Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Ece Mert'i öptü 😱

Reklam :D ve reklamdan sonra Kerem ve Cansu'da mi öpüsecek acaba :A

Bu bölüm çok iyiydi, iki aşk birden başladı. :Z

Ece ve Mert'i hep bekliyordum, sonunda oldu. Çok komik ve eğlenceli bir çift olacaklardır, yeni bölümde neler olacak bekliyorum. :A

Cansu ve Kerem'in aşkı da sonunda başladı, bu gelişmeye Ece'nin de bir şey diyeceğini düşünmüyorum. Güzel çift olacaklardır. :bhr:

Uzun zamandan sonra TV'den izledim bölümü. Çok iyiydi :Z

Ece ve Mert'i her bölüm daha da seviyorum :bhr:

Cansu haklı annesini affetmesin ne yaşanırsa yasansin süreyya nin cansuya değersiz hissetirmeye hakkı yok sizce de öyle değil mi
Aynen katılıyorum, kızın ne suçu var? :)

Sizce bu dizi reytinglerini 8-9'a çıkarırsa kış sezonunda günü değişir mi? Muhteşem Yüzyıl : Kösem var çünkü.

Bence bu dizinin günü değişmeyecek. (Tabi dediğim reytinglere ulaşırsa)

@Yiğitt ,@xemrexxx , @ozgur2113 , @eskici , @Çiğdem- ve yazmayı unuttuklarım varsa :)
Etiket gelmemiş, yeni görüyorum. Bence dizi bu şekilde giderse diziyi hafta sonuna alma ihtimali çok yüksek. Kanal son 2-3 sezondur tutan yaz dizilerini hafta sonuna atıyor çünkü hafta sonu yapım tutturmak zor. :) O nedenle gününde kalmaz, gün değiştirir.

Arada denk gelince baktığım dizi.Aslında bakmama sebep olan şey Nihat Altınkaya'nın dahil olmasıydı.Konu olarak klasik ama bildiğim sevdiğim oyuncular olması izlenebilir kılıyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy