Peki sen bilirsin.buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayoll
aaa o kişi için ben düşüneyim hemen cevap vermiyeyim![]()
Peki sen bilirsin.buradakı hal hareketlerden yeni üyeler hariç herkesin karakterini çözdük artık ayoll
aaa o kişi için ben düşüneyim hemen cevap vermiyeyim![]()
suratın sırıtmadan nasıl asılacakkiBiraz haksızlık ediyorsun ama Sözcük Oyunu'na gelmezsen gerçekten suratım asılabilir.![]()
Yeni bir üye katılacak herhalde kimler gelebilir gerçi ödül beni kapsamıyorkı okuyanlar bilirse biz imza atacakmışızPeki sen bilirsin.![]()
Uzaklaştırmaya çalışmıyorum iki yapıma da yorum yap ki adil olsun.
Senin etiket olmadı o zaman.Yok işte, yalan mı söylicem?![]()
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.Yeni bir üye katılacak herhalde kimler gelebilir gerçi ödül beni kapsamıyorkı okuyanlar bilirse biz imza atacakmışız![]()
![]()
![]()
Zafer Bayramı konusunu mu diyosun?Senin etiket olmadı o zaman.
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.![]()
Aynen.Zafer Bayramı konusunu mu diyosun?![]()
Boşuna Yılan Yedili'de başrol değil.
Senin etiket olmadı o zaman.
Birde @sokak sanati'nın imzasını sen ne yapacaksın ki, direkt tahmin et.![]()
oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamandaUzaklaştırmaya çalışmıyorum iki yapıma da yorum yap ki adil olsun.![]()
Bana hep oyun yapılıyor işte karşıma 4 yapım zaten yazacak gücüm yok artık hemster babasıyım, işim gücüm var yani.oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamanda![]()
![]()
@pompy akıllılık edip gündüz yayınlamıştı onu bari okumuş olmuştuk![]()
![]()
![]()
Aaaaa bu nasıl bir yalandır. 😱Allah aşkına kırk yıllık yöntemle yazmadan etiket yaptım diye hava atıyor bi de. Sanki görmedim etiketi yaptığını. Etiket yap sonra düzenle deyip sil yapmışsın. Al bak yapayım sana![]()
İşte ilk benimkinden başla yayınlanma sırası olarak başta.oooo @Aserat ve @S.G.A.T. yarışmaları @MayısKralı ve @XanTier dizileri 4 yapım nedir yürüyen ölüler hariç aynı zamanda![]()
![]()
@pompy akıllılık edip gündüz yayınlamıştı onu bari okumuş olmuştuk![]()
![]()
![]()
6 yapım aynı günde tv de bile bu yoğunluk yok aynı günde 6 iddialı yapımı bulamazsınBana hep oyun yapılıyor işte karşıma 4 yapım zaten yazacak gücüm yok artık hemster babasıyım, işim gücüm var yani.![]()
En başından beri Salı yayınlıyorum ben karşıma yapın koyuyorlar sürekli.6 yapım aynı günde tv de bile bu yoğunluk yok aynı günde 6 iddialı yapımı bulamazsın![]()
14. bölümde kaldın aşkım.Kaçta kalmışım söyle?![]()