Peki sen bilirsin.buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayoll
aaa o kişi için ben düşüneyim hemen cevap vermiyeyim
Peki sen bilirsin.buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayoll
aaa o kişi için ben düşüneyim hemen cevap vermiyeyim
suratın sırıtmadan nasıl asılacakkiBiraz haksızlık ediyorsun ama Sözcük Oyunu'na gelmezsen gerçekten suratım asılabilir.
Yeni bir üye katılacak herhalde kimler gelebilir gerçi ödül beni kapsamıyorkı okuyanlar bilirse biz imza atacakmışızPeki sen bilirsin.
Uzaklaştırmaya çalışmıyorum iki yapıma da yorum yap ki adil olsun.
Senin etiket olmadı o zaman.Yok işte, yalan mı söylicem?
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.Yeni bir üye katılacak herhalde kimler gelebilir gerçi ödül beni kapsamıyorkı okuyanlar bilirse biz imza atacakmışız
Zafer Bayramı konusunu mu diyosun?Senin etiket olmadı o zaman.
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.
Aynen.Zafer Bayramı konusunu mu diyosun?
Boşuna Yılan Yedili'de başrol değil.
Senin etiket olmadı o zaman.
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.
oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamandaUzaklaştırmaya çalışmıyorum iki yapıma da yorum yap ki adil olsun.
Bana hep oyun yapılıyor işte karşıma 4 yapım zaten yazacak gücüm yok artık hemster babasıyım, işim gücüm var yani.oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamanda
@pompy akıllılık edip gündüz yayınlamıştı onu bari okumuş olmuştuk
Aaaaa bu nasıl bir yalandır. 😱Allah aşkına kırk yıllık yöntemle yazmadan etiket yaptım diye hava atıyor bi de. Sanki görmedim etiketi yaptığını. Etiket yap sonra düzenle deyip sil yapmışsın. Al bak yapayım sana
İşte ilk benimkinden başla yayınlanma sırası olarak başta.oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamanda
@pompy akıllılık edip gündüz yayınlamıştı onu bari okumuş olmuştuk
6 yapım aynı günde tv de bile bu yoğunluk yok aynı günde 6 iddialı yapımı bulamazsınBana hep oyun yapılıyor işte karşıma 4 yapım zaten yazacak gücüm yok artık hemster babasıyım, işim gücüm var yani.
En başından beri Salı yayınlıyorum ben karşıma yapın koyuyorlar sürekli.6 yapım aynı günde tv de bile bu yoğunluk yok aynı günde 6 iddialı yapımı bulamazsın
14. bölümde kaldın aşkım.Kaçta kalmışım söyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?