Ben sevindim olanlara, burada favori karakterim yok biliyosun.
dur daha memelerini gösteren yok belki favorin çıkarBen sevindim olanlara, burada favori karakterim yok biliyosun.![]()
Cansu haklı annesini affetmesin ne yaşanırsa yasansin süreyya nin cansuya değersiz hissetirmeye hakkı yok sizce de öyle değil mi8. Bölüm Fragmanı:
@xemrexxx @Çiğdem- @eskici @hayret bi şey @ozgur2113 @Starcık @Billy Kane @cookies @Maskeli Fedai
Bombe olmuş fragman8. Bölüm Fragmanı:
@xemrexxx @Çiğdem- @eskici @hayret bi şey @ozgur2113 @Starcık @Billy Kane @cookies @Maskeli Fedai
Reytinglerini artirirsa ayni günde kalir Kösem in reytingi düsük zatenSizce bu dizi reytinglerini 8-9'a çıkarırsa kış sezonunda günü değişir mi? Muhteşem Yüzyıl : Kösem var çünkü.
Bence bu dizinin günü değişmeyecek. (Tabi dediğim reytinglere ulaşırsa)
@Yiğitt ,@xemrexxx , @ozgur2113 , @eskici , @Çiğdem- ve yazmayı unuttuklarım varsa![]()
Aynen katılıyorum, kızın ne suçu var?Cansu haklı annesini affetmesin ne yaşanırsa yasansin süreyya nin cansuya değersiz hissetirmeye hakkı yok sizce de öyle değil mi
Etiket gelmemiş, yeni görüyorum. Bence dizi bu şekilde giderse diziyi hafta sonuna alma ihtimali çok yüksek. Kanal son 2-3 sezondur tutan yaz dizilerini hafta sonuna atıyor çünkü hafta sonu yapım tutturmak zor.Sizce bu dizi reytinglerini 8-9'a çıkarırsa kış sezonunda günü değişir mi? Muhteşem Yüzyıl : Kösem var çünkü.
Bence bu dizinin günü değişmeyecek. (Tabi dediğim reytinglere ulaşırsa)
@Yiğitt ,@xemrexxx , @ozgur2113 , @eskici , @Çiğdem- ve yazmayı unuttuklarım varsa![]()
8. Bölüm Fragmanı:
8. Bölüm Fragmanı: