1x3
Giderek heyecanlı ve fantastik havasına bürünmeye başladı.
8.5/10Ailesini bulması veya ailesinin onu bulması iyi mi oldu kötü mü emin değilim.
Bence Burke'nin karısı ve oğlu kasabaya gelmeyeydi iyiydi. Adamın kendisi kurtulamıyor, yanındaki iki kişiyle birlikte nasıl kurtulacak. Hem bundan sonra aileside tehdit altında olacağı için kendisinden istenileni en azından bir süre yapmak zorunda kalacak.
@yatutarsa Kate değil Sheriff'e arabayla Ben çarptı, Burke'de daha sonra silahla kendisini öldürdü. Kate nereye yetişti anlamadım.
Sheriff'in, Theresa evdeyken elini kolunu sallayıp eve girmesi ve dolaptan dondurmaları götürmesi pes dedirtmişti. Bölümün sonunda da ölmesi sürpriz olmadı. Empire'da oynadığı için iki diziyi bir arada götüremezdi.
Son sahnedeki duyduğumuz ses, yaratık sesi olmalı. Daha da sittin sene çıkamazlar kasabadan.
LOST'a benzeten tek ben değilmişim demekS01B01
Sonunda izledim.Beklediğim diziler arasındaydı ama öyle ahım şahım giriş yapamadı.ilk sahne bildiğin losttu[emoji23]
Bu yuzden dizi bitene kadar ben de aslında herşey komada olan bir halisinasyonu dedirttiyor.Beyin yıkama operasyonları filan gerçekleştirilen bir hastane.Bunu da Beverly'nin 99'da geldim buraya demesiyle az bucuk kestirebiliriz.
Ayrıca Empire'deki adamın rolünü hiç beğenmedim.Empire'daki rolü yılın rolü[emoji16]
Sınır çizilmeseydi keşke! İlk bölğmde görmeseydik yada? Labirent gibi biyer olup hiç cıkamasaydı.Ölmeyi yemedi kaçamadı dedim sonunda[emoji23]
Öyle böyle sıkıla bozula izledim 2 bölüme de sonra bakarım.
Evet en fazla 7'lik dizi.