TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Başta Carol'du aslında ama büyü yapıp Lori'ye dönüştürdük. :A

Pompy ve Emre nasıl olmuş? :A

Abla zenci beyaz ne fark edecek hepimiz insanız :D
pompy ile @xemrexxx karakterleride iyi carl ın gözünü hangi bölüm oyacaklar o bölümü merakla bekliyoruz :)
@sokak sanati nı benzettiğin kişiyi çıkaramadım :) gareth kimdi aklımda kalmamış öyle bir şahıs :)

pompy ile @xemrexxx karakterleride iyi carl ın gözünü hangi bölüm oyacaklar o bölümü merakla bekliyoruz :)
@sokak sanati nı benzettiğin kişiyi çıkaramadım :) gareth kimdi aklımda kalmamış öyle bir şahıs :)
O ölü yiyormuş @sokak sanati özel olarak o olmak istedi. :F 3, 4 bölüm oynamış :)

:DTabii öyle ben onu demek istemedim demek istediğim @Dosi görmüş biri olarak bu kadar esmer değil demeye getiriyorum ya:D
Herkes tıpa tıp benzemiyor ki. :A Sasha iyidir diziyi izlesen severdin. :D

O ölü yiyormuş @sokak sanati özel olarak o olmak istedi. :F 3, 4 bölüm oynamış :)

Herkes tıpa tıp benzemiyor ki. :A Sasha iyidir diziyi izlesen severdin. :D

:DTabii cnm öyle ya ben aynı cevabı vermek istemem ama ben çok izlemek istedim kızkardeşim baştan sona izledi o izlerken bende izliyordum düzenli takip edemedim baştan başlıyıp izleyeyim dedim ama bir türlü fırsat bulamadım ama karakterleri biliyorum

Güzeldi.Ama geçen bölüm daha merakla okumuştum.Herkes kurtuluyor biraz o yüzden galiba:A
Sokak sanatı`nın gizli bir yardımıcısı falan çıksın.Bazı zombiler tam zombi olmasın.Sonradan farketsinler ki zombiler arasında da fark var ve onlrdan biri forumun eski bir üyesi.Ve zor bir zamanda bizimkilere yardım etsin:A kafamda deli fikirler:F

:DTabii cnm öyle ya ben aynı cevabı vermek istemem ama ben çok izlemek istedim kızkardeşim baştan sona izledi o izlerken bende izliyordum düzenli takip edemedim baştan başlıyıp izleyeyim dedim ama bir türlü fırsat bulamadım ama karakterleri biliyorum
Anladım ablacım. :D

Güzeldi.Ama geçen bölüm daha merakla okumuştum.Herkes kurtuluyor biraz o yüzden galiba:A
Sokak sanatı`nın gizli bir yardımıcısı falan çıksın.Bazı zombiler tam zombi olmasın.Sonradan farketsinler ki zombiler arasında da fark var ve onlrdan biri forumun eski bir üyesi.Ve zor bir zamanda bizimkilere yardım etsin:A kafamda deli fikirler:F
Arka Sokaklar'da 11 senedir kimse ölmüyor daha 3 bölüm olduk Serhan'ım. :A

Evet sonunda hem bölümü okudum hem yorumları. Baya gırgır dönmüş. :A

benim @denizz19 u kurtarmam. :F :F Ama yinede kıyamam bonişime. :A Denizi bir kolu yok artık. :A

@Çiğdem- ve @destere 'nin başrolde olmadığı bir dizi sonunda görüyoruz. :Z :A

@sokak sanati yeminle karakteri en iyi işlenen sensin. 2 dk da @*YıldırıM* ı aldın ettin götürdün fina plan yaptın. 😱:F

@Bully sessiz sesiz geliyor. :A

@mrt-06 harika olmuş. :bhr: :F

Evet sonunda hem bölümü okudum hem yorumları. Baya gırgır dönmüş. :A

benim @denizz19 u kurtarmam. :F :F Ama yinede kıyamam bonişime. :A Denizi bir kolu yok artık. :A

@Çiğdem- ve @destere 'nin başrolde olmadığı bir dizi sonunda görüyoruz. :Z :A

@sokak sanati yeminle karakteri en iyi işlenen sensin. 2 dk da @*YıldırıM* ı aldın ettin götürdün fina plan yaptın. 😱:F

@Bully sessiz sesiz geliyor. :A

@mrt-06 harika olmuş. :bhr: :F
Teşekkürler canım. :Z

:F Yok senin gönlün Lori'de. :)

Evet kendini beğendin mi? :F

@Dosi zaten hafif siyahiyim demiyor muydu bence gayet uygun. :D

Deniz de yakışıklı ben seviyorum o adamı. :F

@S.G.A.T. bu bölüme baktın mı? :A
Baya bildirmler gelmis, az yorgunum sonra hepsine dönus yaparim :D
bu arada ben nezaman siyahiyim dedim ? :A @vadikızı ?
Ben bir ara melez lafini kullanmistim ama anne ve babasi farkli memlekette olan cocuklara melez deniliyor diye biliyorum? Benim kas kara göz kara ama benbeyaz tenliyim :F

Ben bir ara melez lafini kullanmistim ama anne ve babasi farkli memlekette olan cocuklara melez deniliyor diye biliyorum? Benim kas kara göz kara ama benbeyaz tenliyim :F
O Melez lafın aklımda başka türlü kalmış demekki. :F Afişe bakmayı unutma dinlenince. :A

:FBana demedin siyahiyim diye melez olduğunu söyledin bende melez diyecektim yanış hatırlamışım @mrt-06 oda yanlış hatırlıyo o cevap versin