2017 What Happened to Monday / Yedinci Hayat - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıkıntı bunlarda :A Atacan Tilki Kızın Amerikada çektiği bir bulut fotosunu bile şeye benzetmişti bende her gördüğünüzü şeye benzetiyorsunuz demiştim :F :F :F
Bazılarının çok çabuk dikkatini çekiyor maalesef :A :A

bundan sonra filmleri izlemeyelim daha çok ilgi görüyor bir gün bu sayfaya film izlemeye gelen olursa kendini kaybeder zaten :)

aman hogathaya bişey çizdirme ağız diye çizdiği kısım bamyaya benziyor :)

Yok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum :A O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta :A

O biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhalde :A :A
Evet yeni eserimle karşınızdayım ağzına dikkat ettm bu sefer :A gittikçe daha profosyonel oluyorum :F

Çiğhelangelo dan sevgilerle :A :A :A @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash @XanTier @Harunnn60
2J15YN.jpg

@destere @eskici @MasacRE-

Evet yeni eserimle karşınızdayım ağzına dikkat ettm bu sefer :A gittikçe daha profosyonel oluyorum :F

Çiğhelangelo dan sevgilerle :A :A :A @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash @XanTier @Harunnn60
2J15YN.jpg

@destere @eskici @MasacRE-
bu sefer sorun yok diyecektim ama sakal mı o siyah şey :) burunla aynı yöne bakıyorlar birbirlerinin kopyası gibi :)

Yüzümdeki noktalar ne ayoll :A :F
ergenlik sivilcesini atamamışsın henüz :)