Arada bir bakiyordum ama pinar bulutun yazdigini ögrenince tamamen baslamaya karar verdimSen de izliyon mu len?![]()
Arada bir bakiyordum ama pinar bulutun yazdigini ögrenince tamamen baslamaya karar verdimSen de izliyon mu len?![]()
Aynen gördüm bende ama bu adam baya yaslanmis
Son bölümü izleyemedim daha, yarın izlerim öyle fragmana bakarım.Bu fragman daha iyi olmuş. Tempo yavaş yavaş artıyor. Umarım reytinglerde artar
@eskici , @Yiğitt , @Billy Kane , @xemrexxx , @Maskeli Fedai , @MayısKralı , @Çiğdem- , @cookies
şu anki oranları korusa da yeterBu fragman daha iyi olmuş. Tempo yavaş yavaş artıyor. Umarım reytinglerde artar
@eskici , @Yiğitt , @Billy Kane , @xemrexxx , @Maskeli Fedai , @MayısKralı , @Çiğdem- , @cookies
Bence 7 reytingin üzerine çıkmalı tüm gruplarda. Kış sezonuna sağlam giriş yapmalı. Belki tempo iyice artarsa Kiralık Aşk'ın yakaladığı başarıya Yüksek Sosyete'de ulaşabilir.şu anki oranları korusa da yeter![]()
Bu fragman daha iyi olmuş. Tempo yavaş yavaş artıyor. Umarım reytinglerde artar
Bence 7 reytingin üzerine çıkmalı tüm gruplarda. Kış sezonuna sağlam giriş yapmalı. Belki tempo iyice artarsa Kiralık Aşk'ın yakaladığı başarıya Yüksek Sosyete'de ulaşabilir.
şu anki oranları korusa da yeter![]()
gerçekten çok iyi bir proje olmuş zaten ilk 4 reyting alan yaz dizisi biz olmuştuk sonra ramazan maçlar derken düştük acunda finali perşembeye getirmişti ama bayrmdan sonra 6 reytinge hemen yaklaştı özellikle ağustos ayında 10 reytinge yakınlaşır totelde ve kış ayındada 6 ortalamanın altına kolay kolay düşmez günü kesinlikle değişmemeli kösemi bşka güne almak zorundalar bu diziyi harcamazlar inş @cookiesSon bölümü izleyemedim daha, yarın izlerim öyle fragmana bakarım.![]()
Hahah kız o değilde bu eceyle mertin yemek yediği yer karadayıdaki meşhur çay bahçesi değil migerçekten çok iyi bir proje olmuş zaten ilk 4 reyting alan yaz dizisi biz olmuştuk sonra ramazan maçlar derken düştük acunda finali perşembeye getirmişti ama bayrmdan sonra 6 reytinge hemen yaklaştı özellikle ağustos ayında 10 reytinge yakınlaşır totelde ve kış ayındada 6 ortalamanın altına kolay kolay düşmez günü kesinlikle değişmemeli kösemi bşka güne almak zorundalar bu diziyi harcamazlar inş @cookies![]()
Sen anca bu diziyi izleSon iki bölümdür izleyemiyordum, 5. bölümle başlayayım bakayım izlemeye.![]()
Bugün bunu bitireceğim, yarın da No:309'uSen anca bu diziyi izle![]()
İnanmam artik sana diyim.ssBugün bunu bitireceğim, yarın da No:309'u(Bu sefer kesin.
)
Yarın yorum yapayım da gör sen.İnanmam artik sana diyim.ss
3 hafta izlemedin simdi mi izlicen bakalımYarın yorum yapayım da gör sen.![]()
![]()
La şimdi baktım da en son Haziran sonunda izledim, sonra bayram girdi İstanbul'a gittim darbe falan derken 1 aydır bakmıyorum 😱3 hafta izlemedin simdi mi izlicen bakalım![]()
![]()