TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Boydan :A

w310_82a47a546925ddd3665792a271400b2aTWDS4GalleryTyreese4766V1-1391650981.jpg

Her zaman nickleri yazmıyorum bazen isim olarak da yazıyorum zaten @Bully'nin Kaan olduğunu bilmeyen yok ne fark edecek. :A

Sağol Kaanım, evet çıktın ama tam olarak 5. bölümde sahalara iniyorsun. :F

Genel olarak bölümü nasıl buldun peki elticim. :)

Bekliyorum. :Z

Eltsine kıymaz :A @destere
ilk soruya cevap :) bölüm yer yer çok iyiydi ama @Çiğdem- le benim eksikliğim hissediliyordu her haliyle :)
ikinci soruya cevabım : eltin sana kıyarki hemde nasıl :)
üçüncü cevabım ise :) isimler yerine nickler i kullanman bence her zaman en iyisi hem reytinge katkısı olur hemde gerçek isimlere yabancı benim gibi insanlar olaya fransız kalmaz :)

Şu carolu ortadan kaldır ayoll iftardan sponra oklavamı elime aldırma :A :A :A
Orda biraz hata yaptım en baştan Carol başka biri olmalıydı. :S
dizinin en nefret edilesi karakteridir carol ama beğenenleride vardı:) mesela @Forumdash @tolgab @sokak sanati @cevaa carol düşkünüydü diye hatırlıyorum :)

ilk soruya cevap :) bölüm yer yer çok iyiydi ama @Çiğdem- le benim eksikliğim hissediliyordu her haliyle :)
ikinci soruya cevabım : eltin sana kıyarki hemde nasıl :)
üçüncü cevabım ise :) isimler yerine nickler i kullanman bence her zaman en iyisi hem reytinge katkısı olur hemde gerçek isimlere yabancı benim gibi insanlar olaya fransız kalmaz :)
Bu akşamki bölümde eksikliğiniz hissedilmeyecek. Senin açından güzel gelişmeler olacak. :) Hemde senin iç dünyanı tanıyacağız...

Elticim birde karakter afişine bakar mısın 9. Sayfanın ilk mesajı. :)

Bu akşamki bölümde eksikliğiniz hissedilmeyecek. Senin açından güzel gelişmeler olacak. :) Hemde senin iç dünyanı tanıyacağız...

Elticim birde karakter afişine bakar mısın 9. Sayfanın ilk mesajı. :)
beni merle kazmasına benzetmişsin içimde kesin pistir :) yalnız maggie yi @vadikızı yapman iyi olmamış şimdi boşuna taciz edeceğiz kızı:)

Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. :A (2. sezonda yeni karakterler gelecek)

MvlXLg.png

@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx

:FMaggie mi yaptın beni ayy ben biliyorm bu karakteri ben bumuyum şimdii:F @denizz19 bonişimi çirkin yapmışsın bee:T: @Dosi de beğenmedim :ppp: ikisinide zenci yapmışsın be

beni merle kazmasına benzetmişsin içimde kesin pistir :) yalnız maggie yi @vadikızı yapman iyi olmamış şimdi boşuna taciz edeceğiz kızı:)
:F Yok senin gönlün Lori'de. :)

:FMaggie mi yaptın beni ayy ben biliyorm bu karakteri ben bumuyum şimdii:F @denizz19 bonişimi çirkin yapmışsın bee:T: @Dosi de beğenmedim :ppp: ikisinide zenci yapmışsın be
Evet kendini beğendin mi? :F

@Dosi zaten hafif siyahiyim demiyor muydu bence gayet uygun. :D

Deniz de yakışıklı ben seviyorum o adamı. :F

@S.G.A.T. bu bölüme baktın mı? :A

Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. :A (2. sezonda yeni karakterler gelecek)

MvlXLg.png

@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
@Çiğdem- in lori olması benimde kafadan kontak merle olmam harika olmuş rahatça fantazi geliştirilebilecek bir senaryo zaten @Bully e yar etmeyiz onu :))