Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

4x7

Çok bozdu dizi ya ne aksiyonundan ne dramasından tat alabiliyorum. Yolculuğu daha çekilir hale getireceğine daha sıkıcı yapıyor. Dışarıdaki arabaları seyretmek daha heyecan verici. :A

Hagbartmıdır nedir onun olduğu sahneler ne saçmaydı. Adam bir sürü kadın içinde sırayla hepsiyle öpüşüyor falan. :(

Hagbart-Aslaug ve Floki sahnesi de acayipti. Bu kafa neyin kafası? :)

Ragnar da iyice çekilmez bir adam oldu. :):)

6/10

4x8

Kaldı iki bölüm #direnOzaN :)

Son bölümlere kıyasla daha iyiydi.

Ragnar'ın gemi planı kesin başarılı olur. :)

En sonu güzeldi. Judith eski Mercia mıdır neresidir onun kraliçesini öldürdü. Aslında Ecbert'i sevdiğim söylenemez de Judith iyidir. Finalde Ragnar'ı öldürüp dünyanın kraliçesi o olur umarım. :A

Bir ara Bjorn rahmetli oluyor gibi oldu ama hayalmiş. :):)

7/10

4x9

Bölüm geneli çok vasattı ama son sahne ve bir sahne daha çok güzeldi. :)

Travis Fimmel muhteşem oynuyor ya dizinin kendisi değil belki ama adam Emmy'yi hak ediyor. Tabii yine aday bile yapmayacaklar diziyi kaale almadıklarından o ayrı. :)

Bjorn'la birlikte olan kızın kendisini tehdit eden exini öldürdüğü sahne güzeldi ve komikti aslında. Adam o kadar tehdit etti ama şak diye öldürüldü. :A

6/10

4x10 (Sezon Arası Finali)

Dostum sezon arası finali demişsin ama dizi finali olmuş bu. :):)

Bir anda o kadar yıl atlanması sürpriz oldu. Ragnar diziden çıkacak ve yeni konuya geçecekler derken ilginç bir şekilde geri döndü.

Diziyi bu bölümden sonra bırakırım diyordum ama nasıl bir gidişatı olacağını merak ettim. İte kaka da olsa devam edeceğiz galiba biraz daha. :):)

7+ /10

4x6
Bölüm Paris'e saldırı ile bitmişti. Rollo hainlik yapıyor gibi inşallah bir plan yapıyordur. :)
Şimdi 7. bölüme geçiyorum heyecanlı bir bölüm olacak gibi :)

Helal be sonunda yetişebildin. Sezon arasından sonra beraber devam ederiz. :)
Eyvallah tabii :)
7. bölüme de başladım, bu @destere nin Aslaug'u hiç rahat durmuyor. Ne tanrısı bilmiyorum ama Harbard ile kırıştırmaya devam ediyor :)
Ayrıca bizim Lagertha da Earl Kalfa mıydı neydi onu Valhalla'ya yolladı :A Hainliğin sonu, Lagertha'ya yamuk yapmayacaktı :))

Eyvallah tabii :)
7. bölüme de başladım, bu @destere nin Aslaug'u hiç rahat durmuyor. Ne tanrısı bilmiyorum ama Harbard ile kırıştırmaya devam ediyor :)
Ayrıca bizim Lagertha da Earl Kalfa mıydı neydi onu Valhalla'ya yolladı :A Hainliğin sonu, Lagertha'ya yamuk yapmayacaktı :))
Karı gibi karı Lagertha, evlenmeden önce bile damadı bıçaklayıp öpüyor sonra damat öldü diyor, hem acımasız hem vicdanlı, hem de açık sözlü. :)

Aslaug denen suratsız kadından ne bekliyordun ki zaten. Kocasının evde uzak kalmasını fırsat bilip kırıştırmadığı adam yok.

