TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

Şaka şaka okudum. ss

Seni severim destere'yi sevmem anlaman lazım o kadarını hem Lori değil misin sen Rick'in yani benim eşim olmuş oluyorsun bir de vuslata ermişler. ss
hhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişim

Bully ile dosi diyalogları iyiydi,ayrıca destere ile Çiğdem diyalogları oldukça iyi olmuş..
Deniz19 konuşmaları çok iyi olmuş...bölüm sonuda çok karışık bitti.iyi bir bölümdü emeğine sağlık @mrt-06

Sonunda seninde sahneni okuduk. Ayda yılda bi sahnen oldu orada da kandırılan saf sahnesi valla @vadikızı bile bu hali ile daha akıllı dizide.
Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için

Hastaneden yeni çıktım, bir baktım şehir yerle bir olmuş her yer zombi kaynıyor o şokla kim ne derse inanırdım biraz zaman tanımanız lazım bana kendime gelebilmem için
Birde beynin hasar gördüğü için saflaşman çok normal canım zaman her şeyin ilacı.

Umutsuz vaka o karakter bence fıtık var bende oynayamıyorum de çık diziden yoksa yolun yol değil. Her denene inanıyorsun sonra şey olursun.
@MasacRE- @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

Bende o yüzden ne ara kinlendin diyorum işte

Diziyi gerçek sandın yine. Ne kin tutacağım sana yaa.

hhahah aa işin ilgincide ben lori olarak rick olan sen ve shane olan @Harunnn60 ı görsem tanımam sanırım gitmişim alakasız merle olan @destere ile takılıyorum aslında başıme ne gelse hak etmişim
destere'nin pardon Merle'nin diziden çıkması için elimden geleni yapacağım, sonbahara kim öle kim kala

Rick'e döneceğin günü bekliyorum