Herkesin korkulu rüyası oldu.Hahah.Tamam sustum.
![]()
Herkesin korkulu rüyası oldu.Hahah.Tamam sustum.
![]()
Ay ben mi derdim vurgulu şeyler diye .Şu vurma muhabbetini kapatın valla cezayı basacam.
1.5 yaş var aramızda aaa sıskaya bak nasıl da abilik taslıyor.
Ettim.![]()
Mrt 17 yaşındaymış . O yaşta kılsızdır herhalde.Köse derken kimi kast ettin.![]()
Lan 17 değilim pis yalankar.Ay ben mi derdim vurgulu şeyler diye .Neyse hikayeyi yayınla artık bence.
Anlık reyting de paylaş istersen.
Mrt 17 yaşındaymış . O yaşta kılsızdır herhalde.![]()
Daha geçen özelden yazdın ya 17 yaşındayım 18 ime giricem diye.Lan 17 değilim pis yalankar.96'lı doğumluyum ben.
23.15'de geliyor ölümü izle.![]()
Tüm derdim sana bu açıklamaktı zaten.Daha geçen özelden yazdın ya 17 yaşındayım 18 ime giricem diye.![]()
Delilim var ispatlarım.Tüm derdim sana bu açıklamaktı zaten.![]()
Kendimi izdivaç programında gibi hissettim bir an. Orda da yazışmalar, mesajlar elimde diye kızlar kavga ediyor.Delilim var ispatlarım.Yazışmalar elimde.
![]()
Ben senin o bildiğin kızlara benzemem.Kendimi izdivaç programında gibi hissettim bir an. Orda da yazışmalar, mesajlar elimde diye kızlar kavga ediyor.![]()
ilk orjinal halinde değildir belkide ama şartlar insanı yumuşatıyor demekkiBu adam eşcinsel değildi ki, ben mi yanlış hatırlıyorum?![]()
Beğenmene sevindim.Ya dizinin türünü çözemedim içinde aksiyonu var, entrikası var, komedisi varGerçi böyle daha güzel
Bu bölüm baya güldüm, ay cidden keşke daha önce okusaymışım
@mrt-06 Ellerine sağlık beybi
@vadikızı'nın teyzemmm replikleri kalp ben
Şu sahnede de sesli güldüm resmen
RüzgarGülü: Hadi benim ki viski kafası ulan bunun ki neyin kafası?! (Grup üyeleri güler)
5'i okuyorum, bu gece yetişecemBeğenmene sevindim.Yeni bölümleri güncel takip edersin artıkın.
![]()
Teşekkürler.Hahahahah yine muhteşem bir bölümEllerine sağlık @mrt-06
"sokak-lardan bir karanlık tepemize çökecek'' değil de sokak sanat'ın dan çökecek anlaşılanAma karakterler arttıkça kafam karışmaya başladı umarım daha fazla artmaz
![]()
Teşekkürler.