Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

emrah ıvar-vert.jpg

4x11

Diziyi gerçekten de özlemişim bunu jenerikten anladım. Sonrasında ilk sahneden itibaren atmosfere girdim ve bölümden keyif aldım dorusu. Sezonun geri kalanını aydınlatması açısından güzel bölümdü.

Ragnar'ın gelişi ve yaşananlar güzel işlenmiş. Ragnar İngiltere'ye gidip neler yapabilecek merak ediyorum doğrusu. Zaten üstat yaşlanmış savaşta ne durumda olduğunu da bilmiyoruz. Ama çocukların hepsi belirli yeteneklere sahip. İvar en sevdiğim karakter oldu içlerinde tabi. Bjorn'ü ayrı tutarak diyorum bunu. Bjorn zaten yeni Ragnar olma yolunda hayalleri olan bir adam.

Ragnar Lagertha arasındaki ilişki, geçen konuşmalar hüzünlendirdi. Ah gidi günler dedim içimden. Keşke bir şey olsa ve tekrar birlikte olabilseler dedim. Ama o ihtimal yok gibi sanki. :(

Bakalım bu sezon 2 seferi birden görebilecek miyiz? Akdeniz seferini merak etmiyor değilim. Sezonun ikinci kısmından umutluyum ben. :)

8.5/10

4x11

Diziyi gerçekten de özlemişim bunu jenerikten anladım. Sonrasında ilk sahneden itibaren atmosfere girdim ve bölümden keyif aldım dorusu. Sezonun geri kalanını aydınlatması açısından güzel bölümdü.

Ragnar'ın gelişi ve yaşananlar güzel işlenmiş. Ragnar İngiltere'ye gidip neler yapabilecek merak ediyorum doğrusu. Zaten üstat yaşlanmış savaşta ne durumda olduğunu da bilmiyoruz. Ama çocukların hepsi belirli yeteneklere sahip. İvar en sevdiğim karakter oldu içlerinde tabi. Bjorn'ü ayrı tutarak diyorum bunu. Bjorn zaten yeni Ragnar olma yolunda hayalleri olan bir adam.

Ragnar Lagertha arasındaki ilişki, geçen konuşmalar hüzünlendirdi. Ah gidi günler dedim içimden. Keşke bir şey olsa ve tekrar birlikte olabilseler dedim. Ama o ihtimal yok gibi sanki. :(

Bakalım bu sezon 2 seferi birden görebilecek miyiz? Akdeniz seferini merak etmiyor değilim. Sezonun ikinci kısmından umutluyum ben. :)

8.5/10
Ragnar 5. sezonu göremez gibi, yılanlı kuyu bu sezonun sonunda gerçekleşebilir. Bjorn'den çok Ivar tıpkı babası, onun yolunu takip edecek olan da o bence. Bjorn daha farklı bir karakter, babasının izlediği yollara çoğu kez karşı çıkmıştı.

Ragnar 5. sezonu göremez gibi, yılanlı kuyu bu sezonun sonunda gerçekleşebilir. Bjorn'den çok Ivar tıpkı babası, onun yolunu takip edecek olan da o bence. Bjorn daha farklı bir karakter, babasının izlediği yollara çoğu kez karşı çıkmıştı.
Orası öyle aynı yoldan gitmez kendi yolunda gider ama kalite olarak büyüklük olarak o seviyeye çıkacak potansiyeli var. Ben seviyorum yani karakteri. Ama Ivar da şimdiden favorilerime girdi. Yürüyemen halieyle nasıl olacak neler yapacak bilemiyorum ama bekliyorum merakla.

