2017 What Happened to Monday / Yedinci Hayat - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaa işte bunu o kötü huylular demeden bizim aklımıza gelmiyor mesala sana demesem seninde aklına gelmicekti :F
Evet ben her zaman iyi düşünürüm :F ama artık tecrübelisin neler düşünebileceklerini biliyorsun ona göre yaparsın yani :A

Yok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum :A O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta :A
@destere ler diyene kadar aklımıza gelmedi zaten @eskici de öyle :A

Zaten bir şeye benziyor dedikten sonra insan , benzemese bile ona benzetiyor :F

Sadece ağzını çizerken korkuyorum diğer kısımlarda sorun yok ama burunun altı nda ağız olur bunu bilmiyorsalar :F :F :F
Yok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum :A O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta :A
O biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhalde :A :A

O biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhalde :A :A
Sıkıntı bunlarda :A Atacan Tilki Kızın Amerikada çektiği bir bulut fotosunu bile şeye benzetmişti bende her gördüğünüzü şeye benzetiyorsunuz demiştim :F :F :F