Ben buyum bak tanıyor musun bu adamıSen Tüplü Televizyonsun
Ben buyum bak tanıyor musun bu adamıSen Tüplü Televizyonsun
Tabi Uçurum gibi kaliteli bir diziyi izlemediğin için bilmemen normal Eskici Atıl buKim ki bu koca kafa
Aaa gıcık oluyordum ben o diziye Selçuk Yöntem dışında işe yarayan bir şey yoktu hemen de bitti zatenTabi Uçurum gibi kaliteli bir diziyi izlemediğin için bilmemen normal Eskici Atıl bu
Senin gibiler yüzünden bitti işte sen git Çukuru izleAaa gıcık oluyordum ben o diziye Selçek Yöntem dışında işe yarayan bir şey yoktu hemen de bitti zaten
Aklımda tek kalan Selçuk bey taksi sürüyorduSenin gibiler yüzünden bitti işte sen git Çukuru izle
Selçuk bey taksici değildi be taksici olan başkası sen onu da karıştırmışsınAklımda tek kalan Selçuk bey taksi sürüyordu
Çukur yılın dizisi oldu şimdiden
Çağatay gibi beceriksiz bir oyuncu yok oyüzden her daha iyi ÇukurSelçuk bey taksici değildi be taksici olan başkası sen onu da karıştırmışsın
Çukur İçerde'nin çakması olmaktan ileri gidemez
Çağatay kral adamdır ona laf yokÇağatay gibi beceriksiz bir oyuncu yok oyüzden her daha iyi Çukur
Hurdasın işte neyini yanlış anlıyoruz
hem ne varsa eskilerde var demişler eski ve bayat olmak o kadar kötü olmamalı sevinmen lazımdıBen yenilikçi bir eskiciyim
Kötü değil zaten ama bana tüplü televizyon muamelesi de yapmayın yanihem ne varsa eskilerde var demişler eski ve bayat olmak o kadar kötü olmamalı sevinmen lazımdı
bu filmi izlemedik ama yorumların bolluğuna bakılınca en fazla bu film rağbet görmüş gibi duruyor kaç sayfa olmuş altı sayfaya geliyoruz filmi izleyen tek allahın kulu yok ortalıkta
Kötü değil zaten ama bana tüplü televizyon muamelesi de yapmayın yani
Filmi izlemedimiz için bukadar ilgi gördü @desterehem ne varsa eskilerde var demişler eski ve bayat olmak o kadar kötü olmamalı sevinmen lazımdı
bu filmi izlemedik ama yorumların bolluğuna bakılınca en fazla bu film rağbet görmüş gibi duruyor kaç sayfa olmuş altı sayfaya geliyoruz filmi izleyen tek allahın kulu yok ortalıkta
Ayvayı yedik desene o zaman
Ben taktım mı takıyorum mesala @MasacRE- nin fotosunu sanırım sen görmedin yeni geldin içinAyvayı yedik desene o zaman
Ahahah sen mi yaptın bunu ayoll
Hahahah Aaa evet nasıl güzel bir çalışma olmuş değilmiAhahah sen mi yaptın bunu ayoll
Evet güzel olmuş iyi benzetmişsin @MasacRE- yeHahahah Aaa evet nasıl güzel bir çalışma olmuş değilmi
Bana kütüklük yapıyordu oyüzdenEvet güzel olmuş iyi benzetmişsin @MasacRE- ye
Ben de sana tam onu diyecektim yap bakalım merak ettimBana kütüklük yapıyordu oyüzden
Senin tüplü televizyona da yapayımmı bir çalışma
Hahah Aaa tamam yarın çalışmalara başlayacam sanatımın kıymetini tek sen bildinBen de sana tam onu diyecektim yap bakalım merak ettim