4x11
Diziyi gerçekten de özlemişim bunu jenerikten anladım. Sonrasında ilk sahneden itibaren atmosfere girdim ve bölümden keyif aldım dorusu. Sezonun geri kalanını aydınlatması açısından güzel bölümdü.
Ragnar'ın gelişi ve yaşananlar güzel işlenmiş. Ragnar İngiltere'ye gidip neler yapabilecek merak ediyorum doğrusu. Zaten üstat yaşlanmış savaşta ne durumda olduğunu da bilmiyoruz. Ama çocukların hepsi belirli yeteneklere sahip. İvar en sevdiğim karakter oldu içlerinde tabi. Bjorn'ü ayrı tutarak diyorum bunu. Bjorn zaten yeni Ragnar olma yolunda hayalleri olan bir adam.
Ragnar Lagertha arasındaki ilişki, geçen konuşmalar hüzünlendirdi. Ah gidi günler dedim içimden. Keşke bir şey olsa ve tekrar birlikte olabilseler dedim. Ama o ihtimal yok gibi sanki.
Bakalım bu sezon 2 seferi birden görebilecek miyiz? Akdeniz seferini merak etmiyor değilim. Sezonun ikinci kısmından umutluyum ben.
8.5/10
Ragnar 5. sezonu göremez gibi, yılanlı kuyu bu sezonun sonunda gerçekleşebilir. Bjorn'den çok Ivar tıpkı babası, onun yolunu takip edecek olan da o bence. Bjorn daha farklı bir karakter, babasının izlediği yollara çoğu kez karşı çıkmıştı.
4x11. Bölüm
Harika bir başlangıç yeni gelenlerden ivar karakterini sevdim kötürüm ama azim var oğlanda @xemrexxx nin cihangiri gibi işe yaramazın biri değil o haliyle ragnarın yerini doldurabilecek tek kişi
ama çok acı çekiyor yani insan her işi yapsadabamya çalışmayınca moralmen çöker tabi tüm kardeşleri çatır çatır götürüyor kızları bu yerlerde yılan gibi kıvırıp duruyor anca ama baltada okta yani savaşta müükemmel duruma gelmiş zaten bir yeri kopunca eksiği diğer yetenekleriyle kapatmaya çalışmış oğlan
ivar haricindeki diğer oğullar çok kıl tipler zaten bjorn u hiçbir zaman sevmedim ama hvitserk olsun ubbe olsun sigurd olsun antipatiklikte bjorn den daha beter durumdalar )
@sürgünüm @MEnes lagertanıza fok sürmüyorsunuz bakıyorumda o kısmı pas geçmişsinizlagerta üvey kızıyla oynaşıyor lez olmuş sıkıntıdan herşeyi denemişti zaten bir denemediği üvey kız oynaşıydı şimdi tam oldu
ama asil kadın seviyorum yani kadını dövüşte üstüne yok bjorn den daha erkek kadın yani ? yanında 4 tane bjorn olacağına bir lagertan olsun sırtın yere gelmez hem gündüz yardımcın hem gece yardımcın olur )
ragnarın düştüğü duruma üzüldüm hadioğullarından eli boş döndü lagertadanda eli boş döndü ama kendini asmakta neyin nesi? hiç yakıştıramadım krala o çipler için insan canına kıyarmı
ragnar floki diyaloğları ilginçti şu seni seviyorum muhabbeti bir an bizi endişeye sürüklediysede arkadaşlık sevgisi olduğunu anlamamız pekde zaman almadı yani ordan karizma gitseydi kötü olurdu
ivarla köle kızın antramanı güzeldi
son sahnede ragnar ivar diyaloğları harikaydı ivar daha babası sormadan tamam ingiltereye gelirim diyince hakiki velet böyle olur dedim içimden
bölümü ivar ın üstüne yapmışlar gerçi kalanları @Çiğdem- in yuvarlak oğlanlar grubuna girebilir anca4x11. Bölüm
Harika bir başlangıç yeni gelenlerden ivar karakterini sevdim kötürüm ama azim var oğlanda @xemrexxx nin cihangiri gibi işe yaramazın biri değil o haliyle ragnarın yerini doldurabilecek tek kişi
ama çok acı çekiyor yani insan her işi yapsadabamya çalışmayınca moralmen çöker tabi tüm kardeşleri çatır çatır götürüyor kızları bu yerlerde yılan gibi kıvırıp duruyor anca ama baltada okta yani savaşta müükemmel duruma gelmiş zaten bir yeri kopunca eksiği diğer yetenekleriyle kapatmaya çalışmış oğlan
