TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

game of thrones gibi dizi çekmiş @mrt-06
karakterler önemli değil diyor önemli olan senaryo diyip çatır çatır harcıyor başrolleri

O Melez lafın aklımda başka türlü kalmış demekki.
Afişe bakmayı unutma dinlenince.
haha tamam anladigim kadaryla siyahi bir karakterim
rengimiz önemli degil
sonra bakarim. ben hic bir bildirimi es gecmem zaten ve yeni bölumude merakla bekliyorum ama maalesef sira bana gelene kadar olmam burda
neyse döndugumde artik

@vadikızı na bakma sen seni benzettikleri karakter harika olmuş biraz esmer ama kız çok asil

game of thrones gibi dizi çekmiş @mrt-06
karakterler önemli değil diyor önemli olan senaryo diyip çatır çatır harcıyor başrolleri
Ben çekersem böyle çekerim işte.

haha tamam anladigim kadaryla siyahi bir karakterim
rengimiz önemli degil
sonra bakarim. ben hic bir bildirimi es gecmem zaten ve yeni bölumude merakla bekliyorum ama maalesef sira bana gelene kadar olmam burda
neyse döndugumde artik
Tamam hocam beklemedeyim.

Biliyorum cnm karıştırman normal tabii yüz düşürmek yokk ben nasıl işkence görcemm ipucu alsam olmazmı
Olmaz sürprizi kaçmasın ablam.

ay neyse Pamuk prensen gibiyim iste siyah sacli ama beyaz tenli

ama psikopat bir karakter olacagmi söyledi @mrt-06
Evet tam bir manyaksın.
Maalesef. .ss

Aklın fikrin bende bakıyorum. Her şeyi mi dikkatle inceliyorsun. Tırsmaya başladım senden.s.s

ay neyse Pamuk prensen gibiyim iste siyah sacli ama beyaz tenli

ama psikopat bir karakter olacagmi söyledi @mrt-06
o zaman dizideki karaktere bağlı değil senarist kendi fantazilerini uyguluyor diyelim
çünkü dizide senin bir psikopatlığını görmedik
ha bir ara abrahamla fantazi yaşıyordunuz sanırım abraham rolünü kim kaptı acaba ondan uzak dur

Ben çekersem böyle çekerim işte.

Tamam hocam beklemedeyim.

Olmaz sürprizi kaçmasın ablam.

Evet tam bir manyaksın.
Maalesef. .ss
Sen dur bakalim. bende @Aserat a bir film cekecem. öyle sadece yazi olmayacak siz izleyeceksiniz sahneleri ve sana uygun birsey bulurum. Önce kendimi göreyimde ona göre dusuneyim birseyler
@destere @Bully belki sizleride alirim kisa filmime

Aklın fikrin bende bakıyorum. Her şeyi mi dikkatle inceliyorsun. Tırsmaya başladım senden.s.s
seni yok saymışlar onun için itiraz ettim dedim değerli arkadaşımız sokak tümseği olmayan duyulmayan gereksiz bir gareth olmamalı ? kötümü yaptık

Acaba niye yoksunuz ne yapıyordunuz? Kuşkulandım şimdi
@mrt-06 @Çiğdem-
millet zombilerle boğuşurken biz @Çiğdem- le kuytu bir yer bulduk kendimize
orda zaman geçiriyoruz daha çok o yüzden gözükmüyoruz her bölüm

seni yok saymışlar onun için itiraz ettim dedim değerli arkadaşımız sokak tümseği olmayan duyulmayan gereksiz bir gareth olmamalı ? kötümü yaptık

Benim için çok efsane karakterdi. Dizinin unutulmayan karakteri bence. Sasha'nın sevgilisinin bacağını yemesi Rick ve ekibini bitirme noktasına getirmesi gibi bi çöl efsane olaya imza attı.

Benim için çok efsane karakterdi. Dizinin unutulmayan karakteri bence. Sasha'nın sevgilisinin bacağını yemesi Rick ve ekibini bitirme noktasına getirmesi gibi bi çöl efsane olaya imza attı.
kısa sürüyor maceran cücük kadar rolün var dizide
oysa bir morgan olsan değneyini sallayıp dururdun bamya niyetine

dizini ekim ayında başlat

O twd'deydi bu yürüyen ölüler. İkisi farklı. Rolün ağırlığı da farklı. Bu dizide Ünaldı hile oluruz.
5. Sezon ilk 3 bölümü izle sende seversin benim adamı.

dizini ekim ayında başlat
tamam senin icin bekletirim zaten ayarlamasi baya uzun suruyor. Ben isvecce bir tane yapmistim 1 ay surmustu tamamlamak. Bunun fragmani tanitim filmi derken daha uzun surebilir

Bu bölüm nerde olduklarını öğreneceksiniz @destere'nin gizli bir yüzü açığa çıkacak.
gizli yüzümü gizli yerimi açığa çıkacak genelde kızları kapıp götürdüğüm ıssız bir yer olmalı
o yerinde açığa çıkması pek hoş olmaz özelimize müdahale edilmemeli

gizli yüzümü gizli yerimi açığa çıkacak genelde kızları kapıp götürdüğüm ıssız bir yer olmalı
o yerinde açığa çıkması pek hoş olmaz özelimize müdahale edilmemeli
Bu mesajını aklında tut bölümü okuyunca karşılaştır.