O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum.Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
![]()
Pazar günü start veriyorum adaşım.
O zaman önümüzdeki hafta içi iş başlıyorsun bahane kabul etmiyorum.Zaten bi başladıktan sonra duramayacaksın, kendine engel olamayacaksın.
![]()
Eşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacREiZLEME SENDE MECBUR DEĞİLSİN YA![]()
Bi koca bul sendeEşkiya ve Ertuğrul son sezonları deniliyor , Çarpışma zaten öyle Yüzlezmede sezon sonu bitse Çukur dışında dizi kalmıyor seneye elimde 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Onu sen bul sana sıkıntıda değiNe dizi oyuncusu be kataraktlı dul bi emekli bul işte@xemrexxx
Gençler varken bunakları napıcamOnu sen bul sana sıkıntıda deği![]()
Parası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyorGençler varken bunakları napıcamSenin yaşın geçti diye öylelerini bul diyorum
![]()
Bende öyle bi morukla evlenip moruğun paralarıyla genç parlaklarla günümü gün edebilirimParası için sana uygun Çukurdan beyefendide 25 yaş küçük kızla evleniyor![]()
İp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim.
Hhaha hayır onu değil kimlik bunalımı yaşıyor önce @bazinga oldu sonra benİp gibi mesaj yazarsam spoiler olur. Anca adaşım izledikten sonra yazabilirim.Uzun bir mesaj yazmıştım zaten öve öve bitiremedim, artık görevimi tamamladım.
Sıra adaşımın sanatla buluşmasına geldi.
![]()
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.Adaşım bana sanat tedavisi uyguluyor.![]()
Sana bir terapi seansı yapmak gerekiyor adaşım, bu gidiş iyiye gidiş değil.![]()
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır.Çılgın tedavi yöntemlerine ihtiyacım var adaşım, sincap beni zehirledi.![]()
Onun zehrini içinden öyle bir söküp çıkaracağım ki tıpta böylesi bir çılgınlık görülmemiş olacak, çığır açacağız çığııır. ?A