- Reaksiyon puanı
- 50,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aslında ilk başta dikkatimi çekmişti ama şimdilik Lost yeterli oluyor. Yenilerden başlarsam Mr. Robot'a başlarım gibi.1x7
8.5/10Kafam karıştı şimdi. Kate'in diğer ajanla telefon görüşmesi yaptığı doğruysa abby'ler falan yalan? Kasaba da hükümet deneyi ama o kadar dışarı çıkıldı? Zaten çitin sebebinin abby'ler olması falan baya ilginçti eğer onlar da şuan bildiğimiz gibi bir şey değilse daha da karışacak ortalık.
Ben'in böyle ölmesine üzüldüm. Işık vardı o çocukta. Düşük bir ihtimal ama kurtulur belki?
Bölümde bir ara köpek gezdiren biri vardı dikkatimi çekti. Köpekleri de mi uyuttular acaba?
Ha gayret Theresa bir şeyler bulacaksın.
Kate'lerin iki planı da tutmadı :/
Hesaplaşma olacak mı acaba?
@OzaN @sürgünüm @Danger UA! @Mr.At
@berkann sen de başlasana bu diziye
10.Bölüme 10 veririz artık1x9
9/10Pilcher bu ergen triplerine girmendeki amaç neydi acaba??? Tam dayaklık adam ya.
Theresa'nın tokatı iyiydi
Hele bir ileri ki bölümlere gel bir çok şeyi anlayacaksın zaten.1x1
İlk başta sıkıldım ama ortalarda ve sonlarda harika zirve filan yaptı resmen. 😱
Dizi Under The Dome'nin daha gelişmiş daha iyisi orada da ana senaryo aynı burada da ama o dizide fanstastik olaylar var işin içinde o yüzden insan pek ciddi seyler düşünemiyor izlerken.
8.5Yorumlarda okudum evet dizide zaman ile ilgili sıkıntı var mesela kırmızılı kadın 2 hafta önce normalken 12 yıl yaşlanmış , sonra diğer kadın 1 yıl Wayward da yaşarken 14 yıl yaşlanmış. 😱 iler ki zamanlarda bir anlatırlar bu olayı
kasabanın sınırlarla cevreli olması bence da daha iyi olmuş. hastaneden kaçış sahneleri çok iyiydi.
@yatutarsa @OzaN @sürgünüm @destere @gundix123 @Mr.At
Bozmuyor dimi?Hele bir ileri ki bölümlere gel bir çok şeyi anlayacaksın zaten.