ivar haricindeki diğer oğullar çok kıl tipler zaten bjorn u hiçbir zaman sevmedim ama hvitserk olsun ubbe olsun sigurd olsun antipatiklikte bjorn den daha beter durumdalar )
@sürgünüm @MEnes lagertanıza fok sürmüyorsunuz bakıyorumda o kısmı pas geçmişsinizlagerta üvey kızıyla oynaşıyor lez olmuş sıkıntıdan herşeyi denemişti zaten bir denemediği üvey kız oynaşıydı şimdi tam oldu
ama asil kadın seviyorum yani kadını dövüşte üstüne yok bjorn den daha erkek kadın yani ? yanında 4 tane bjorn olacağına bir lagertan olsun sırtın yere gelmez hem gündüz yardımcın hem gece yardımcın olur )
ragnarın düştüğü duruma üzüldüm hadioğullarından eli boş döndü lagertadanda eli boş döndü ama kendini asmakta neyin nesi? hiç yakıştıramadım krala o çipler için insan canına kıyarmı
ragnar floki diyaloğları ilginçti şu seni seviyorum muhabbeti bir an bizi endişeye sürüklediysede arkadaşlık sevgisi olduğunu anlamamız pekde zaman almadı yani ordan karizma gitseydi kötü olurdu
ivarla köle kızın antramanı güzeldi
son sahnede ragnar ivar diyaloğları harikaydı ivar daha babası sormadan tamam ingiltereye gelirim diyince hakiki velet böyle olur dedim içimden
yalnız lagertanın bir ayarı yok olmayacağı şeyde yok onun yüzünden sizde ordan oraya sürüklenip duracaksınız )Anne kız sevgisi diyoruz biz ona. Gerekirse Lagertha için lezbiyen oluruz?
sen ne zaman bize yetiştin la ? hanı ayrıntılar nerde bu kadarmı bölüm özetin ?bölümü ivar ın üstüne yapmışlar gerçi kalanları @Çiğdem- in yuvarlak oğlanlar grubuna girebilir anca
bu kadar yeterli lagertha atağa kalksın yorumlarım da uzaryalnız lagertanın bir ayarı yok olmayacağı şeyde yok onun yüzünden sizde ordan oraya sürüklenip duracaksınız )
sen ne zaman bize yetiştin la ? hanı ayrıntılar nerde bu kadarmı bölüm özetin ?
floki ragnar konuşmalarını nasıl değerlendiriyorsun bunlar yakında halvete girermi sence )bu kadar yeterli lagertha atağa kalksın yorumlarım da uzar
helga araya girer bence yanlız bırakmaz olarıfloki ragnar konuşmalarını nasıl değerlendiriyorsun bunlar yakında halvete girermi sence )
helga araya girer bence yanlız bırakmaz oları
Lagertha'nın eski düşmanlarına neler yaptığını biliyoruz. Aslaug için de aklımda çok fantastik sahneler var, hayırlısı artık.Aslaug: You forget, Lagertha, I am the queen.
Lagertha: I never forget anything.
yeni bölüm başlamış @xemrexxx topacı beni uyarmışsında senin yorumun nerde
zaten diziyi ıvar izletiyor şu an lagerthadan beklediğim aksiyonlar gelmedi diğer oğlanlar @Çiğdem- lik4x12
Korkunçlu karı hariç seviyorum bu diziyi. Güzel bölümdü yine.
8/10Korkunçlu karı gece umarım rüyama girmez tövbe bismillah. Aslaug'un gözlerini öyle siyah siyah boyuyorlar hortlak gibi hilkat garabesi. Lagertha onu öldüreceği için mutluyum. )
Koskoca kral Ragnar Lothbrok ne hallere düştü be. Hep o torbacı Yidu'nun yüzünden eski yerini, müptezel ve şizofrenik Ragnar'a bıraktı. 3 gemi ve prostat olmuş ihtiyar heyetiyle sefere çıkmasının mantıklı bir tarafı yok. Tabii bir planı yoksa.
Çılgın Ivar kardeşlerinden birini öldür yakın bir zamanda. Küçükken de zaten arkadaşlarının başlarını yarıyordu. Babası gibi kafasının bir tahtası eksik bu elemanın. (Denizde falan boğulacağını hiç sanmıyorum, ya kendi kurtulur ya da Odin kurtarır.)