TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Evet sonunda hem bölümü okudum hem yorumları. Baya gırgır dönmüş. :A

benim @denizz19 u kurtarmam. :F :F Ama yinede kıyamam bonişime. :A Denizi bir kolu yok artık. :A

@Çiğdem- ve @destere 'nin başrolde olmadığı bir dizi sonunda görüyoruz. :Z :A

@sokak sanati yeminle karakteri en iyi işlenen sensin. 2 dk da @*YıldırıM* ı aldın ettin götürdün fina plan yaptın. 😱:F

@Bully sessiz sesiz geliyor. :A

@mrt-06 harika olmuş. :bhr: :F
game of thrones gibi dizi çekmiş @mrt-06 :) karakterler önemli değil diyor önemli olan senaryo diyip çatır çatır harcıyor başrolleri :)

O Melez lafın aklımda başka türlü kalmış demekki. :F Afişe bakmayı unutma dinlenince. :A
haha tamam anladigim kadaryla siyahi bir karakterim :Z rengimiz önemli degil :Z sonra bakarim. ben hic bir bildirimi es gecmem zaten ve yeni bölumude merakla bekliyorum ama maalesef sira bana gelene kadar olmam burda :( neyse döndugumde artik

Baya bildirmler gelmis, az yorgunum sonra hepsine dönus yaparim :D
bu arada ben nezaman siyahiyim dedim ? :A @vadikızı ?
Ben bir ara melez lafini kullanmistim ama anne ve babasi farkli memlekette olan cocuklara melez deniliyor diye biliyorum? Benim kas kara göz kara ama benbeyaz tenliyim :F
@vadikızı na bakma sen seni benzettikleri karakter harika olmuş biraz esmer ama kız çok asil :)

game of thrones gibi dizi çekmiş @mrt-06 :) karakterler önemli değil diyor önemli olan senaryo diyip çatır çatır harcıyor başrolleri :)
Ben çekersem böyle çekerim işte. :A

haha tamam anladigim kadaryla siyahi bir karakterim :Z rengimiz önemli degil :Z sonra bakarim. ben hic bir bildirimi es gecmem zaten ve yeni bölumude merakla bekliyorum ama maalesef sira bana gelene kadar olmam burda :( neyse döndugumde artik
Tamam hocam beklemedeyim. :A

:DBiliyorum cnm karıştırman normal tabii yüz düşürmek yokk ben nasıl işkence görcemm ipucu alsam olmazmı:F
Olmaz sürprizi kaçmasın ablam. :A

ay neyse Pamuk prensen gibiyim iste siyah sacli ama beyaz tenli :F

ama psikopat bir karakter olacagmi söyledi @mrt-06 :F
Evet tam bir manyaksın. :F Maalesef. .ss

ilk soruya cevap :) bölüm yer yer çok iyiydi ama @Çiğdem- le benim eksikliğim hissediliyordu her haliyle :)
ikinci soruya cevabım : eltin sana kıyarki hemde nasıl :)
üçüncü cevabım ise :) isimler yerine nickler i kullanman bence her zaman en iyisi hem reytinge katkısı olur hemde gerçek isimlere yabancı benim gibi insanlar olaya fransız kalmaz :)

dizinin en nefret edilesi karakteridir carol ama beğenenleride vardı:) mesela @Forumdash @tolgab @sokak sanati @cevaa carol düşkünüydü diye hatırlıyorum :)

Aklın fikrin bende bakıyorum. Her şeyi mi dikkatle inceliyorsun. Tırsmaya başladım senden.s.s

ay neyse Pamuk prensen gibiyim iste siyah sacli ama beyaz tenli :F

ama psikopat bir karakter olacagmi söyledi @mrt-06 :F
o zaman dizideki karaktere bağlı değil senarist kendi fantazilerini uyguluyor diyelim :) çünkü dizide senin bir psikopatlığını görmedik :) ha bir ara abrahamla fantazi yaşıyordunuz sanırım abraham rolünü kim kaptı acaba ondan uzak dur :)

Ben çekersem böyle çekerim işte. :A

Tamam hocam beklemedeyim. :A

Olmaz sürprizi kaçmasın ablam. :A

Evet tam bir manyaksın. :F Maalesef. .ss
Sen dur bakalim. bende @Aserat a bir film cekecem. öyle sadece yazi olmayacak siz izleyeceksiniz sahneleri ve sana uygun birsey bulurum. Önce kendimi göreyimde ona göre dusuneyim birseyler :A @destere @Bully belki sizleride alirim kisa filmime:A

Aklın fikrin bende bakıyorum. Her şeyi mi dikkatle inceliyorsun. Tırsmaya başladım senden.s.s
seni yok saymışlar onun için itiraz ettim dedim değerli arkadaşımız sokak tümseği olmayan duyulmayan gereksiz bir gareth olmamalı ? kötümü yaptık :)

Acaba niye yoksunuz ne yapıyordunuz? Kuşkulandım şimdi(b) @mrt-06 @Çiğdem-
millet zombilerle boğuşurken biz @Çiğdem- le kuytu bir yer bulduk kendimize :) orda zaman geçiriyoruz daha çok o yüzden gözükmüyoruz her bölüm :)

seni yok saymışlar onun için itiraz ettim dedim değerli arkadaşımız sokak tümseği olmayan duyulmayan gereksiz bir gareth olmamalı ? kötümü yaptık :)

Benim için çok efsane karakterdi. Dizinin unutulmayan karakteri bence. Sasha'nın sevgilisinin bacağını yemesi Rick ve ekibini bitirme noktasına getirmesi gibi bi çöl efsane olaya imza attı.:Z

Benim için çok efsane karakterdi. Dizinin unutulmayan karakteri bence. Sasha'nın sevgilisinin bacağını yemesi Rick ve ekibini bitirme noktasına getirmesi gibi bi çöl efsane olaya imza attı.:Z
kısa sürüyor maceran cücük kadar rolün var dizide:) oysa bir morgan olsan değneyini sallayıp dururdun bamya niyetine :)

Sen dur bakalim. bende @Aserat a bir film cekecem. öyle sadece yazi olmayacak siz izleyeceksiniz sahneleri ve sana uygun birsey bulurum. Önce kendimi göreyimde ona göre dusuneyim birseyler :A @destere @Bully belki sizleride alirim kisa filmime:A
dizini ekim ayında başlat :)

kısa sürüyor maceran cücük kadar rolün var dizide:) oysa bir morgan olsan değneyini sallayıp dururdun bamya niyetine :)

O twd'deydi bu yürüyen ölüler. İkisi farklı. Rolün ağırlığı da farklı. Bu dizide Ünaldı hile oluruz.:Z 5. Sezon ilk 3 bölümü izle sende seversin benim adamı.:Z

dizini ekim ayında başlat :)
tamam senin icin bekletirim zaten ayarlamasi baya uzun suruyor. Ben isvecce bir tane yapmistim 1 ay surmustu tamamlamak. Bunun fragmani tanitim filmi derken daha uzun surebilir :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking