Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

Lagertha ülkeye gelmiş haberiniz yok? :) @OzaN @yatutarsa @MEnes @destere @MelankoliK

14718383_1602433186724465_7186663214690598912_n.jpg

CvnkN9PWIAAEfjL.jpg

4x11

Uzun süre sonra nihayet kavuştuk diziye. Fena bir bölüm değildi. Ragnar'ın oğullarını tanıtma ve sezonun kalanında yaşanacaklarla ilgili hazırlık tarzındaydı daha çok.

Björn 3 kardeşi ile birlikte akdeniz seferine çıkıyor. Ragnar ise Lagertha, Floki ve diğer çocuklarından destek gelmeyince son çare sakat oğlu Ivar ile İngiltere'ye yol alıyor. Tabi kendisi Ivar'ın nasıl büyük bir savaşçı olacağının farkında değil ama biz biliyoruz bunu. Bu sezon sonunda Ragnar ile vedalaşıp Ivar ile devam edeceğiz muhtemelen. Arada bir de Björn dönemi olabilir tabi.

Lagertha da manita yapmış kendisine. Erkeklerden hayır gelmeyince lezbiyen olmuş galiba :D Onu da yetiştiriyor, ustası da sağlam zaten o kadından olur bir şeyler.

Şu kardeşlerin teker teker birlikte olduğu kız da iyiymiş. Ivar onu öldürecek diye çok korkum ama korktuğum başıma gelmedi neyse ki :A

İngiltere, Akdeniz dışında bir de Fransa var bu bölümde görülmedi ama o kısımlar da sezon içinde değişmeli olarak gösterilir diye tahmin ediyorum.

7.5/10

Son düzenleme:
Ivar Küçük Emrah gibi kardeşlerini izlemesi iyiydi :D
Ragnar'ın devri yavaş yavaş bitiyor.Ivar parlayacak artık. Bjorda Akdenize açılacak aynı tarihteki gibi. Ama gerçekten özlemişiz dizi :D

Neyse diziye de az kaldı. Artık ekranlarda görmeye devam edeceğiz napalım. :)

az kalmamış gelmiş bile :) sürgünüm uyarmasa farketmeden geçecek dizi neyseki yetiştim :)

dad yazmıştı sanırsam babası. :) Yunanistan'da dehşet tatil resimleri var. https://www.instagram.com/katherynwinnick/

bunu adım adım takip ediyorsunda aslaug hiçmi tatil yapmamış denize girmemiş onunla ilgili haber yokmu birazda ona bakardık bu tamam :)

az kalmamış gelmiş bile :) sürgünüm uyarmasa farketmeden geçecek dizi neyseki yetiştim :)

bunu adım adım takip ediyorsunda aslaug hiçmi tatil yapmamış denize girmemiş onunla ilgili haber yokmu birazda ona bakardık bu tamam :)
Sesli güldürdün :) ben Aslaug'u niye takip edeyim. Denize çıplak girse yine dönüp bakmam. :)

illaki kendin içinmi takip edeceksin:) forumda aslaug için diğer bekleşen arkadaşlarıda düşünmen lazım :))
At ağızlı, sümsük, kazulet kadına gıcık oluyorum ben. Lagertha'mın yuvasını yıktığı günden beri kızgınlığım geçmedi. Ragnar'ın yaptığı üpneliği de unutmadık tabii. Elim varmaz diyelim. :)

Sen yine forumdan çıkmıştırsın kime yazıyorsam artık. :)

At ağızlı, sümsük, kazulet kadına gıcık oluyorum ben. Lagertha'mın yuvasını yıktığı günden beri kızgınlığım geçmedi. Ragnar'ın yaptığı üpneliği de unutmadık tabii. Elim varmaz diyelim. :)

Sen yine forumdan çıkmıştırsın kime yazıyorsam artık. :)

bumu at ağızlı buna kötü söz söyleyen çarpılır :))

vikings-katheryn-winnick-2.jpg

sözkonusu aslaug olunca uykudan uyanıp damlarım foruma :)

Çok teşekkür ediyorum @FaJi :lol: Sevindim fazla geç başlamıyormuş :Z

Çok iyi fazla bekletmiyorlar:Z Bir ara İlkbahara erteleyecekler diye korktum.
Hoş buldum @sürgünüm :lol:
sen yaşıyormuydun hala :))

4x11

Diziyi özlemişim de Intro'sunu bir başka özlemişim. :)

Ragnar'ın Lagertha'ya söyledikleri... bakın bu dramdır.

CynpDbmWEAA5ryv.jpg

CynpDvcXcAAHUIW.jpg

Wessex'ten vazgeçse hazır Lagertha’nın da kendisine olan davranışı biraz değişmişken, hayatından vazgeçmeye yeltenmesi üzdü beni. :( Lagertha erkeklerde aradığı ilgiyi bulamayınca Astrid adlı kendine yeni bir yoldaş bulmuş. :) (Captain Flint gay çıktıktan sonra şaşırtmıyor artık hiçbir şey beni)

Ragnar'ın çocukları anaları gibi antipatik. :A Ivar farklı tabi ki. Çocuk oturduğu yerden kardeşleriyle baş edebiliyor bacakları olsa siz düşünün artık. Bihter kılıklı sarışın kaşar baya hızlı çıktı Go Margrethe! :)
8/10

4x11
Dördüncü sezonun ilerleyişini pek sevmemiştim ama özledim diziyi. İyi geldi izlemek. :D
8/10