yok aralarınde ters orantı varHmm iyiymiş tamambunların elleri de büyük oluyor o yüzden tek el yeter
![]()
yok aralarınde ters orantı varHmm iyiymiş tamambunların elleri de büyük oluyor o yüzden tek el yeter
![]()
Yalnız dizide 4 kadın karakter var 12 oğlan var seni eşcinsel yazsam daha aktif olurdun.gönlüm çok karışık bugünlerde bir onda bir bunda maggie yide rahat bırakmamak lazım![]()
Başta Carol'du aslında ama büyü yapıp Lori'ye dönüştürdük.
Pompy ve Emre nasıl olmuş?
Abla zenci beyaz ne fark edecek hepimiz insanız![]()
pompy ile @xemrexxx karakterleride iyi carl ın gözünü hangi bölüm oyacaklar o bölümü merakla bekliyoruzBaşta Carol'du aslında ama büyü yapıp Lori'ye dönüştürdük.
Pompy ve Emre nasıl olmuş?
Abla zenci beyaz ne fark edecek hepimiz insanız![]()
O ölü yiyormuş @sokak sanati özel olarak o olmak istedi.pompy ile @xemrexxx karakterleride iyi carl ın gözünü hangi bölüm oyacaklar o bölümü merakla bekliyoruz
@sokak sanati nı benzettiğin kişiyi çıkaramadımgareth kimdi aklımda kalmamış öyle bir şahıs
![]()
Herkes tıpa tıp benzemiyor ki.Tabii öyle ben onu demek istemedim demek istediğim @Dosi görmüş biri olarak bu kadar esmer değil demeye getiriyorum ya
![]()
O ölü yiyormuş @sokak sanati özel olarak o olmak istedi.3, 4 bölüm oynamış
Herkes tıpa tıp benzemiyor ki.Sasha iyidir diziyi izlesen severdin.
![]()
Anladım ablacım.Tabii cnm öyle ya ben aynı cevabı vermek istemem ama ben çok izlemek istedim kızkardeşim baştan sona izledi o izlerken bende izliyordum düzenli takip edemedim baştan başlıyıp izleyeyim dedim ama bir türlü fırsat bulamadım ama karakterleri biliyorum
Arka Sokaklar'da 11 senedir kimse ölmüyor daha 3 bölüm olduk Serhan'ım.Güzeldi.Ama geçen bölüm daha merakla okumuştum.Herkes kurtuluyor biraz o yüzden galiba
Sokak sanatı`nın gizli bir yardımıcısı falan çıksın.Bazı zombiler tam zombi olmasın.Sonradan farketsinler ki zombiler arasında da fark var ve onlrdan biri forumun eski bir üyesi.Ve zor bir zamanda bizimkilere yardım etsinkafamda deli fikirler
![]()
Teşekkürler canım.Evet sonunda hem bölümü okudum hem yorumları. Baya gırgır dönmüş.
benim @denizz19 u kurtarmam.![]()
Ama yinede kıyamam bonişime.
Denizi bir kolu yok artık.
@Çiğdem- ve @destere 'nin başrolde olmadığı bir dizi sonunda görüyoruz.![]()
@sokak sanati yeminle karakteri en iyi işlenen sensin. 2 dk da @*YıldırıM* ı aldın ettin götürdün fina plan yaptın. 😱
@Bully sessiz sesiz geliyor.
@mrt-06 harika olmuş.![]()
![]()
Anladım ablacım.
Arka Sokaklar'da 11 senedir kimse ölmüyor daha 3 bölüm olduk Serhan'ım.![]()
Evet bu akşam 23.15'de iftardan sonra bekliyorum.Fırsat bulunca bakacam ama diziye
4.bölüm bugünmü atacan ayy bana kim işkence edecek merak ediyorum kesin @sokak sanati umuttur yaa![]()
Evet bu akşam 23.15'de iftardan sonra bekliyorum.![]()
Yok ordakiler paralel evrenden.Son bölüm ortaya çıkacakAnladım ablacım.
Arka Sokaklar'da 11 senedir kimse ölmüyor daha 3 bölüm olduk Serhan'ım.![]()
4. Bölümde bir ölüm, bir kol kesme, bir cinayet girişimi var merak etmeyin tatmin olacaksınız.Yok ordakiler paralel evrenden.Son bölüm ortaya çıkacakşaka bir yana kalite için ölüm şart
![]()
bakar körüm hogatham3 karakteri birden canlandırıyorum![]()
![]()
BU ARADA @destere hem karakter listesinde hemde etikette yok ayoll 😱😱😱
Baya bildirmler gelmis, az yorgunum sonra hepsine dönus yaparim
O Melez lafın aklımda başka türlü kalmış demekki.Baya bildirmler gelmis, az yorgunum sonra hepsine dönus yaparim
bu arada ben nezaman siyahiyim dedim ?@vadikızı ?
Ben bir ara melez lafini kullanmistim ama anne ve babasi farkli memlekette olan cocuklara melez deniliyor diye biliyorum? Benim kas kara göz kara ama benbeyaz tenliyim![]()
Baya bildirmler gelmis, az yorgunum sonra hepsine dönus yaparim
bu arada ben nezaman siyahiyim dedim ?@vadikızı ?
Ben bir ara melez lafini kullanmistim ama anne ve babasi farkli memlekette olan cocuklara melez deniliyor diye biliyorum? Benim kas kara göz kara ama benbeyaz tenliyim![]()
Kafam yerinde değil biliyorsun.Bana demedin siyahiyim diye melez olduğunu söyledin bende melez diyecektim yanış hatırlamışım @mrt-06 oda yanlış hatırlıyo o cevap versin