Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll
ışık kaçmaz inş 😱😱😱
Fikir Cambazı.Rakip program kim
Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.Hhaha aa şeyyy o kızın kaçırılma şeyi bizde o sayılarda olacaz korkutma bizi ayoll
ışık kaçmaz inş 😱😱😱
Fikir Cambazı.Rakip program kim
hhaha aa onun zaten gelmesini bekliyorum bugün adresimi bulup buraya gelmeyede kalkısırmı kalıksıır vllaDüşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.
Fikir Cambazı.
Düşünsene destere geliyormuş sizin elektirik kontağını bozuyormuş.
Fikir Cambazı.
Kız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.hhaha aa onun zaten gelmesini bekliyorum bugün adresimi bulup buraya gelmeyede kalkısırmı kalıksıır vlla
Boşver yapılan yorum silinmez.O programı okumuyor bile. Yaptığım yorumları silsem mi etki etmesin reytinge
Kız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.
Boşver yapılan yorum silinmez.
bu harikanında bir katkısı varmı yanı beğeni beğeniler listesine sokuyor en azından harika ne işe yarıyorkı konularda cnmKız kıza parti yaparsınız işte destere'den zarar gelmez aslında.
Boşver yapılan yorum silinmez.
Gerek yok bence kalsın.Ben silerim. Silersem düşer dimi reytingi çünkü okumadım.
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.bu harikanında bir katkısı varmı yanı beğeni beğeniler listesine sokuyor en azından harika ne işe yarıyorkı konularda cnm
Gerek yok bence kalsın.
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.
aaa reytinge katkısı oldunu bilmiyordum demek oyüzden @Aserat @MayısKralı gülmeyi harika yap diyorlardı iyiki yapmamışım ozamanGerek yok bence kalsın.
Harikanın reytinge katkısı beğeniden daha fazla.
Bunu Yılan Yedili'de işleyiyim.Sildim.
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱aaa reytinge katkısı oldunu bilmiyordum demek oyüzden @Aserat @MayısKralı gülmeyi harika yap diyorlardı iyiki yapmamışım ozaman
Bunu Yılan Yedili'de işleyiyim.
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱
Hhaha yok cnmBunu Yılan Yedili'de işleyiyim.
Gerçekten bilmiyor muydun bunca zamandır. 😱
Ben de 73 yazdım cevap verirken artıyor böyle.Adam tek başına 77 yorum yapmış.😱
Artık bundan sonra dikkat edersin ablacım.Hhaha yok cnmeskiden tek ben harika atıyordum zaten diğerleri beğeni atıyordu son zamanda baktım herkes harika istiyor özelliğim kalmamaya baslamıstı merak ediyordum
ben zaten içimden gelerek hep harika atıyordum yürüyen ölülere rica micayla değilBen de 73 yazdım cevap verirken artıyor böyle.
Artık bundan sonra dikkat edersin ablacım.
Teşekkürler.ben zaten içimden gelerek hep harika atıyordum yürüyen ölülere rica micayla değil
Reytinge katkısı olmadını bilerek atıyordum diğer programlara biraz cimri davranayım artık ozaman
Çok uzun. Biraz konudan bahset.
Nasıl anlatayım şimdi 18 bölümü o zaman gelecek yaz boş zamanlarında başlarsın.Çok uzun. Biraz konudan bahset.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?