Garibim inanıyor o da.cansunun merte ece gelin olur damatda başkası diye anlattığı sahne çok iyiydi gerçekten kıyamam ben merte![]()
![]()
![]()
Hmm Cansu'yla gercek Mert'mi karsilassin diyorsun yoksa sahte Mert yani Kerem miSosyetenin önemli bir düğünü varmış bugün.
Yüksek sosyetenin hepsi orada olacakmış.![]()
Gerçek Mert.Hmm Cansu'yla gercek Mert'mi karsilassin diyorsun yoksa sahte Mert yani Kerem mi![]()
senin adamında cansunun annesiyle olacak gibi çocuklu kadınada o adam kalır vlla en iyisi buGaribim inanıyor o da.![]()
Nereden benim adam oluyormuş be?senin adamında cansunun annesiyle olacak gibi çocuklu kadınada o adam kalır vlla en iyisi bu![]()
![]()
![]()
Aynen normale dönsünler artik bizde rahatlayalimGerçek Mert.
Ay cidden onların isimleri de karışık, kimin ne olduğu belli değil.![]()
Süreyya Hanım ve gerçek Mert'i seviyorum ama ana karakterim Ece.Aynen normale dönsünler artik bizde rahatlayalimsenin bu dizide favori karakterin var mi bakayim
![]()
Ay yine ayni düsüncelerdeyiz bende Ece'yi cok seviyorumSüreyya Hanım ve gerçek Mert'i seviyorum ama ana karakterim Ece.![]()
![]()
Reklam bitti, hadi ekran başına bu arada.Ay yine ayni düsüncelerdeyiz bende Ece'yi cok seviyorum![]()
Ben her zaman ekran basindayim zaten kankaReklam bitti, hadi ekran başına bu arada.![]()
Ay yine ne yapti tam göremedim orayibu cansunun babası nekadar utanmaz bir adam öyle![]()
![]()
![]()
süreli gülünç duruma düşüyor ama adamda utanma yok birşey olmamış gibi devam ediyor ayollBen her zaman ekran basindayim zaten kanka
Ay yine ne yapti tam göremedim orayi![]()
Hic sevmiyorum zaten o adamisüreli gülünç duruma düşüyor ama adamda utanma yok birşey olmamış gibi devam ediyor ayoll![]()
![]()
![]()
Cansunun babasıni çok seviyorum çünkü gerçekten süreyya yı tek üzen kişi o sürreya gibi bir anne görmedimBen her zaman ekran basindayim zaten kanka
Ay yine ne yapti tam göremedim orayi![]()
Işıl rezil olmaz rezil ederHaha Işıl'da düğüne gidecek, bir yerden eksik kalmasa olmaz zaten.
Orada da yine rezil olup, olay çıkarabilir.![]()
O gün gördük rezil olduğunu, Süreyya onu oyuna getirmişti şu vazo olayında.Cansunun babasıni çok seviyorum çünkü gerçekten süreyya yı tek üzen kişi o sürreya gibi bir anne görmedim
Işıl rezil olmaz rezil eder
Ben ikisini de sevmiyorum tam birbirlerini bulmuslarCansunun babasıni çok seviyorum çünkü gerçekten süreyya yı tek üzen kişi o sürreya gibi bir anne görmedim
Işıl rezil olmaz rezil eder
Biz Mert'i düğüne beklerken Kerem geldi.Ben ikisini de sevmiyorum tam birbirlerini bulmuslar![]()