4x11. Bölüm

Harika bir başlangıç yeni gelenlerden ivar karakterini sevdim kötürüm ama azim var oğlanda @xemrexxx nin cihangiri gibi işe yaramazın biri değil o haliyle ragnarın yerini doldurabilecek tek kişi :)
ama çok acı çekiyor yani insan her işi yapsada
bamya çalışmayınca moralmen çöker tabi tüm kardeşleri çatır çatır götürüyor kızları bu yerlerde yılan gibi kıvırıp duruyor anca :) ama baltada okta yani savaşta müükemmel duruma gelmiş zaten bir yeri kopunca eksiği diğer yetenekleriyle kapatmaya çalışmış oğlan :)

ivar haricindeki diğer oğullar çok kıl tipler zaten bjorn u hiçbir zaman sevmedim ama hvitserk olsun ubbe olsun sigurd olsun antipatiklikte bjorn den daha beter durumdalar :))

@sürgünüm @MEnes lagertanıza fok sürmüyorsunuz bakıyorumda o kısmı pas geçmişsiniz :)
lagerta üvey kızıyla oynaşıyor lez olmuş sıkıntıdan:) herşeyi denemişti zaten bir denemediği üvey kız oynaşıydı şimdi tam oldu :)

ama asil kadın seviyorum yani kadını dövüşte üstüne yok bjorn den daha erkek kadın yani ? yanında 4 tane bjorn olacağına bir lagertan olsun sırtın yere gelmez hem gündüz yardımcın hem gece yardımcın olur :))

ragnarın düştüğü duruma üzüldüm hadi
oğullarından eli boş döndü lagertadanda eli boş döndü ama kendini asmakta neyin nesi? hiç yakıştıramadım krala o çipler için insan canına kıyarmı :)
ragnar floki diyaloğları ilginçti :) şu seni seviyorum muhabbeti bir an bizi endişeye sürüklediysede arkadaşlık sevgisi olduğunu anlamamız pekde zaman almadı yani ordan karizma gitseydi kötü olurdu :)

ivarla köle kızın antramanı güzeldi

son sahnede ragnar ivar diyaloğları harikaydı :) ivar daha babası sormadan tamam ingiltereye gelirim diyince hakiki velet böyle olur dedim içimden :)

4x11. Bölüm

Harika bir başlangıç yeni gelenlerden ivar karakterini sevdim kötürüm ama azim var oğlanda @xemrexxx nin cihangiri gibi işe yaramazın biri değil o haliyle ragnarın yerini doldurabilecek tek kişi :)
bamya çalışmayınca moralmen çöker tabi tüm kardeşleri çatır çatır götürüyor kızları bu yerlerde yılan gibi kıvırıp duruyor anca :) ama baltada okta yani savaşta müükemmel duruma gelmiş zaten bir yeri kopunca eksiği diğer yetenekleriyle kapatmaya çalışmış oğlan :)

ivar haricindeki diğer oğullar çok kıl tipler zaten bjorn u hiçbir zaman sevmedim ama hvitserk olsun ubbe olsun sigurd olsun antipatiklikte bjorn den daha beter durumdalar :))

@sürgünüm @MEnes lagertanıza fok sürmüyorsunuz bakıyorumda o kısmı pas geçmişsiniz :)
lagerta üvey kızıyla oynaşıyor lez olmuş sıkıntıdan:) herşeyi denemişti zaten bir denemediği üvey kız oynaşıydı şimdi tam oldu :)

ama asil kadın seviyorum yani kadını dövüşte üstüne yok bjorn den daha erkek kadın yani ? yanında 4 tane bjorn olacağına bir lagertan olsun sırtın yere gelmez hem gündüz yardımcın hem gece yardımcın olur :))

oğullarından eli boş döndü lagertadanda eli boş döndü ama kendini asmakta neyin nesi? hiç yakıştıramadım krala o çipler için insan canına kıyarmı :)
ragnar floki diyaloğları ilginçti :) şu seni seviyorum muhabbeti bir an bizi endişeye sürüklediysede arkadaşlık sevgisi olduğunu anlamamız pekde zaman almadı yani ordan karizma gitseydi kötü olurdu :)

son sahnede ragnar ivar diyaloğları harikaydı :) ivar daha babası sormadan tamam ingiltereye gelirim diyince hakiki velet böyle olur dedim içimden :)
Anne kız sevgisi diyoruz biz ona. :) Gerekirse Lagertha için lezbiyen oluruz? :A

