2017 What Happened to Monday / Yedinci Hayat - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hahah Aaa tamam yarın çalışmalara başlayacam sanatımın kıymetini tek sen bildin :A

Birde Masacrenin ağzını başka bir şeye benzetmişler hiç sanata sanatçıya saygı kalmamış
:A :A :A
Bak şimdi böyle deyince bana da ağız kısmı başka bir şeyi andırmaya başladı ama neyse yine de güzel boşver sen yapmaya devam et :A :A

Bak şimdi böyle deyince bana da ağız kısmı başka bir şeyi andırmaya başladı ama neyse yine de güzel boşver sen yapmaya devam et :A :A
Çizimim eğri buğru kaçmış o çiziklerde dişleri :F :F :F Onlar demeden benimde aklımın ucuna gelmemişti 40 yıl düşünsem gelmezdide :F

Evet ben iyi niyetimle senide çizicem :A

Çizimim eğri buğru kaçmış o çiziklerde dişleri :F :F :F Onlar demeden benimde aklımın ucuna gelmemişti 40 yıl düşünsem gelmezdide :F

Evet ben iyi niyetimle senide çizicem :A
Onlar biraz kötü düşünüyor sen boşver onları ama beni de değişik şeylere benzetme tabi bu sefer daha dikkatli ol :A :A

Filmi izlemedimiz için bukadar ilgi gördü @destere :F

Aaa benim benzetmelerim iyidir @S.G.A.T. Şarhoş kafa , @XanTier Malman , @MasacRE- Kütük Bey gibi :F Sanada Tüplü Televizyon diyecem artık @eskici :A :A :A

bundan sonra filmleri izlemeyelim daha çok ilgi görüyor bir gün bu sayfaya film izlemeye gelen olursa kendini kaybeder zaten :)

Ahahah sen mi yaptın bunu ayoll :A :F

aman hogathaya bişey çizdirme ağız diye çizdiği kısım bamyaya benziyor :)

bundan sonra filmleri izlemeyelim daha çok ilgi görüyor bir gün bu sayfaya film izlemeye gelen olursa kendini kaybeder zaten :)

Hahahahah Aaa sen sussana be :F İşte sana bahsettiğim o kötü niyetliden birisi geldi @eskici :A :A :A

Hahahahah Aaa sen sussana be :F İşte sana bahsettiğim o kötü niyetliden birisi geldi @eskici :A :A :A
Siz kötü düşünüyorsunuz ilk baktığımda ben başka bir şeye benzetmedim ama @Çiğdem- söyleyince benzettim yani iyi düşünün iyi görün :A :F

benim dememe gerek yokki zaten rresmi görenin ilk aklına bamya gelir :)

Siz kötü düşünüyorsunuz ilk baktığımda ben başka bir şeye benzetmedim ama @Çiğdem- söyleyince benzettim yani iyi düşünün iyi görün :A :F
dur seni bir çizsin de o zaman gör gününü tüpcana dönersin :) bu arada tüpcan karikatürünü hatırlıyorsundur umarım bir yerden :)

benim dememe gerek yokki zaten rresmi görenin ilk aklına bamya gelir :)

dur seni bir çizsin de o zaman gör gününü tüpcana dönersin :) bu arada tüpcan karikatürünü hatırlıyorsundur umarım bir yerden :)
Hele bir çizsin bakalım görelim neye benzeyecek :A evet anımsatıyor bana ufaktan bir şeyler :A :A
Destereler diyene kadar bende benzetmemiştim :F

Bizim kalbimiz temiz ayoll :A @destere NİN kalbide şeye çalısıyor :A
Ona beyni başka bir yerinde çalışıyor denir ama neyse :A :A

Hele bir çizsin bakalım görelim neye benzeyecek :A evet anımsatıyor bana ufaktan bir şeyler :A :A

Ona beyni başka bir yerinde çalışıyor denir ama neyse :A :A

spoiler ı kimseyle paylaşma :)

demek-tup-bebek-yapmak-istiyosunuz.jpg

Ben öyle öğrendim öyle bir ağız çizersin sonra çizik atarsın :F Ama @eskici senin ağzını yaparkan çiziklerin o denli kaymamasına özen gösterecem :A :A :A
Çizikler çok önemli değil sen şekle dikkat et ağıza benzesin şekil ağıza benzedikten sonra çizikler çok fark ettirmez :A :A