Onun da ilk iki bölüme falan bakarım bi düşünürüm artık ikisinden birine karar kılarım.okadarda değil cnm her dizide düşük bölüm olur nereye bırakıyorsun gerçi sen o ergen dizisine geçersin bodrum masalımıdır nedir çiçek böcek![]()
![]()
![]()
Onun da ilk iki bölüme falan bakarım bi düşünürüm artık ikisinden birine karar kılarım.okadarda değil cnm her dizide düşük bölüm olur nereye bırakıyorsun gerçi sen o ergen dizisine geçersin bodrum masalımıdır nedir çiçek böcek![]()
![]()
![]()
sen kanal d kanalında dizi izlemiyorsun yüksek sosyeteden devamOnun da ilk iki bölüme falan bakarım bi düşünürüm artık ikisinden birine karar kılarım.![]()
Cansu ve Süreyya sarıldılar, hayret Süreyya ''çekil'' diye bağırmadı falansen kanal d kanalında dizi izlemiyorsun yüksek sosyeteden devam![]()
cansuya hak veriyor herkes kafayı yemiş ayollCansu ve Süreyya sarıldılar, hayret Süreyya ''çekil'' diye bağırmadı falan![]()
Bu Levent ablasını mı öldürmüş, o olayı çözemedim?cansuya hak veriyor herkes kafayı yemiş ayoll![]()
![]()
![]()
çok anlayamadım bende bazen foruma bakarken ses dinliyorum sadece çok konsanstre olamıyorumkiBu Levent ablasını mı öldürmüş, o olayı çözemedim?![]()
Mert de az değil, buldu güzel kızı hemen kıskandırmaya çalışıyor. Ece de delirdi şu an.çok anlayamadım bende bazen foruma bakarken ses dinliyorum sadece çok konsanstre olamıyorumki
ece kıskanıyor![]()
Ay ne cevap verecem, Sıla'nın konserleri iptal oldu ona üzüldün biliyorum.@Yiğitt insan bir cevap verir melun kafam bozuk diyorum![]()
Ay o da varda asil derdim baskaAy ne cevap verecem, Sıla'nın konserleri iptal oldu ona üzüldün biliyorum.![]()
Ne oldu, aşık mı oldun?Ay o da varda asil derdim baska![]()
Mağdem bilmiyon beni niye etiketleyip derdim var diyon?Bende bilmiyorum![]()
Belki derdimi bulursun diye etiketledimMağdem bilmiyon beni niye etiketleyip derdim var diyon?![]()
Sıla diyorum işte.Belki derdimi bulursun diye etiketledim![]()
Ay bende sadece o degil baska bir sey daha var cözemedim diyorumKerem, Mert'e büyük şok yaptı, git bakalım toplantıya Mert efendi.
Sıla diyorum işte.![]()
Mert'ime araba çarptı, hep çapsız Kerem yüzünden.
şimdi diziyi bırkta görelim haftaya tempo yeniden yükseliyorMert'ime araba çarptı, hep çapsız Kerem yüzünden.![]()
Bu bölüm çok kötüydü ama, diziye dair bir şey bile olmadı. Son sahne güzeldi, son sahneyle kurtarmışlar bölümü.şimdi diziyi bırkta görelim haftaya tempo yeniden yükseliyor![]()
![]()
![]()