Herkesin korkulu rüyası oldu. Ne güzel algı operasyonu yaptım acaba @destere'yi baltayla öldürsen nasıl tepki çeker.Hahah. Tamam sustum.
Herkesin korkulu rüyası oldu. Ne güzel algı operasyonu yaptım acaba @destere'yi baltayla öldürsen nasıl tepki çeker.Hahah. Tamam sustum.
Ay ben mi derdim vurgulu şeyler diye . Neyse hikayeyi yayınla artık bence. Anlık reyting de paylaş istersen.Şu vurma muhabbetini kapatın valla cezayı basacam.
1.5 yaş var aramızda aaa sıskaya bak nasıl da abilik taslıyor.
Ettim.
Mrt 17 yaşındaymış . O yaşta kılsızdır herhalde.Köse derken kimi kast ettin.
Lan 17 değilim pis yalankar. 96'lı doğumluyum ben.Ay ben mi derdim vurgulu şeyler diye . Neyse hikayeyi yayınla artık bence. Anlık reyting de paylaş istersen.
Mrt 17 yaşındaymış . O yaşta kılsızdır herhalde.
Daha geçen özelden yazdın ya 17 yaşındayım 18 ime giricem diye.Lan 17 değilim pis yalankar. 96'lı doğumluyum ben.
23.15'de geliyor ölümü izle.
Tüm derdim sana bu açıklamaktı zaten.Daha geçen özelden yazdın ya 17 yaşındayım 18 ime giricem diye.
Delilim var ispatlarım. Yazışmalar elimde.Tüm derdim sana bu açıklamaktı zaten.
Kendimi izdivaç programında gibi hissettim bir an. Orda da yazışmalar, mesajlar elimde diye kızlar kavga ediyor.Delilim var ispatlarım. Yazışmalar elimde.
Ben senin o bildiğin kızlara benzemem. Annem ellet ama gösterme dedi.Kendimi izdivaç programında gibi hissettim bir an. Orda da yazışmalar, mesajlar elimde diye kızlar kavga ediyor.
ilk orjinal halinde değildir belkide ama şartlar insanı yumuşatıyor demekkiBu adam eşcinsel değildi ki, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Beğenmene sevindim. Yeni bölümleri güncel takip edersin artıkın.Ya dizinin türünü çözemedim içinde aksiyonu var, entrikası var, komedisi var Gerçi böyle daha güzel Bu bölüm baya güldüm, ay cidden keşke daha önce okusaymışım @mrt-06 Ellerine sağlık beybi
@vadikızı'nın teyzemmm replikleri kalp ben
Şu sahnede de sesli güldüm resmen
RüzgarGülü: Hadi benim ki viski kafası ulan bunun ki neyin kafası?! (Grup üyeleri güler)
5'i okuyorum, bu gece yetişecemBeğenmene sevindim. Yeni bölümleri güncel takip edersin artıkın.
Teşekkürler. Birkaç bölüm içerisinde kafa karışıklığın gider.Hahahahah yine muhteşem bir bölüm Ellerine sağlık @mrt-06
"sokak-lardan bir karanlık tepemize çökecek'' değil de sokak sanat'ın dan çökecek anlaşılan Ama karakterler arttıkça kafam karışmaya başladı umarım daha fazla artmaz
Teşekkürler.