Çukur bitecek inş bu sezon @mrt-06 ı ikna ederiz umarım
Forumdash ne yap ne et bitirt diziyi, sana güveniyorum
Çukur bitecek inş bu sezon @mrt-06 ı ikna ederiz umarım
UYYY KUDURUK şİMDİDen önümüzdeki senenin kudurma planını yapmış 😱
Eldeki diziler bitiyor Çukura sarıldık oda biterse ne izlecem ecünnü dizilerimiUYYY KUDURUK şİMDİDen önümüzdeki senenin kudurma planını yapmış 😱
bence artık intihar et bak desteren de yok dizin de yok seneye foruma yönetici de oldun bir amacın kalmadı gibi @MasacRE @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAxEldeki diziler bitiyor Çukura sarıldık oda biterse ne izlecem ecünnü dizilerimi
UYYY KUDURUK şİMDİDen önümüzdeki senenin kudurma planını yapmış 😱
Aslı Enver'i Emre'nin Esma Sultan'ından kurtarıyoruz bu sezon, gelecek sezona güzel bir aksiyon dizisine alalım onu sen de çatlaya çatlaya izleEldeki diziler bitiyor Çukura sarıldık oda biterse ne izlecem ecünnü dizilerimi
azdın mı
NE KADAR DOĞRUbence artık intihar et bak desteren de yok dizin de yok seneye foruma yönetici de oldun bir amacın kalmadı gibi ?A @MasacRE @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx
Aslı Enver'i Emre'nin Esma Sultan'ından kurtarıyoruz bu sezon, gelecek sezona güzel bir aksiyon dizisine alalım onu sen de çatlaya çatlaya izle
hoştt sapık
Aaa gerçekten Eşkiya Ertuğrul ben foruma geldimden beridir bunları izliyorum diğerleri değişiyor Biterseler @MasacRE @serhatt @Forumdashbence artık intihar et bak desteren de yok dizin de yok seneye foruma yönetici de oldun bir amacın kalmadı gibi ?A @MasacRE @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx
ÜZÜNTÜDEN GEBERAaa gerçekten Eşkiya Ertuğrul ben foruma geldimden beridir bunları izliyorum diğerleri değişiyor Biterseler @MasacRE @serhatt @Forumdash
Hiç mi sıkılmadın be, eskiler bitsin yenilere yönel işteAaa gerçekten Eşkiya Ertuğrul ben foruma geldimden beridir bunları izliyorum diğerleri değişiyor Biterseler @MasacRE @serhatt @Forumdash
SHOWDA NÖBET BAŞLIYOR ONU İZLE
Ben eski kafamla iyiyim yeni yetmeHiç mi sıkılmadın be, eskiler bitsin yenilere yönel işte
Onu izlemicemSHOWDA NÖBET BAŞLIYOR ONU İZLE
Aslı Enver'i Emre'nin Esma Sultan'ından kurtarıyoruz bu sezon, gelecek sezona güzel bir aksiyon dizisine alalım onu sen de çatlaya çatlaya izle
hoştt sapık
susar mısınız şu an forumcak izleyeceiğimiz yabancı dizinin ilk bölümünü izliyorum akşama @Harunnn60 @dreamy @Forumdash a anlatırım konuyu oradan yayılır zatenAaa gerçekten Eşkiya Ertuğrul ben foruma geldimden beridir bunları izliyorum diğerleri değişiyor Biterseler @MasacRE @serhatt @Forumdash
Hele o en beteri, nasıl katlanabiliyorsunuz hala hiç anlamıyorum Ben ki dizileri yarıda bırakmayı sevmeyen bir insanım. İlk vadiden sonra bir süre Pusu izledim. Baktım bunun biteceği yok kaçtım kurtardım kendimi
Forumcak hangi diziyi izlicektik biz @Forumdash ın bir black sailsten herifi vardı omu Önce oscarı bitirelim @MasacREsusar mısınız şu an forumcak izleyeceiğimiz yabancı dizinin ilk bölümünü izliyorum akşama @Harunnn60 @dreamy @Forumdash a anlatırım konuyu oradan yayılır zaten