Teşekkürler.Diziyi bir bölümde komple flört hikayesine çevirmişsin.Nerde kaldı zombiler acımasız sokak sanatı gerilim,korku azalmışBu çiftleri birleştirip bir sahnede anlat aşka boğulmayalımEllerine sağlık
Teşekkürler.Diziyi bir bölümde komple flört hikayesine çevirmişsin.Nerde kaldı zombiler acımasız sokak sanatı gerilim,korku azalmışBu çiftleri birleştirip bir sahnede anlat aşka boğulmayalımEllerine sağlık
Gelecek 3 bölüm güzel macera yazdım senle @vadikızı'na neyseki.Ben yokum diye. Halk çok benimsedi beni
ne yapalım telefondan yazdık yama yüklüyelim derken pes 2017 ye bozdu oyunuTamam tamam okuyorumsenin dizi uzun.Atacan`ınki 1 dakikaya bitiyo
laciverti almak istiyordum 1 saniyeyle mayıskralı almışDünden beri çok sinirlisin sakin ol yeni sistem seni delirtti.
Sağlık olsunlaciverti almak istiyordum 1 saniyeyle mayıskralı almış
herkes ayrı dizide cuma günü birisi istanbullu gelin de birisi aşk mavide bende arka sokaklar seyrediyorum ama dizi 1 saniye sonra reklam vermişSağlık olsun
Ablam işte şehre alışınca köye gitmek zor oluyor bakalm.
Gelecek 3 bölüm güzel macera yazdım senle @vadikızı'na neyseki.
Zaten 2 hafta kalacağım çok değil artık idare ederim ne yapayım.Anlıyorum seni ben belli yaştan sonra kayseriye gelmiştim alışmak için zaman geçmesi lazım
3 bölümmü 3 bölüm @sokak sanati ile maceramızmı var daha bana neler yapacak yaw
Zaten 2 hafta kalacağım çok değil artık idare ederim ne yapayım.
Sezon finaline kadar macera devam edecek.
İnşallahGez köyde bol bol gör baklaım etrafı nasıl bir yermiş eminim eğlenceğin birşey çıkar orda
Hadi bakalım bekliyoruzzz
İyi bari.Teşekkürler kanke.Kötüler hemen ölmüyor malum.
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.Yazık, değmezmişsin. .ss
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Biraz daha pişmen lazım esroşum.
Dost musun düşman mı bacım mısın aşkım mı karar verİyi bari.
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Kim üste çıkacak acaba o sahnelerde.@mrt-06
İyi bari.
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Kim üste çıkacak acaba o sahnelerde.@mrt-06
Sen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06Dost musun düşman mı bacım mısın aşkım mı karar ver
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Herkese hedef olarak beni görüyor demekki zirve benim.
Tamam anladım benSen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Seninle olan sert kapışmamız iyi reyting getirir. Atacan bi düşünsün bunu.
Sen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Seninle olan sert kapışmamız iyi reyting getirir. Atacan bi düşünsün bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?