Diğer Vikings 3. Sezon Yorumları

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,475
Reaksiyon puanı
5,685
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
3x2

Herkes aşmış kendini 9.bölüme gelenler var ben yavaş gitmişim baya dizi biriktirmişim filmlere dalınca. :D

Dizi çok durağandı öyle atraksiyonlu bi şeyler de olmadı bi kaç kol kesme, kafa kesme falan onun dışında hep muhabbet içinde döndü ve sıkıcı bi bölümdü genel olarak.

6/10
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Ve 10 aylık ara başlıyor.:( Özleyeceğiz sizi Vikingler.:T:

Aslında hiç şaşırtan bir şey olmadı bu sezon finalinde ama yinede güzeldi. Kahinciğim sezon finalini söylemiş bölümler önce.:D

Ragnar'ın planını bölümün başında tahmin etmiştim ama hastalığın tamamen yok olacağını falanda düşünmüştüm o konuda yanılmışım.
Ayin, Silahsız Paris tam tahmin ettiğim gibi bir plandı ve tıkır tıkır işledi.
Tabi şu Tabut başında olacak olayları tahmin edememiştim. Rollo salaklık yapıp yine döküldü.:F

Rollo olayı ise büyük ölçüde şaşırttı. Rollo'nun Paris'ten nasipleneceğini biliyordum yani tahmin ediyordum hatta o savaş esnasında Rollo ile Prenses'in bir birlerine olan bakışlarından da aralarında bir şey olacağını kestiriyordum ama Ragnar'a karşı Rollo fikri hafif şaşırttı. İlk sezon ki sezon finalinde de olmuştu bu olay ve yine kaybedecektir. Kazanma ihtimali yok.:F
Rollo yine nefret edeceğiz senden.

Sonu acayip saçma bitti. Sırf Ragnar ile bitireceğiz diye zorlamışlar.

Uzun bir ara vereceğiz.:( Nasıl dayanacağız biz.ss Neyse Bu aranın hüznüyle puanımı yüksek tutuyorum. Normalde 9 almaz bu bölüm ama benden 9.5/10 .:D
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,085
Reaksiyon puanı
49,739
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
3x10 (Sezon Finali)

Yok artık :eek:

Bölümü izlememişler bölümü daha heyecanlı izlesinler diye öyle yaptım. :D Yoksa şaşırılacak pek bir şey yoktu bölümde. Zayıf bir sezonun zayıf finaliydi. Ragnar'ın sahnesini izlerken aklıma Cennet Mahallesi geldi. :) Orada da bir bölümde Pembe ölmüş gibi oluyordu cenazesini kaldırıyorlardı. Pembe'nin ölmeyeceğini biliyorduk, Ragnar'ın da. :) Yalnız itiraf edeyim bir ara acaba ölmüş müdür diye küçük de olsa düşündürdü. :D Eğer ölseydi diziyi çok takdir edecektim ama olmadı tabii. :)

Rollo hamlesi ilginçti. Bu sefer Rollo'yu destekliyorum ben. Şartlar mantıklı geldi. Rollo kabul etmekle haklı. :D Yalnız bu da Ragnar'ın oyunu olabilir. :):)

7/10
 

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
3x10
Ulan Rollo bu yaptığın delikanlılığa onu bırak gardaşlığa sığar mı? İlk sezon finali gibi yine ihanet ettin Ragnar'a. Artık FF'deki tek destekçini de kaybettin. Bye
Büyük bir salaklık yapıp Wiki'den Ragnar'ın hayatına baktığımdan böyle ölmeyeceğini biliyordum o yüzden hiç heyecanlanmadım hep ne zaman çıkacak diye bekledim tabuttan :D
Hay fetişiniz batsın kaç yüz yıl önce bile var bunlardan :F
8/10
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
3x8. Bölüm

sinema tadında harika bir bölümdü ..
tahmin etmediğim şekilde gelişti olaylar başarı beklerken sonuç fiyaskoydu


ordu çok pis kayıp verdi bu fiyasko sonuçta dük ün kızı gisla nın parmağı var gidip nerden bulup buluşturup azizin kanını bayrağa salça yaptı anlamadık ama bayağı bir moral gazı verdi askerlerine :) zaten kadını gören düştü toprağa bir ara rollo iyi gidiyordu vura kıra dedim rollo tek başına ordunun yapmadığını yapacak rollo gizla ya baktığı an ayaklarının bağı çözüldü kendine kurbağalı derede yüzerken buldu kadın çok etkili :))
tepedeki ragnar ı düşüren ise parisin güzelliğiydi daha o zamanlar eyfel kulesi falan filan yokmuş ama paris yinede harika güzlmiş bakan ragnar gibi duvarlara çarpa çarpa dibi boyluyor :)
flokinin triplere girip kendini suçlaması falan çekilecek gibi değil kendisini öldürsede kurtulsak bu kayışı koparmış floki karakterini pek sevemedim
ragnar ın sonda athelsanla sohbet ederken '' planlarım olmadan işi flokiye bırakacağımı düşünmedin heralde diyor '' orda sormak lazım ragnar a -len mal! onca insan öldü nerdeyse cesetlerden kule yaptı fransızlar sen sırf flokiye ders vermek içinmi onca insanı ölüme gönderdin ??? :)
@sürgünüm senin sarı saçlarından tutup kemerine bağladığın lagerthan savaştıda seviştide:) kadın heyecana gelemiyor kalf ın yaptığı iyiliğe karşılık lagertha da iyilik karşılıksız olmaz dedi verdi ! karşılığını :)) bjorn davarı zor kurtardı paçayı anası kılıklı bjorn uda sevemedim bir türlü :) porun da üzüntüsünden kırlara vurmuş terketmiş kızını, siggy adlı kızı, dünyalar güzeli aslaug bakıyor.. annelik içine işlemiş aslaug un sahipsiz yavrularıda kucaklıyor şefkatle :))
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Hee birde (Sezon finali ile ilgilidir.)

