Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

La şimdi baktım da en son Haziran sonunda izledim, sonra bayram girdi İstanbul'a gittim darbe falan derken 1 aydır bakmıyorum 😱 :F

Yarın izleyeyim de hasret gidereyim. :Z
aaa sen boş ver o no 3 bilmem kaçı yüksek sosyeteyi izledinmi :F

5. BÖLÜM

Süper bir bölümdü, çok beğenerek ve gülerek izledim. :D

Öncelikle Ece ve Cansu'nun o ev sahibiyle konuşmaları çok güzeldi, çok güldüm. :F Adam haklı, böyle modern köylü mü olurmuş? :A

Bizimkiler pikniğe gitti, oradaki sahneler de güzeldi. Şişe çevirme oynadılar, baya göndermeli mesajlar oldu. :A Sonra Ece'nin eli kanadı bizim Mert'i kan tuttu orası da güldürdü. :D

Metin'in Süreyya'ya yaptığı yalakalıklar da pek samimiyetsizdi. Neyse ki sonunda patlak verdi, Süreyya terk etti. :F

Son sahnede Kerem ve Cansu'nun aşklı konuşmalarını Ece duydu ve ağlayarak gitti. :( Ece ve Mert yakışıyor işte, napacan o Kerem'i sen? :( @Çiğdem-

5. BÖLÜM

Süper bir bölümdü, çok beğenerek ve gülerek izledim. :D

Öncelikle Ece ve Cansu'nun o ev sahibiyle konuşmaları çok güzeldi, çok güldüm. :F Adam haklı, böyle modern köylü mü olurmuş? :A

Bizimkiler pikniğe gitti, oradaki sahneler de güzeldi. Şişe çevirme oynadılar, baya göndermeli mesajlar oldu. :A Sonra Ece'nin eli kanadı bizim Mert'i kan tuttu orası da güldürdü. :D

Metin'in Süreyya'ya yaptığı yalakalıklar da pek samimiyetsizdi. Neyse ki sonunda patlak verdi, Süreyya terk etti. :F

Son sahnede Kerem ve Cansu'nun aşklı konuşmalarını Ece duydu ve ağlayarak gitti. :( Ece ve Mert yakışıyor işte, napacan o Kerem'i sen? :( @Çiğdem-

aaa evet mert ve ecenin fanları daha çok bende onları tutuyorum diğerleri çok sıkıcı :F

6. BÖLÜM

Bu bölüm sıkıcıydı, sıkıldım izlerken. :D

Ece, Cansu'ya kırıldı ve bağları attı gibi bir şey. Bölümün sonunda Cansu büyük bir adım attı, bakalım Ece nasıl cevap verecek? Bence birkaç bölüm sürebilir barışmaları. :)

Levent eksikti bir, bu adamı niyeyse sevemedim bir türlü ben. :D İtici geliyor bana. Süreyya ile aralarında bir şey olacağı kesin artık.

Fragmanları da yarın izlerim, beynim durdu artık. :A @Çiğdem-

Fragmanlar gayet güzel, bu bölüm iyice ortalık karışacak. Reytinglerde +6 görür diye düşünüyorum.

Ece ve Mert aşkı başlıyor gibi, Ece böyle çocuğu bulmuş bırakmasın. Öpüyor zaten çocuğu. :A 2. fragmanda çalan ''Sen Ağlama'' şarkısı da çok hoş. :bhr:

Ece haklı olarak Cansu'dan ailenden bahsetmezsen konuşmayacağım dedi, mecbur anlatacak galiba. :(

Bugünkü düğünde Cansu ve Mert karşılaşsa keşke. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy