sanırım çiğdem denize yüzmeye gitmişti boğulma numarası yaparak yüksek sosyetedeki gibi kendini kurtuaracak bir kerem arıyor ama ona kimse bakmaz boğulup gitmese bari
sanırım çiğdem denize yüzmeye gitmişti boğulma numarası yaparak yüksek sosyetedeki gibi kendini kurtuaracak bir kerem arıyor ama ona kimse bakmaz boğulup gitmese bari
Deniz'e yüzmeye mi gitmiş? 😱 @denizz19sanırım çiğdem denize yüzmeye gitmişti boğulma numarası yaparak yüksek sosyetedeki gibi kendini kurtuaracak bir kerem arıyor ama ona kimse bakmaz boğulup gitmese bari![]()
Bir şey olmadı, Cansu ve Kerem bu gece takılalım falan dediler onların konuşmaları oldu. Bir de Ece Mert'i öptü diye pişman falan oldu.Potanın Perileri'ni izlerken başlarını kaçırdım dizinin.![]()
İzlerken catliyon mu @Çiğdem- çatliyordurMetin'i herkes kovuyor. Önce Süreyya şimdi de yeni sevgilisi.Oh olsun, böyle ikili oynamanın cezası budur.
Cansu ve Kerem az daha öpüşüyordu, son anda ''elma'' olayıyla gitti.![]()
Ece ilerleyen bölümlerde çok pişman olucakAbo Mert, Ece'nin otobüsünün önünü kesti. Mert sordu ya ben ya ben, Ece de olmaz dedi. Mert de ben artık yokum dedi.Siz ne güzel ikiliydiniz, niye yapıyonuz böyle şelyer
![]()
Kerem ve Cansu'nun aşkını gerçek bulunca, artık vazgeçince ona dönecek mecbur.Ece ilerleyen bölümlerde çok pişman olucak
Kız hepsini yalan yanlış anlattı zaten, o sahne güzeldi.cansu babasını iyi bir adam olarak analtırken babasının bavulla otele girme sahnesi harikaydı hahahahah![]()
![]()
![]()
babasının sahnesi anlatırken harilkaydıKız hepsini yalan yanlış anlattı zaten, o sahne güzeldi.Annesini öve öve bitiremedi. Bir abisi doğruydu içlerinden.
![]()
Geçen bölüme göre bu bölüm sıkıcı ama.babasının sahnesi anlatırken harilkaydı![]()
.A
ışılın gözleri açıldı sonunda![]()
![]()
![]()
cansuyla keremden çok sıkılıyorum ben baydılar malesef hazarda oyunculuğun o halfi bile yokGeçen bölüme göre bu bölüm sıkıcı ama.
Cansu ve Kerem'in aşk sahneleri ve Ece-Mert olayıyla geçti.![]()
Hazal süper oyuncudur ona lafım yok.cansuyla keremden çok sıkılıyorum ben baydılar malesef hazarda oyunculuğun o halfi bile yok![]()
![]()
![]()
okadarda değil cnm her dizide düşük bölüm olur nereye bırakıyorsun gerçi sen o ergen dizisine geçersin bodrum masalımıdır nedir çiçek böcekHazal süper oyuncudur ona lafım yok.
Ama sıkıcı bu bölüm, haftaya da böyle olursa bırakırım herhalde.![]()