BesaleT
Emekli
Beklemeyi sevmiyorum o yüzden biriktirip canım isteyince izliyorum.Biz onu neredeyse geçen sene izledik ya nerede kalmışsın sen.
Beklemeyi sevmiyorum o yüzden biriktirip canım isteyince izliyorum.Biz onu neredeyse geçen sene izledik ya nerede kalmışsın sen.
Biriktirmek için bekliyorsun böyle de?Beklemeyi sevmiyorum o yüzden biriktirip canım isteyince izliyorum.
özellikle ivar da büyük atılımlar bekliyorum ama göremeyiz çünkü ragnardan sonra dizi sıkmaya başlar devam ettirmezler@destere ben biraz taihine baktım baya iyi şeyler planlıyor tanrı onlarla ilgili.
aslında çok renkli karakterler varda bir ragnar daha bulmaları zorBense öyle düşünüyorum ama devam ettirirlersede şaşırmam. Sonuçta dizinin adı vikings ve devam ederse sıkıntı olmaz. Zaten daha 200 yıllık konu var.
@destere
ragnar aslaug a bişey yapamaz yapan yerleri burkulur adamın ) çarpılır yani ama senin3x5
Şu dizisinin giriş müziği diyorum başka bir şey demiyorum.
8.5/10Torstein öldi mü?
Siggy valhalla da mutli mu?
Ecbert, Ragnara hainlik etti mu?
İmdi yürek yırtılır.
Son olarak Ragnar Lothbrok eşittir Mahir Kara. Rollo eşittir Orhan.
@destere Ragnar'ın kazulet Aslaug'a yapacaklarını önümüzdeki bölüm görürsün. Kendisini aldattığını Floki'den öğrendi fare suratlı Aslaug'un sonu yakın.
Beklesin Lagertham güneşli günler çok yakın, er geç Ragnar, Aslaug'a basacak tekmeyi.ragnar aslaug a bişey yapamaz yapan yerleri burkulur adamın ) çarpılır yani ama seninlagertha ile nasılda dalğa geçti lagertha öyle sap gibi ortada kaldı güya ragnardan destek alıp earl olacaktı ragnarın şeyinde bile değil kadının derdi ))
lagertha nın güneşiBeklesin Lagertham güneşli günler çok yakın, er geç Ragnar, Aslaug'a basacak tekmeyi.
lagertha nın güneşiechbert adlı kafadan kontak kral değilmiydi? öyle güneşin kadına hiçbir faydası olmayacaktır
King Echbert'in toprağında tarlalarını bırakıp geldiler, başlarına silahlı adam bıraksalardı bari.
silahlı adam işe yaramazdı kaç silahlı adam bırakabilirsinki ?yaban ellerde tamamen güvene dayalı bıraktılar çiftçileri yoksa orda o çiftçileri korumak için bir ordu şart
Başkasının toprağında çiftçilik yapma fikri de çok saçma. Bu kralı baştan beri hiç gözüm tutmamıştı Ragnar'ı öldürebilir de. Zaten Ragnar ya Paris seferinde ya da bu kral tarafından öldürülecek asıl fethi oğlu gerçekleştirecek.
ragnar ın ölümü efsaneleşmiş bir olay o kısımlara daha çok var ragnar ın ölümü çok değişik şekilde gerçekleşiyor hatta kolay kolay ölmeyen biri odin in oğlu olduğu için? sonra doğa üstü güçler işe el atıyor o şekilde ölüyor gibi anlatılan destanlara göre
bende gece izlerim büyük ihtimal ..