Eli büyük olanın odunu da büyük oluyormuşyok aralarınde ters orantı var eli büyük olanın şeyi yani diğer eli bamya kadar bişey olur
Eli büyük olanın odunu da büyük oluyormuşyok aralarınde ters orantı var eli büyük olanın şeyi yani diğer eli bamya kadar bişey olur
Bence o 22.15 olsun ben o saatte uyurum.Evet bu akşam 23.15'de iftardan sonra bekliyorum.
Bence o 22.15 olsun ben o saatte uyurum.
Hep 23.15'de yayınlıyorum forumda oluyorsun erken uyuyacağın mı tuttu.Bence o 22.15 olsun ben o saatte uyurum.
Vurun Kahpeye diye de bir film vardı o da olabilir. @*YıldırıM*Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısını arkadaşa atfediyorum. @mrt-06 @cookies @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @EFE UYSAL @eskici
Hep 23.15'de yayınlıyorum forumda oluyorsun erken uyuyacağın mı tuttu.
Vurun Kahpeye diye de bir film vardı o da olabilir. @*YıldırıM*
😱 Abovvv ben bir şey demiyorum.Kötü bi benzetme oldu. @*YıldırıM* 'ın hoşuna gider ama. Vurulmayı seviyor.
😱 Abovvv ben bir şey demiyorum.
En ilgi cekici yatutarsa en masum xemrexxx görünüyorKarakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. (2. sezonda yeni karakterler gelecek)
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
Tatlı tabii ama @vadikızı senin tipini beğenemedi bir türlü.En ilgi cekici yatutarsa en masum xemrexxx görünüyor
Sasha tatliymış. böyle biri nasil psikopat olur
en uyumlu olanda sokak sanatı
Bak sen @destere hakliymis ozaman 😡
Şuan diziyle aynı parallelikte giden tek rol Kaan'ın rolü onun dışındakilerin hepsi kendi kurgum ve hepsi de ayrı sorunlu tipler sana özel bir şey yapmadım yani.Bak sen @destere hakliymis ozaman 😡
Bizleri zevkine göre şekillendiriyorsun demek bak benim dozu iyi ayarla yoksa etkiye tepki derim seni süründürürüm dizimde
Gözlerin beni tutamaz canısıBu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısını arkadaşa atfediyorum. @mrt-06 @cookies @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @EFE UYSAL @eskici
Her salı güzellik uykum var benim bilmiyor muydun? 😱Hep 23.15'de yayınlıyorum forumda oluyorsun erken uyuyacağın mı tuttu.
Vurun Kahpeye diye de bir film vardı o da olabilir. @*YıldırıM*
Vurulma vurdurma bana uyar varım diyorum. @mrt-06 sende az degilsin ha. Ben senin abinim düzgün konuş benle. Ergen seni. KöseKötü bi benzetme oldu. @*YıldırıM* 'ın hoşuna gider ama. Vurulmayı seviyor.
Arya Stark ve Bran Stark ikilisi gibi. Sen de George R.R. Martin misin? Hayaller hayatlar nedir şimdi öğrendim.Şuan diziyle aynı parallelikte giden tek rol Kaan'ın rolü onun dışındakilerin hepsi kendi kurgum ve hepsi de ayrı sorunlu tipler sana özel bir şey yapmadım yani.
Ama dediğim gibi az çatlak değilsin zombiyi niye köpek yaptın kız.
Yardım et acil @mrt-06Şuan diziyle aynı parallelikte giden tek rol Kaan'ın rolü onun dışındakilerin hepsi kendi kurgum ve hepsi de ayrı sorunlu tipler sana özel bir şey yapmadım yani.
Ama dediğim gibi az çatlak değilsin zombiyi niye köpek yaptın kız.
Şu vurma muhabbetini kapatın valla cezayı basacam.Gözlerin beni tutamaz canısı
Her salı güzellik uykum var benim bilmiyor muydun? 😱
Vurulma vurdurma bana uyar varım diyorum. @mrt-06 sende az degilsin ha. Ben senin abinim düzgün konuş benle. Ergen seni. Köse
Arya Stark ve Bran Stark ikilisi gibi. Sen de George R.R. Martin misin? Hayaller hayatlar nedir şimdi öğrendim.
Ettim.Yardım et acil @mrt-06
Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. (2. sezonda yeni karakterler gelecek)
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
Yalnız Lori değil "SuperLori" Yani çevirir bizim kraliçemiz her türlü şeyi.Çiğdem, Lori olmuş entrika çevirebilecek mi ki.
Bilirsin Lori fanıyımdır o yüzden süper filan dinlemem karakter iyi işlenecek.Yalnız Lori değil "SuperLori" Yani çevirir bizim kraliçemiz her türlü şeyi.
Gözlerin beni tutamaz canısı
Her salı güzellik uykum var benim bilmiyor muydun? 😱
Vurulma vurdurma bana uyar varım diyorum. @mrt-06 sende az degilsin ha. Ben senin abinim düzgün konuş benle. Ergen seni. Köse
Arya Stark ve Bran Stark ikilisi gibi. Sen de George R.R. Martin misin? Hayaller hayatlar nedir şimdi öğrendim.
Zorla diyorsun ki beni @sokak sanati'na yem et.Bilirsin Lori fanıyımdır o yüzden süper filan dinlemem karakter iyi işlenecek.