TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim. :A (2. sezonda yeni karakterler gelecek)

MvlXLg.png

@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
En ilgi cekici yatutarsa en masum xemrexxx görünüyor :A
Sasha tatliymış. böyle biri nasil psikopat olur :A
en uyumlu olanda sokak sanatı :A

Bak sen @destere hakliymis ozaman 😡
Bizleri zevkine göre şekillendiriyorsun demek :D bak benim dozu iyi ayarla yoksa etkiye tepki derim seni süründürürüm dizimde :A
Şuan diziyle aynı parallelikte giden tek rol Kaan'ın rolü onun dışındakilerin hepsi kendi kurgum ve hepsi de ayrı sorunlu tipler sana özel bir şey yapmadım yani. :A

Ama dediğim gibi az çatlak değilsin zombiyi niye köpek yaptın kız. :A

Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısını arkadaşa atfediyorum.:A @mrt-06 @cookies @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @EFE UYSAL @eskici
Gözlerin beni tutamaz canısı :A

Hep 23.15'de yayınlıyorum forumda oluyorsun erken uyuyacağın mı tuttu. :A

Vurun Kahpeye diye de bir film vardı o da olabilir. :F @*YıldırıM*
Her salı güzellik uykum var benim bilmiyor muydun? 😱

Kötü bi benzetme oldu.:A @*YıldırıM* 'ın hoşuna gider ama. Vurulmayı seviyor.:A
Vurulma vurdurma bana uyar varım diyorum. :love1: @mrt-06 sende az degilsin ha. Ben senin abinim düzgün konuş benle. Ergen seni. Köse :A

Şuan diziyle aynı parallelikte giden tek rol Kaan'ın rolü onun dışındakilerin hepsi kendi kurgum ve hepsi de ayrı sorunlu tipler sana özel bir şey yapmadım yani. :A

Ama dediğim gibi az çatlak değilsin zombiyi niye köpek yaptın kız. :A
Arya Stark ve Bran Stark ikilisi gibi. :A Sen de George R.R. Martin misin? :A Hayaller hayatlar nedir şimdi öğrendim. :A

Vurulma vurdurma bana uyar varım diyorum. :love1: @mrt-06 sende az degilsin ha. Ben senin abinim düzgün konuş benle. Ergen seni. Köse :A

Arya Stark ve Bran Stark ikilisi gibi. :A Sen de George R.R. Martin misin? :A Hayaller hayatlar nedir şimdi öğrendim. :A
Şu vurma muhabbetini kapatın valla cezayı basacam. :A

1.5 yaş var aramızda aaa sıskaya bak nasıl da abilik taslıyor. :A

Ettim. :D

Köse derken kimi kast ettin.:A