Evet ben her zaman iyi düşünürüm ama artık tecrübelisin neler düşünebileceklerini biliyorsun ona göre yaparsın yaniAaa işte bunu o kötü huylular demeden bizim aklımıza gelmiyor mesala sana demesem seninde aklına gelmicekti
Evet ben her zaman iyi düşünürüm ama artık tecrübelisin neler düşünebileceklerini biliyorsun ona göre yaparsın yaniAaa işte bunu o kötü huylular demeden bizim aklımıza gelmiyor mesala sana demesem seninde aklına gelmicekti
Ağzına dikkat edecem diğer yerler artık Allah ne verdiyseEvet ben her zaman iyi düşünürüm ama artık tecrübelisin neler düşünebileceklerini biliyorsun ona göre yaparsın yani
Tamam merakla bekliyorum ne zamana hazır olurAğzına dikkat edecem diğer yerler artık Allah ne verdiyse
Yarın gece olur herhaldeTamam merakla bekliyorum ne zamana hazır olur
Kendin istedin sonra beni mahkemeye vermedeTamam beklemedeyim
O kadar da kötü yapmazsın herhalde yaKendin istedin sonra beni mahkemeye vermede
Rezil olmasına daha etken oldu oyüzden işime yaradı çizim hatam@MasacRE- onu beğenmemiştir bence o kadar şeye benzetildikten sonra
Bilerek mi yaptın yoksa öyleRezil olmasına daha etken oldu oyüzden işime yaradı çizim hatam
Aaa yok desteler bir şey imaa ediyordu ama ne oldunu anlayamıyorum , onlar demese ömür boyu aklıma gelmez ben dudak diş olarak görüyordumBilerek mi yaptın yoksa öyle
Tamam tamam bana bilerek kötü şeyler yapma sakınAaa yok desteler bir şey imaa ediyordu ama ne oldunu anlayamıyorum , onlar demese ömür boyu aklıma gelmez ben dudak diş olarak görüyordum
Bu kötü niyetliler bir şey bulurlar yineTamam tamam bana bilerek kötü şeyler yapma sakın
O Allah'ın emri yapacak bir şey yok onaBu kötü niyetliler bir şey bulurlar yine
Sadece ağzını çizerken korkuyorum diğer kısımlarda sorun yok ama burunun altı nda ağız olur bunu bilmiyorsalarO Allah'ın emri yapacak bir şey yok ona
@destere ler diyene kadar aklımıza gelmedi zaten @eskici de öyleYok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta
Sadece ağzını çizerken korkuyorum diğer kısımlarda sorun yok ama burunun altı nda ağız olur bunu bilmiyorsalar
O biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhaldeYok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta
O biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhalde
Sıkıntı bunlarda Atacan Tilki Kızın Amerikada çektiği bir bulut fotosunu bile şeye benzetmişti bende her gördüğünüzü şeye benzetiyorsunuz demiştimYok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta