4x12
Bölüm güzeldi ileriki bölümler umut vaadediyor.
Bu kadar erken sefere çıkılmasını beklemiyordum. Gerçi 4x10 da aradan yıllar geçtiği için tüm hazırlıklar yapılmış sadece sefere çıkmak kalmış sanırım.
Ragnar reyisin bu hallere düştüğünü gördüm ya daha ne diyeyim. Ama o otçu karı cidden çok etkili oldu bu hale gelmesinde. Umarım düştüğü gibi kalkmasını bilir. Karakter sezon sonunda ölse bile bu şekilde ölmemeli. Karizmasını bir şekilde toplasınlar şanıyla ölsün reyiz.
Bjorn'un neler yapacağını merak ediyorum. Çok güçlü şekilde gidiyorlar sefere. Artık tecrübeli bir hale geldi Bjorn. Kendini kanıtlaması gerekiyor. Vikings tarihini pek araştırmadım ama ilgi çekiciymiş. Bir ara toptan araştırmayı düşünüyorum. Akdeniz seferi var mı gerçekte sonucu ne oluyor merak ediyorum açıkçası.
Lagertha'nın bu tepkiyi vermesini uzun süredir bekliyordum doğrusu. Aslaug'a yaptığı konuşma ilerisi için heyecanımın artmasını sağladı. Lagertha delidir ne yapsa yeridir. Çok heyecanlandım.
8/10
bjorn un sefer macerasına tarihi kaynaklardan bakmıştım ordada komik bir hikaye varda neyse kendin bakarsın bir ara şimdi heyecanı kaçırmayalım zaten hikaye bjorn u takip etmeyecek ragnar sütünden gidecektir? bjornlu kısımları tarihi kaynaklardan kurcalarsın