4x11. Bölüm

bölümü ivar ın üstüne yapmışlar gerçi kalanları @Çiğdem- in yuvarlak oğlanlar grubuna girebilir anca:A

Anne kız sevgisi diyoruz biz ona. :) Gerekirse Lagertha için lezbiyen oluruz? :A
yalnız lagertanın bir ayarı yok olmayacağı şeyde yok onun yüzünden sizde ordan oraya sürüklenip duracaksınız :))

bölümü ivar ın üstüne yapmışlar gerçi kalanları @Çiğdem- in yuvarlak oğlanlar grubuna girebilir anca:A
sen ne zaman bize yetiştin la ? :) hanı ayrıntılar nerde bu kadarmı bölüm özetin ? :)

s04e12
Ragnar kesinlikle delirmiş, buna bu bölüm ikna oldum. Yanına aldıkları o adamlarla ülke değil kahve bile basılmaz. :( Yazık etti o kadar paraya da. Sondaki fırtına sahnesi heyecanlandırdı.
Ivar'ın cinsel problemleri artık herkesin malumu ama kızı öldürmedi galiba? Sigurd da çok uğraştı bu bölüm çocukla.
Vee bölümün bence en bomba sahnesine geldik. Resmen mutlu oldum şunları duyunca:
Aslaug: You forget, Lagertha, I am the queen.
Lagertha: I never forget anything.
Lagertha'nın eski düşmanlarına neler yaptığını biliyoruz. Aslaug için de aklımda çok fantastik sahneler var, hayırlısı artık. :D
queen-vert.jpg
8.5/10

4x12

Korkunçlu karı hariç seviyorum bu diziyi. Güzel bölümdü yine. :)

Korkunçlu karı gece umarım rüyama girmez tövbe bismillah. Aslaug'un gözlerini öyle siyah siyah boyuyorlar hortlak gibi hilkat garabesi. :) Lagertha onu öldüreceği için mutluyum. :))

Koskoca kral Ragnar Lothbrok ne hallere düştü be. Hep o torbacı Yidu'nun yüzünden eski yerini, müptezel ve şizofrenik Ragnar'a bıraktı. :) 3 gemi ve prostat olmuş ihtiyar heyetiyle sefere çıkmasının mantıklı bir tarafı yok. Tabii bir planı yoksa. (b)

Çılgın Ivar kardeşlerinden birini öldür yakın bir zamanda. Küçükken de zaten arkadaşlarının başlarını yarıyordu. Babası gibi kafasının bir tahtası eksik bu elemanın. :) (Denizde falan boğulacağını hiç sanmıyorum, ya kendi kurtulur ya da Odin kurtarır.)
8/10

yeni bölüm başlamış @xemrexxx topacı beni uyarmışsında senin yorumun nerde :)
4x12

Korkunçlu karı hariç seviyorum bu diziyi. Güzel bölümdü yine. :)

Korkunçlu karı gece umarım rüyama girmez tövbe bismillah. Aslaug'un gözlerini öyle siyah siyah boyuyorlar hortlak gibi hilkat garabesi. :) Lagertha onu öldüreceği için mutluyum. :))

Koskoca kral Ragnar Lothbrok ne hallere düştü be. Hep o torbacı Yidu'nun yüzünden eski yerini, müptezel ve şizofrenik Ragnar'a bıraktı. :) 3 gemi ve prostat olmuş ihtiyar heyetiyle sefere çıkmasının mantıklı bir tarafı yok. Tabii bir planı yoksa. (b)

