aaa sen boş ver o no 3 bilmem kaçı yüksek sosyeteyi izledinmiLa şimdi baktım da en son Haziran sonunda izledim, sonra bayram girdi İstanbul'a gittim darbe falan derken 1 aydır bakmıyorum 😱
Yarın izleyeyim de hasret gidereyim.![]()
aaa sen boş ver o no 3 bilmem kaçı yüksek sosyeteyi izledinmiLa şimdi baktım da en son Haziran sonunda izledim, sonra bayram girdi İstanbul'a gittim darbe falan derken 1 aydır bakmıyorum 😱
Yarın izleyeyim de hasret gidereyim.![]()
İzliyorum, 5. bölüm bitmek üzere.aaa sen boş ver o no 3 bilmem kaçı yüksek sosyeteyi izledinmi![]()
6.bölümün temposu çok iyiydi izle bencede güncelden kaçırma bu diziyi sakınİzliyorum, 5. bölüm bitmek üzere.
O bitsin sonra da 6. bölümü izlerim bu gece.![]()
Bi git bu diziyi izledim tek kelimeyle berbatti tabiki no 309 u izlicekaaa sen boş ver o no 3 bilmem kaçı yüksek sosyeteyi izledinmi![]()
5. BÖLÜM
Süper bir bölümdü, çok beğenerek ve gülerek izledim.
Öncelikle Ece ve Cansu'nun o ev sahibiyle konuşmaları çok güzeldi, çok güldüm.Adam haklı, böyle modern köylü mü olurmuş?
Bizimkiler pikniğe gitti, oradaki sahneler de güzeldi. Şişe çevirme oynadılar, baya göndermeli mesajlar oldu.Sonra Ece'nin eli kanadı bizim Mert'i kan tuttu orası da güldürdü.
Metin'in Süreyya'ya yaptığı yalakalıklar da pek samimiyetsizdi. Neyse ki sonunda patlak verdi, Süreyya terk etti.
Son sahnede Kerem ve Cansu'nun aşklı konuşmalarını Ece duydu ve ağlayarak gitti.Ece ve Mert yakışıyor işte, napacan o Kerem'i sen?
@Çiğdem-
5. bölüm harikaydı burada, altıya da başlıyorum şimdi. No:309'un durumunu da yarın konuşacağız.Bi git bu diziyi izledim tek kelimeyle berbatti tabiki no 309 u izlicek@Yiğitt
6.bölüme senin adamın geliyor çabuk başla5. bölüm harikaydı burada, altıya da başlıyorum şimdi. No:309'un durumunu da yarın konuşacağız.![]()
Başladım bile.6.bölüme senin adamın geliyor çabuk başla![]()
Yok, o cümleyi televizyon kapalıyken yazdım kanka.İzliyor musun![]()
Sen utanmiyor musun bakayim kankanla dalga gecmeyeYok, o cümleyi televizyon kapalıyken yazdım kanka.![]()
Ne dügünüEce haklı olarak Cansu'dan ailenden bahsetmezsen konuşmayacağım dedi, mecbur anlatacak galiba.
Bugünkü düğünde Cansu ve Mert karşılaşsa keşke.![]()
Sosyetenin önemli bir düğünü varmış bugün.Ne dügünü![]()