TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Ya dizinin türünü çözemedim içinde aksiyonu var, entrikası var, komedisi var :A Gerçi böyle daha güzel :F Bu bölüm baya güldüm, ay cidden keşke daha önce okusaymışım :bhr: @mrt-06 Ellerine sağlık beybi :Z

@vadikızı'nın teyzemmm replikleri kalp ben :F

Şu sahnede de sesli güldüm resmen :F

RüzgarGülü: Hadi benim ki viski kafası ulan bunun ki neyin kafası?! (Grup üyeleri güler)

Ya dizinin türünü çözemedim içinde aksiyonu var, entrikası var, komedisi var :A Gerçi böyle daha güzel :F Bu bölüm baya güldüm, ay cidden keşke daha önce okusaymışım :bhr: @mrt-06 Ellerine sağlık beybi :Z

@vadikızı'nın teyzemmm replikleri kalp ben :F

Şu sahnede de sesli güldüm resmen :F

RüzgarGülü: Hadi benim ki viski kafası ulan bunun ki neyin kafası?! (Grup üyeleri güler)
Beğenmene sevindim. :Z Yeni bölümleri güncel takip edersin artıkın. :A

Hahahahah yine muhteşem bir bölüm :F Ellerine sağlık @mrt-06
"sokak-lardan bir karanlık tepemize çökecek'' değil de sokak sanat'ın dan çökecek anlaşılan :A Ama karakterler arttıkça kafam karışmaya başladı umarım daha fazla artmaz :A

Hahahahah yine muhteşem bir bölüm :F Ellerine sağlık @mrt-06
"sokak-lardan bir karanlık tepemize çökecek'' değil de sokak sanat'ın dan çökecek anlaşılan :A Ama karakterler arttıkça kafam karışmaya başladı umarım daha fazla artmaz :A
Teşekkürler. :Z Birkaç bölüm içerisinde kafa karışıklığın gider. :A

Geçen bölümkü kadar olmasada iyi bölümdü. :D sokak sanati bu bölümde de sokak entrikacısı olmuş. :F Gruptakilerin öyle bir ortamda Rüzgargülü'nün esprisine gülmeleride enterasan olmuş. :A Eline sağlık Atoş. @mrt-06 :bhr: