FOX Wayward Pines - Mini Dizi Yorumları

1x9

Finale 1 bölüm kala sağlam bir bölüm izledik. :)

Eskiden kaçmayı başaran insanlar vasıtasıyla Golden Gate köprüsünün yıkıldığını gördük, tüm şehrin yıkıldığı gerçekmiş. Bakalım tüm halk buna dışarıya çıkmadan inanacak mı? Kate'ye güveniyorlardı inanırlar hem Dr. Jenkins elektrikleri kesti o da şüphe uyandırmıştır. Tabii bu gerçeği nasıl kabullenecekler, eskiden olduğu gibi intihar eden ya da kafayı yinen olacak mı? :)

9/10

1x2

Bu bölümde çok iyiydi. Hatta son sahnelerde çok gerildim.
malesef favori karakterim...

Beverly sonu herkesin içinde boğazı kesilerek öldürülmesi oldu. :(
Kasabanın Şerifi olan adamı Empire'de de sevmezdim burada da sevmiyorum. :D
başrol karakterinin ailesi ilerlerleyen bölümlerde Wayward gidecekler diye düşüyorum. 😳
8.5

1x3

Gizem unsuru hala var son sahneden çıkan seslere anlam veremedim ya gerçekten var yada insanları korkutmak için bir ses var?
Adamın ailesinin gelmesi kötü oldu bence de çünkü kendisi kasabadan kurtulamıyor birde aile ayak bağı olduı şimdi buna :D
Önceki bölümde tahminlerim doğru çıktı ailenin gelmesi Kate ve Ethan için kötü oldu ilerleyen bölümlerde 2 kadın 1 adam izlersek hiç şaşırmam :F

Sonda da Şerifin ölmesi iyi oldu acı çekerek ölmesi daha da iyi oldu. :D

8.5

1x4

Sıkıcıydı son sahneler dışında.

Ethan dağın tepesine çıktığında onu gözetleyen birisi vardı , bence işin içinde fantastik şeylerde var ileri ki bölümlerde canavar/yaratık görürsem hiç şaşmam. :D

7.5

1x8

Sıkıcı bölümdü.

Ben'i pek sevmezdim ölse daha iyi olurdu. Şu öğretmen kadın da tam bir fitneci.

Pilcher da kontrol manyağının teki, bence asıl olayların sorumlusu bu adam.

Abby'ler içeri girebilecek mi acaba? Ha bu arada 1 kamyonla o çitin yıkılması da saçmaydı.

6.5/10

Ama bence 2.Sezon olacaksa 2.sezon final sezonu olmalı, fazla uzatmaya gerek yok tabi dizi bozulmaya doğru gitmezse bir sezon daha görme ihtimali doğabilir..
aynen bende zaten böyle düşünüyorum 2.sezonda 10 bölüm şeklinde olup final yaparsa dizi hafızalarımızda güzel bir yer edinir. :):)
eğer bu sezon gerçekten biterse ben hiçbir şey anlamam diziden :D

İki sezon dizinin konusu için yeterli, üç sezon üstü olursa dizi düşüşe geçer konusundan dolayı zaten , iptal olmaması iyi en azından bir final yapmalı

1x5

Bu bölüm tüm merak ettiğimiz soruları cevapladılar ama kafam karıştı biraz sanırım benim. :D Birisi özelden yada buradan anlatırsa çok sevinirim. (b)

8.0

Tamam arkadaşlar dizinin 5.bölüm yorumlarında buldum şimdi her şeyi anladım. :D
öncelikle dizide ne zaman makinası var nede sanal gerçeklik.Şimdi bu bilim adamı bu hastalığı 2000 li yıllarda keşfetmiş bunun üstüne insanları toplamaya başlayıp uyutmuş ve yeterli insan topladığında kendini uyutup bilmem kaç yıl sonra uyanıp gerekli olan insanlarıda sırasıyla uyandırmış ve görevlendirmiş Tabi bu insanlar uyandığında hatırladığı en son şey geçirdikleri kaza.Gel gelelim dizide belirtilmemiş şeye bu insanların aklını oldukca karıştırmış gibi görünüyor oda şu geçmiş görüntüleri gösterirken sanki bu günmüş gibi gösterdikleri için insanların aklı karışıyor buda dize olmayan şeyleri düşünmenize sebep oluyor yani Ethan uyandığında Kate 12 yıl yaşlandığını görmesi Katenin 12 yıl daha erken uyanmasından kaynaklanıyor Ethanında daha iki hafta önce görüştük demeside onun uyumadan önceki hatırlığı şeyler Yani Ethan bugün uyutulmuşsa uyandığında kendini hala o günde veya bir sonraki günde olduğunu düşünmesi . Theresa nında eşini araması işi ve doktor ile ajanın konuşması uyumadan önceki yaşadığı olaylar bu olaylarıda gösterirken sanki bu gün yaşanmış gibi gösterdikleri için kafanız karışıyor ve yönetmeninde istediği şey bu olsa gerek .

Son düzenleme:
1x6

Yine aklıma takılan soruları bu bölümde de aydınlattılar. Birde prodüksüyon çok iyi sanırım , mekan konusunda hiçbir masraftan kaçınmıyorlar. :)

Katı kuralların olması , kameraların sürekli insanları izlemesi aslında onların iyiliği içinmiş. A grubunda ki insanlar gerçeği bilince ya intihar etmiş yada kaçmışlar.

Ethan tüm gerçekleri öğrendi bundan sonra kasabanın iyiliği için hareket edecek.
Kate bombayı patlatacak sanırım , Ethan engel olur umarım. :)
8.5

1x7

Cok iyi bir bölümdü yine. :)

8.5
Ethan bu sert davranışlarına anlam veremedim tamam herseyi öğrendin ama Şerif rolünün baskısi ile heralde cok baskıcı olmaya başladın özellikle Kate ve Karina
Hata yaptın bence.

1x8

Pek iyi değildi. Normal bölümdü. :)

Ben'in yaşayacağını biliyordum zaten.
Annesi ile Öğretmen arasnda ki diyalog iyiydi, Sonunda Anne, Öğretmene ayarı verdi. :D

Bir ara başkan , kardeşinden şüpheleniyor gibi oldu benimde aklımdan geçti ama hemşire olan kadın çok sadık duruyor kardeşine. :)

Sonda da Abbyler , Wayward Pines girmez umarım gerçi girse daha iyi olur en azında heyecanlı ve aksiyonlu sahneler izleriz. :D

8.0