Çılgın Ivar kardeşlerinden birini öldür yakın bir zamanda. Küçükken de zaten arkadaşlarının başlarını yarıyordu. Babası gibi kafasının bir tahtası eksik bu elemanın. :) (Denizde falan boğulacağını hiç sanmıyorum, ya kendi kurtulur ya da Odin kurtarır.)
8/10
zaten diziyi ıvar izletiyor şu an lagerthadan beklediğim aksiyonlar gelmedi diğer oğlanlar @Çiğdem- lik :D

4x12. Bölüm

bir önceki bölüm kadar olmasada güzel bir bölümdü :)
ragnarın durumuna acıyorum artık
zavallı demeye dilim varmıyor ama ragnar bayağı zavallı gözüktü gözümde yazık oldu krala karizma yerlerde:) hep başına ne geldiyse geçen sezon otçu çinli kadından geldi otu çektikçe kafa gitti adamda :) oğullarındanda bir fayda yok bir ivar var onunda kafa zehir gibi ama başka yerleri sıfırı tüketmiş durumda :)
aslaug um yine siyahlara bürünmüş kuğu gibi süzülüyordu bu kadında bir tanrıçalık var ki herşeyi önceden görüyor kesin sülalesi tanrılara dayanıyor :)
aslaug lagerta atışması güzeldi
ivar la sigurd dalaşıda güzeldi sigurd hergelesi umarım tiz vakitte kazıklara gelir insan biraderine o kadar acımasız davranırmı? :)belden aşağı vuruyor lafları ivardada eksik olan kısım orası zaten ..
@sürgünüm ün bahsettiği prostatlılar ordusunun bir faydası olacağını sanmıyorum savaşta? zaten ingiltereye ulaşmadan onlar ölür :) bari orda kendilerine doğru dürüst asker toplayabilseler :)

4x12

Bu bölümde yine hazırlık bölümüydü. Pek fazla bir şey olmadı.

Ragnar'ı böyle mi görecektik be :( Ne hallere düştü dağ gibi adam. O değil de hala kral değil mi Ragnar niye kimseye sözü geçmiyor onu anlamadım ben savaş kaybettin mi Vikinglerde itibar diye bir şey kalmıyor galiba.

Lagertha bu bölüm içimin yağlarını eritti. Aslaug üzerinde uygulayacağı fantezileri merakla bekliyorum :A

Çocuklardan da özellikle Sigurd bu bölümde yaptıklarıyla iyice gözüme battı. Hvitserk biraz pasif görünüyor, savaşta ölebilir belki o.

7/10

4x12

Bölüm güzeldi ileriki bölümler umut vaadediyor.

Bu kadar erken sefere çıkılmasını beklemiyordum. Gerçi 4x10 da aradan yıllar geçtiği için tüm hazırlıklar yapılmış sadece sefere çıkmak kalmış sanırım.

Ragnar reyisin bu hallere düştüğünü gördüm ya daha ne diyeyim. :( Ama o otçu karı cidden çok etkili oldu bu hale gelmesinde. Umarım düştüğü gibi kalkmasını bilir. Karakter sezon sonunda ölse bile bu şekilde ölmemeli. Karizmasını bir şekilde toplasınlar şanıyla ölsün reyiz.

Bjorn'un neler yapacağını merak ediyorum. Çok güçlü şekilde gidiyorlar sefere. Artık tecrübeli bir hale geldi Bjorn. Kendini kanıtlaması gerekiyor. Vikings tarihini pek araştırmadım ama ilgi çekiciymiş. Bir ara toptan araştırmayı düşünüyorum. Akdeniz seferi var mı gerçekte sonucu ne oluyor merak ediyorum açıkçası.

Lagertha'nın bu tepkiyi vermesini uzun süredir bekliyordum doğrusu. Aslaug'a yaptığı konuşma ilerisi için heyecanımın artmasını sağladı. Lagertha delidir ne yapsa yeridir. Çok heyecanlandım. :D

8/10