Teşekkürler.Diziyi bir bölümde komple flört hikayesine çevirmişsin.Nerde kaldı zombiler acımasız sokak sanatı gerilim,korku azalmışBu çiftleri birleştirip bir sahnede anlat aşka boğulmayalım
Ellerine sağlık
![]()
Teşekkürler.Diziyi bir bölümde komple flört hikayesine çevirmişsin.Nerde kaldı zombiler acımasız sokak sanatı gerilim,korku azalmışBu çiftleri birleştirip bir sahnede anlat aşka boğulmayalım
Ellerine sağlık
![]()
Gelecek 3 bölüm güzel macera yazdım senle @vadikızı'na neyseki.Ben yokum diye. Halk çok benimsedi beni![]()
ne yapalım telefondan yazdık yama yüklüyelim derken pes 2017 ye bozdu oyunuTamam tamam okuyorumsenin dizi uzun.Atacan`ınki 1 dakikaya bitiyo
![]()
laciverti almak istiyordum 1 saniyeyle mayıskralı almışDünden beri çok sinirlisin sakin ol yeni sistem seni delirtti.![]()
Sağlık olsunlaciverti almak istiyordum 1 saniyeyle mayıskralı almış
herkes ayrı dizide cuma günü birisi istanbullu gelin de birisi aşk mavide bende arka sokaklar seyrediyorum ama dizi 1 saniye sonra reklam vermişSağlık olsun![]()
Ablam işte şehre alışınca köye gitmek zor oluyor bakalm.![]()
Gelecek 3 bölüm güzel macera yazdım senle @vadikızı'na neyseki.![]()
Zaten 2 hafta kalacağım çok değil artık idare ederim ne yapayım.Anlıyorum seni ben belli yaştan sonra kayseriye gelmiştim alışmak için zaman geçmesi lazım
3 bölümmü 3 bölüm @sokak sanati ile maceramızmı var daha bana neler yapacak yaw
![]()
Zaten 2 hafta kalacağım çok değil artık idare ederim ne yapayım.
Sezon finaline kadar macera devam edecek.![]()
İnşallahGez köyde bol bol gör baklaım etrafı nasıl bir yermiş eminim eğlenceğin birşey çıkar orda
Hadi bakalım bekliyoruzzz
İyi bari.Teşekkürler kanke.Kötüler hemen ölmüyor malum.
![]()
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.Yazık, değmezmişsin. .ss
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Biraz daha pişmen lazım esroşum.![]()
Dost musun düşman mı bacım mısın aşkım mı karar verİyi bari.
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Kim üste çıkacak acaba o sahnelerde.
@mrt-06
İyi bari.
Ne yapayım kankee, sende hiç hak vermiyorsun bana.
Seninle kapıştığımız sahneleri görmek istiyorum yiğidim.Kim üste çıkacak acaba o sahnelerde.
@mrt-06
Sen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06Dost musun düşman mı bacım mısın aşkım mı karar ver![]()
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Herkese hedef olarak beni görüyor demekki zirve benim.![]()
Tamam anladım benSen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Seninle olan sert kapışmamız iyi reyting getirir. Atacan bi düşünsün bunu.
![]()
Sen bana aşık olan platonik belalı ama kolsuz-bacaksız bir aşığı canlandır işte. İlla benim sana bir şey hissetmem mi lazım dizide? @mrt-06
Zirve göremiyorum ortada ama dikkatimi çeken bir karakter dizide.Seninle olan sert kapışmamız iyi reyting getirir. Atacan bi düşünsün bunu.
![]()