Vay arkadaş ya hem de şehrimize uğramış. Nasıl gidip göremedik.
Hiç sorma ya, işi gücü her şeyi bırakıp giderdim yakından görebilmek için.Vay arkadaş ya hem de şehrimize uğramış. Nasıl gidip göremedik.
Neyse diziye de az kaldı. Artık ekranlarda görmeye devam edeceğiz napalım.Hiç sorma ya, işi gücü her şeyi bırakıp giderdim yakından görebilmek için.
Cidden gelmiş mi?
30 Kasım, hoşgeldin yeniden.@sürgünüm Vikings'in bu sene erken başlayacağını söylüyorlardı. Bir bilgin var mı?
Çok teşekkür ediyorum @FaJi Sevindim fazla geç başlamıyormuş@MelankoliK Ben cevaplayayım istersen 30 Kasımda geliyor 4.sezon 2. kısım
Çok iyi fazla bekletmiyorlar Bir ara İlkbahara erteleyecekler diye korktum.30 Kasım, hoşgeldin yeniden.
dad yazmıştı sanırsam babası. Yunanistan'da dehşet tatil resimleri var. https://www.instagram.com/katherynwinnick/lagertanın yanındaki erman toroğlumu )
Neyse diziye de az kaldı. Artık ekranlarda görmeye devam edeceğiz napalım.
dad yazmıştı sanırsam babası. Yunanistan'da dehşet tatil resimleri var. https://www.instagram.com/katherynwinnick/
Sesli güldürdün ben Aslaug'u niye takip edeyim. Denize çıplak girse yine dönüp bakmam.az kalmamış gelmiş bile sürgünüm uyarmasa farketmeden geçecek dizi neyseki yetiştim
bunu adım adım takip ediyorsunda aslaug hiçmi tatil yapmamış denize girmemiş onunla ilgili haber yokmu birazda ona bakardık bu tamam
Sesli güldürdün ben Aslaug'u niye takip edeyim. Denize çıplak girse yine dönüp bakmam.
At ağızlı, sümsük, kazulet kadına gıcık oluyorum ben. Lagertha'mın yuvasını yıktığı günden beri kızgınlığım geçmedi. Ragnar'ın yaptığı üpneliği de unutmadık tabii. Elim varmaz diyelim.illaki kendin içinmi takip edeceksin forumda aslaug için diğer bekleşen arkadaşlarıda düşünmen lazım )
At ağızlı, sümsük, kazulet kadına gıcık oluyorum ben. Lagertha'mın yuvasını yıktığı günden beri kızgınlığım geçmedi. Ragnar'ın yaptığı üpneliği de unutmadık tabii. Elim varmaz diyelim.
Sen yine forumdan çıkmıştırsın kime yazıyorsam artık.
sen yaşıyormuydun hala )