Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Ece Mert'i öptü 😱

Reklam :D ve reklamdan sonra Kerem ve Cansu'da mi öpüsecek acaba :A

Bu bölüm çok iyiydi, iki aşk birden başladı. :Z

Ece ve Mert'i hep bekliyordum, sonunda oldu. Çok komik ve eğlenceli bir çift olacaklardır, yeni bölümde neler olacak bekliyorum. :A

Cansu ve Kerem'in aşkı da sonunda başladı, bu gelişmeye Ece'nin de bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Güzel çift olacaklardır. :bhr:

Uzun zamandan sonra TV'den izledim bölümü. Çok iyiydi :Z

Ece ve Mert'i her bölüm daha da seviyorum :bhr:

Cansu haklı annesini affetmesin ne yaşanırsa yasansin süreyya nin cansuya değersiz hissetirmeye hakkı yok sizce de öyle değil mi
Aynen katılıyorum, kızın ne suçu var? :)

Sizce bu dizi reytinglerini 8-9'a çıkarırsa kış sezonunda günü değişir mi? Muhteşem Yüzyıl : Kösem var çünkü.

Bence bu dizinin günü değişmeyecek. (Tabi dediğim reytinglere ulaşırsa)

@Yiğitt ,@xemrexxx , @ozgur2113 , @eskici , @Çiğdem- ve yazmayı unuttuklarım varsa :)
Etiket gelmemiş, yeni görüyorum. Bence dizi bu şekilde giderse diziyi hafta sonuna alma ihtimali çok yüksek. Kanal son 2-3 sezondur tutan yaz dizilerini hafta sonuna atıyor çünkü hafta sonu yapım tutturmak zor. :) O nedenle gününde kalmaz, gün değiştirir.

Arada denk gelince baktığım dizi.Aslında bakmama sebep olan şey Nihat Altınkaya'nın dahil olmasıydı.Konu olarak klasik ama bildiğim sevdiğim oyuncular olması izlenebilir kılıyor.