Kont Odo sadist çıktı.:F kırbaçlar kırbaçlar.:A
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Direkt olarak benim de aklıma o bölüm geldi. Ben de onu çok sevmiştim o nedenle kendimle çelişmemek için mesajda hiç çaktırmak istemedim durumu. :):)
baştan sona savaşla ilgili sahnelerle dolu olunca biraz sıkıyor o konuda haklısın :) araya biraz daha net görüntüler koymaları lazım aslında bazen bir bölüm boyunca bir kişinin ölümü o derece güzel yansıtılırki ekrana , bin kişinin öldüğü bölümlere değer nitelikte olur :) ama ben 8. bölümü genel anlamda sevdim
sadece oklar milleti sapır sapır yıkarken rollo nun arada hiç bir oka gelmeden dalbaşak savaş sahnesinde tur attığı kısımlar inandırıcı gelmedi :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
3x9. Bölüm

bir önceki bölüme göre tempo düşük olsada bazı sahneleriyle önceki bölümüde geçti diyebilirim ..
mesela seigfried in saçımı toplayın diyip anında kafayı çektiği ve saçı tutan adamın elinin ikiye bölündüğü sahne büyük bir savaş sahnesine bedeldi :) birde siegfried pis pis kahkaha atmazmı :) aynı şekilde rollo nun kazıklı silindiri durdurduğu sahneler harikaydı :)

son bölümlerde rolloya fazla bir gazmı veriyorlar nedir ? ilk szonun il bölümünde rollo ile ragnar ın düşmanla savaşını gösterdikleri sahnelerden sonra ilk kez rolluyu bu kadar aktif dinamik vede heyecanlı görüyoruz :)

judith sempatik bir kadın ama bu saflığını ve temizliğini
kayınpederi olacak echbert deyyusu kötüye kullandı :) kadının oğlunu kurtarmak için çaresiz kalıp kabul ettiğini düşünüyorum yoksa kötü bir kadın değil yapıyor ama niye yapıyor sormak lazım :) echbert le athelwulf un karşılıklı birbirlerini atrtıkları sahnede güzeldi

ragnar ı son iki bölümdür çok pasif bir durumda izliyoruz bu şekilde giderse adamın ne krallığı kalacak nede sözü geçecek tam bir gevşek oldu çıktı
kan işediği sahneler ilginçti neresinden darbe aldı acaba çok berbat bir durumdur bu kan işediğine göre iç organlar telef durumda umarım iyileşir .. ragnar ın krallık taslayıp lagertha bjorn , rollo ve flokiyi terslediği sahneler pek hoş değildi ragnara yakıştıramadım hele son sahnede gidip vaftiz maftiz olma işleri hiç hoş değildi ..umarım herşey bir planın ürünüdür yoksa hristiyanlığı kabul etmiş bir vikingin evcilleştirilmiş bir kedi kadar değeri olacaktır gözümde :)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
3x10 (Sezon Finali)

Yeni bölüm için 1 hafta sabredemezken 1 yıl nasıl beklicem ? Emdi yürek yırtılur.

Doğa üstü güzelliğe sahip, baltayı sallayışına öldüğüm Lagertha'mı çok özleyeceğim. :(

Aslaug'suz ne kadanda güzel bir sezon finaliydi. :A

Bende herkes gibi hiç inanmadım Ragnar'ın öldüğüne hele tabuttan çıkma sahnesi kopmalık, böyle bir sahnede güleceğim aklıma gelmezdi. :)

CDYYRgwWgAARuqp.jpg


Floki'nin Ragnar'a "senden nefret ediyorum ve seni seviyorum" demesi çok fenaydı. :)

Ve kendimi Paris prensesi ağzına geleni sayarken bi fok anlamayıp merhaba demeye çalışan Rollo gibi hissediyorum. Rollo'da mutlu olsun nevar yani. Korkmayın Ragnar Rollo'suz, Rollo Ragnar'sız yapamaz. Hele ikisi Floki'siz hiç yapamaz. Endişeye mahal yok. :)
9/10
 

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
lagertha bu hızla giderse sıradaki tecavüz mağduru kont odo olacaktır :)) kadın irili ufaklı zayıf geniş demeden her erkeğe daliyor :)
kont odo ve lagertha çok denişik şeyler yapabilirler :D neyse spoi olmasın akşam bölümü izleyince anlarsın dediğimi :D
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
ben final bölümünü izlememişim niye kimse haberdar etmiyor :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
Kendin bilmiyorsun izleyip izlemediğini, biz nerden bilelim. :)
ben hala bölüm çıksın diye bekliyordum arada kaynamış final bölümü yalnız senden başka da izleyen yok sanırım herkesmi unuttu acaba ? :) ya da diğer arkadaşların yorumları bir önceki sayfada mı kaldı ? :)

pardon yanlışım varmış :) herkes izlemiş bir ben kalmışım :)