The_Erinch
Süper Favori Üye
İnanılmaz gerçekten..Resmen 19.30 da başlamış, ilk tur bitti bile
Kerem Türk mutfağında hep zayıfdı.İnanılmaz gerçekten..
İlk Etap Sonuçları :
Onur: 22,5 Puan
Kerem: 17,5 Puan
Keremin eşi ve Kerem imza tabağının ismine birlikte karar vermişler. Keremin imza tabağının ismi. "TÜRK" #MasterChefTürkiye pic.twitter.com/oDazjCNEnp
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) January 11, 2025
Kerem kazanır mı bilemem ama çok güzel bir hikayesi var. Hem o kadar tarihi detay yakalayıp hem de bu kadar şık bir görsel ortaya koymak herkesin harcı değil. Bu hikayeyle gönülleri kazandı umarım kupayı da kazanır #mastercheftürkiye pic.twitter.com/sYGESj4zF9
— Y~ (@lifesbeatiful) January 11, 2025
MasterChef Türkiye 2024'ün şampiyonu Onur oldu ✨#MasterChefTürkiye #MasterChef #ACUNMEDYA #TV8 @Danilo_Zanna @chefyalcinkaya @SomerSivrioglu pic.twitter.com/TJ11ETv1Uj
— MasterChef Türkiye (@TvMasterchef) January 11, 2025
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch @Hazem @Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno @12.Adam @Bully#MasterChefTürkiye’de #KeremBilginer ve #OnurÜresin İmza Tabakları pic.twitter.com/wKGbqWdilL
— Dizi Haber Dünyası (@dizihaberdnyasi) January 11, 2025
#MasterChefTürkiye FİNAL reytingleri.. AB grubunda ZİRVEDE! 📌
— Deniz TURAL (@DTural) January 12, 2025
Total | (2) | 6,46
AB | (1) | 7,37
ABC1 | (2) | 7,18 pic.twitter.com/k8tvWDucK6
Beklediğimden daha iyi reyting almış, tebriklerİşte kendine yakışan bir şekilde sezonu bitirdi 💙
@RüzgarGülü @12.Adam @xemrexxx @Zeyno @RoyalHighness @Angelica @BerzzAnn @Yakamoz-Asi @Hazem @Emre Ozansoy
#MasterChefTürkiye FİNAL reytingleri.. AB grubunda ZİRVEDE! 📌
— Deniz TURAL (@DTural) January 12, 2025
Total | (2) | 6,46
AB | (1) | 7,37
ABC1 | (2) | 7,18 pic.twitter.com/k8tvWDucK6
Burcu gerekenleri söylemiş 🥺💛#MasterChefTürkiye #KeremBilginer pic.twitter.com/NqujIBo9Zn
— 💫 (@mylovebydoh) January 12, 2025
Masterchef şampiyonunun ilk açıklaması:Oyuncu olmak istiyorum.Fıkra bu kadar
— narun (@narun65) January 13, 2025
Lütfen sade içelim kısmına bittim
Danilo baya baya olmuş yahu
Ben "Ben kaymak da sokarım abi" kısmına bittimLütfen sade içelim kısmına bittim![]()