, güvenmekte sonuna kadar haklısın elbette.Adaşım sen resmen bu işin derinliklerine ve inceliklerine hakimsin. Sana sonuna kadar güveniyorum.![]()
Gökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeBi Kocamın Ailesinde değildi ama analar kurtarıyordu
![]()
Kime diyon anlamadım Gökhan Alkan değil sanırım.![]()
Seviyor Sevmiyor da az saydırmıyordum bu adamaGökhan'ı diyoruz kasıntıydı diyeBi Kocamın Ailesinde değildi ama analar kurtarıyordu
![]()
Adaşım sen resmen bu işin derinliklerine ve inceliklerine hakimsin. Sana sonuna kadar güveniyorum.![]()
Tırnaklarınımı sökecen , kuyruğunumu kesecen napacaksan yap serbestBen güvenilmeyecek adam mıyım be adaşım, güvenmekte sonuna kadar haklısın elbette.Ben de kendime güveniyorum.
![]()
Keşke Çukur da bitseEşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Ne izleyecez hep ecünnü dizileriyle dolacak bir gün tv zaten 3-4 kaliteli dizi var onlarda son nefeslerindeKeşke Çukur da bitse![]()
Yeni aksiyon dizileri gelir onlara bakarsınNe izleyecez hep ecünnü dizileriyle dolacak bir gün tv zaten 3-4 kaliteli dizi var onlarda son nefeslerinde@Forumdash @serhatt @xemrexxx @Sherlock
Yeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yılYeni aksiyon dizileri gelir onlara bakarsın![]()
sen de eski olduğun için eskilere alışman normalYeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yıl@MasacRE @xemrexxx
@Forumdash Bişiler ayarlarsa olabilir![]()
Seneye bomba gibi gelecezYeniler tutunamıyor eskilerle gidiyorduk her yıl@MasacRE @xemrexxx
@Forumdash Bişiler ayarlarsa olabilir![]()
Çukur seneye son sezon olur onun bitişine yine bişi ayarlaman lazımSeneye bomba gibi gelecez![]()