Karı gibi karı Lagertha, evlenmeden önce bile damadı bıçaklayıp öpüyor sonra damat öldü diyor, hem acımasız hem vicdanlı, hem de açık sözlü. :)

Aslaug denen suratsız kadından ne bekliyordun ki zaten. Kocasının evde uzak kalmasını fırsat bilip kırıştırmadığı adam yok.
Lagertha mükemmel ya, dik duruşlu kadınlara bayılıyorum :)
Zaten orasını anlamadım adama içerde bıçağı sokuyor sonra öldü :bilmem: diyor :D Hiç mi kimse demez ne yaptın içerde bizim Kalf'a :)

Onlar da ilginç bir şey anlamadım sevişirler filan dedim ama tık yok :)
Çinli prenses tehlikeli, bizim Ragnar'a bonzai veriyor galiba :D Adam ayakta duramıyor :)
Altıncı bölümdeydi galiba şu eskileri gösterdikleri sahne harikaydı. Keşke Ragnar Lagertha'yı hiç bırakmasaydı.

Şu Çinli kızla Ragnar'ın birlikte olmasına Aslaug ön ayak oldu. Kendisi Ragnar'ı aladattığı için böylece karşılığı olmuş oldu. Yani ihanetini böyle kapatmaya çalıştı.
Adamı Lagertha'dan da etti, kendi Harbrad ile oynaşıyor lutfetmiş hanım efendi bir zahmet :) Kendince vicdanını rahatlatıyor işte :)
Yok bu kadın adam olmayacak bu sefer de Floki ile karışık Harbrad ile oynaşıyor pes vallaha :))

@destere nerdesinnn? sahip çık şu cadıya rahat durmuyor :)

Adamı Lagertha'dan da etti, kendi Harbrad ile oynaşıyor lutfetmiş hanım efendi bir zahmet :) Kendince vicdanını rahatlatıyor işte :)
Yok bu kadın adam olmayacak bu sefer de Rollo ile karışık Harbrad ile oynaşıyor pes vallaha :)) @destere nirdesinnn? :)
E işte yuva yıkanın yuvası olmaz. Lagerta'mın yuvasını yıktı. Şimdi burnu b.ktan çıkmıyor. :)

E işte yuva yıkanın yuvası olmaz. Lagerta'mın yuvasını yıktı. Şimdi burnu b.ktan çıkmıyor. :)
Yuva yıkanın yuvası olmaz tabii :)
Deki sen Harbrad ile kırıştırdın kırıştırdın e Floki'den ne istiyorsun adamın karısı daha yerde, öleli 1 gün olmadı :)) Bilmiyorum ne yapacağız biz bu kadınla :)

İzlemeye devam ediyorum, bakalım bu Ecbert ne iş saracak Mercia cadısının başına :)

4x5
Tam Ivar ne kadar tatlı çocuk yerim onu falan derken çocuğun kafasına saplayıverdi baltayı. 😱 Aslaug da az değil, çocuğa everything alright diyor. :( İkinci bir şok da Lagertha'dan geldi. Maşallah kraliçemiz all men must die mottosuna gayet güzel uyuyor. :D Kalf'ı sevmezdim zaten ölmesi iyi oldu. Bu arada Lagertha gelinlik kıyafetiyle ne kadar güzel olduğunu bir kez daha gösterdi. Normalde de güzel de savaşçı kıyafetleri bastırıyor biraz. Ragnar'ın şu Çinli kızla bir yere varmayan oynaşmaları çok sıktı. Çatıdaki sahnede neredeyse ileri saracaktım. Bir sevişin de siz de biz de rahatlayalım lol.

4x10
Çok heyecanlı bitti. Hiç bir şey anlamadım yarım kaldı ama sezon ortası finaliymiş, bir kaç ay içinde yeni sezonu başlayacakmış galiba, merak ettim ne olacağını :)
Yeni sezonun tam olarak ne zaman başlayacağını bilen var mıdır? :)

Hey gidi Vikings heyy. 4 günde tüm bölümleri izledim. Böyle bir modda izleyeceğimi hiç düşünmemiştim. :A Fragmanı gördükten sonra da heyecanım kat kat arttı. Dizinin çehresi değişecek belli oldu, bekliyoruz merakla. :)