Benim özelliğime uymamış kilisede çalışan bir erkek özelliği imam yapmadığın dua ediyorum benim 2012 de yaptığım araştırmalarım var2. sezon afişinde değiştiririm sezon finaline büyülü bir şey ekliyim birden böyle Lori'ye dönüş mesela nasıl fikir.
Aslında o role Polat'ı koyacaktım ama fazla absürd olur dedim.Benim özelliğime uymamış kilisede çalışan bir erkek özelliği imam yapmadığın dua ediyorum benim 2012 de yaptığım araştırmalarım var
Fotoyu küçültüp genişlettim belki ondan şişman duruyordur o kadar şişman değil.Çok şişko
Kaslı mıAslında o role Polat'ı koyacaktım ama fazla absürd olur dedim.
Fotoyu küçültüp genişlettim belki ondan şişman duruyordur o kadar şişman değil.
Hmm iyiymiş tamam bunların elleri de büyük oluyor o yüzden tek el yeterBoydan
Baksana her yeri büyük maşallah.Hmm iyiymiş tamam bunların elleri de büyük oluyor o yüzden tek el yeter
Aynen işlevsel maşallahBaksana her yeri büyük maşallah.
ilk soruya cevap bölüm yer yer çok iyiydi ama @Çiğdem- le benim eksikliğim hissediliyordu her haliyle
Şu carolu ortadan kaldır ayoll iftardan sponra oklavamı elime aldırma
dizinin en nefret edilesi karakteridir carol ama beğenenleride vardı mesela @Forumdash @tolgab @sokak sanati @cevaa carol düşkünüydü diye hatırlıyorumOrda biraz hata yaptım en baştan Carol başka biri olmalıydı. :S
Bu akşamki bölümde eksikliğiniz hissedilmeyecek. Senin açından güzel gelişmeler olacak. Hemde senin iç dünyanı tanıyacağız...ilk soruya cevap bölüm yer yer çok iyiydi ama @Çiğdem- le benim eksikliğim hissediliyordu her haliyle
ikinci soruya cevabım : eltin sana kıyarki hemde nasıl
üçüncü cevabım ise isimler yerine nickler i kullanman bence her zaman en iyisi hem reytinge katkısı olur hemde gerçek isimlere yabancı benim gibi insanlar olaya fransız kalmaz
beni merle kazmasına benzetmişsin içimde kesin pistir yalnız maggie yi @vadikızı yapman iyi olmamış şimdi boşuna taciz edeceğiz kızıBu akşamki bölümde eksikliğiniz hissedilmeyecek. Senin açından güzel gelişmeler olacak. Hemde senin iç dünyanı tanıyacağız...
Elticim birde karakter afişine bakar mısın 9. Sayfanın ilk mesajı.
Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. (2. sezonda yeni karakterler gelecek)
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
Yok senin gönlün Lori'de.beni merle kazmasına benzetmişsin içimde kesin pistir yalnız maggie yi @vadikızı yapman iyi olmamış şimdi boşuna taciz edeceğiz kızı
Evet kendini beğendin mi?
@Çiğdem- in lori olması benimde kafadan kontak merle olmam harika olmuş rahatça fantazi geliştirilebilecek bir senaryo zaten @Bully e yar etmeyiz onu )Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. (2. sezonda yeni karakterler gelecek)
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
Başta Carol'du aslında ama büyü yapıp Lori'ye dönüştürdük.
Abla zenci beyaz ne fark edecek hepimiz insanızHayır bee siyahiyim dedi ama zenciyim demedi resmen kızı zenci yapmışsınn