Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bu yaz tek izlediğim dizi. Reytinglerini önümüzdeki haftalarda iyice arttıracağını ve kış sezonuna kalabileceğini düşünüyorum. Senaryosu bozmazsa tabi. Hatta 7-8 reytinglere çıkarsa Kösem'i yerinden edebilir.

Bu fragman daha iyi olmuş. Tempo yavaş yavaş artıyor. Umarım reytinglerde artar :)

@eskici , @Yiğitt , @Billy Kane , @xemrexxx , @Maskeli Fedai , @MayısKralı , @Çiğdem- , @cookies
Bence 7 reytingin üzerine çıkmalı tüm gruplarda. Kış sezonuna sağlam giriş yapmalı. Belki tempo iyice artarsa Kiralık Aşk'ın yakaladığı başarıya Yüksek Sosyete'de ulaşabilir.
şu anki oranları korusa da yeter:D
Son bölümü izleyemedim daha, yarın izlerim öyle fragmana bakarım. :D
gerçekten çok iyi bir proje olmuş zaten ilk 4 reyting alan yaz dizisi biz olmuştuk sonra ramazan maçlar derken düştük acunda finali perşembeye getirmişti ama bayrmdan sonra 6 reytinge hemen yaklaştı özellikle ağustos ayında 10 reytinge yakınlaşır totelde ve kış ayındada 6 ortalamanın altına kolay kolay düşmez günü kesinlikle değişmemeli kösemi bşka güne almak zorundalar bu diziyi harcamazlar inş @cookies :F

gerçekten çok iyi bir proje olmuş zaten ilk 4 reyting alan yaz dizisi biz olmuştuk sonra ramazan maçlar derken düştük acunda finali perşembeye getirmişti ama bayrmdan sonra 6 reytinge hemen yaklaştı özellikle ağustos ayında 10 reytinge yakınlaşır totelde ve kış ayındada 6 ortalamanın altına kolay kolay düşmez günü kesinlikle değişmemeli kösemi bşka güne almak zorundalar bu diziyi harcamazlar inş @cookies :F
Hahah kız o değilde bu eceyle mertin yemek yediği yer karadayıdaki meşhur çay bahçesi değil mi :)

Ayrıca star bu diziyi harcarsa baya antifanları olu pis kanal .ss

Son iki bölümdür izleyemiyordum, 5. bölümle başlayayım bakayım izlemeye. :D