Bazılarının çok çabuk dikkatini çekiyor maalesefSıkıntı bunlarda Atacan Tilki Kızın Amerikada çektiği bir bulut fotosunu bile şeye benzetmişti bende her gördüğünüzü şeye benzetiyorsunuz demiştim
Bazılarının çok çabuk dikkatini çekiyor maalesefSıkıntı bunlarda Atacan Tilki Kızın Amerikada çektiği bir bulut fotosunu bile şeye benzetmişti bende her gördüğünüzü şeye benzetiyorsunuz demiştim
bundan sonra filmleri izlemeyelim daha çok ilgi görüyor bir gün bu sayfaya film izlemeye gelen olursa kendini kaybeder zaten
aman hogathaya bişey çizdirme ağız diye çizdiği kısım bamyaya benziyor
Yok ben memnunum halimden Çiğdem kütük dedikçe inadına daha çok kütüklük yapıyorum O ağız kısmı da içi fesatların görüşü, ben de farketmemiştim hiç öyle bir şey ilk başta
Evet yeni eserimle karşınızdayım ağzına dikkat ettm bu sefer gittikçe daha profosyonel oluyorumO biraz kütüğün şekliyle alakalıydı aslında kütük kısa olduğundan bütün vücut birbirine girmiş durumda o yüzden benzetmişler televizyonda öyle bir sıkıntı olmaz herhalde
Yüzümdeki noktalar ne ayollEvet yeni eserimle karşınızdayım ağzına dikkat ettm bu sefer gittikçe daha profosyonel oluyorum
Çiğhelangelo dan sevgilerle @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash @XanTier @Harunnn60
@destere @eskici @MasacRE-
Çil Kediye benzemişsin en azından MasacRE- gibi pis şeylere benzememişsinYüzümdeki noktalar ne ayoll
Niye öyle bir şey yapma gereksinimi duydun acabaÇil Kediye benzemişsin en azından MasacRE- gibi pis şeylere benzememişsin
mASACre le aynı olmasın diye Çil bıyık top sakal falan ekledim birde seni kızıl yaptım @destere Ne diyecek bakalımNiye öyle bir şey yapma gereksinimi duydun acaba
bu sefer sorun yok diyecektim ama sakal mı o siyah şey burunla aynı yöne bakıyorlar birbirlerinin kopyası gibiEvet yeni eserimle karşınızdayım ağzına dikkat ettm bu sefer gittikçe daha profosyonel oluyorum
Çiğhelangelo dan sevgilerle @S.G.A.T. @xemrexxx @Forumdash @XanTier @Harunnn60
@destere @eskici @MasacRE-
ergenlik sivilcesini atamamışsın henüzYüzümdeki noktalar ne ayoll
O bulur yine bir şeylermASACre le aynı olmasın diye Çil bıyık top sakal falan ekledim birde seni kızıl yaptım @destere Ne diyecek bakalım
bu sefer sorun yok diyecektim ama sakal mı o siyah şey burunla aynı yöne bakıyorlar birbirlerinin kopyası gibi
ergenlik sivilcesini atamamışsın henüz
Ufak tefek sıkıntılar olsada güzel olmuş
tv nin arkasına bir piknik tüp yerleştireydin böyle tüplü olduğu anlaşılmıyor
çok acemi çizmiş ressam dökülüyorUfak tefek sıkıntılar olsada güzel olmuş
Ufak tefek sıkıntılar olsada güzel olmuş
@eskici nin yüzünde ya sivilce ya çil yada ben yada siya nokta kesin bir şey var panikledine göre ifşaladık sanırım @desterebu sefer sorun yok diyecektim ama sakal mı o siyah şey burunla aynı yöne bakıyorlar birbirlerinin kopyası gibi
ergenlik sivilcesini atamamışsın henüz
Fazla kurcalama sende boşver iyi iştetv nin arkasına bir piknik tüp yerleştireydin böyle tüplü olduğu anlaşılmıyor
çok acemi çizmiş ressam dökülüyor
Hiçbiri yok aslında o yüzden ufak tefek sıkıntılar var dedim
Aaa Tüplü Televizyon olman normalde Çilmi anormal ayoll Seni baya yakışıklı yaptım kıymetimi bil @destereFazla kurcalama sende boşver iyi işte
Hiçbiri yok aslında o yüzden ufak tefek sıkıntılar var dedim
Anormal değil ama tüplü televizyonun üzerine pek gitmemişAaa Tüplü Televizyon olman normalde Çilmi anormal ayoll Seni baya yakışıklı yaptım kıymetimi bil @destere
eskiciyi dedeye teslim etmek lazım
Aman Allah korusun öldürür bu dede beni be