Bölüme o kadar kilitlendim ki yorum yapamadım. Ama sağolsun diğer izleyiciler halletmiş.@Aserat ortalıkta yoksun
Bölüme o kadar kilitlendim ki yorum yapamadım. Ama sağolsun diğer izleyiciler halletmiş.@Aserat ortalıkta yoksun
vatan haini süper bir isimdi hala diziye öyle sesleniyoruz gerçi
Halit'in o sözüne tepki gelecek gibi.halit ergenç hasta adasm öldü, osmanlı bitti derken aldı beni bir gülme
neyse bölüm güzeldi ama aşırı uzundu anne dizisi 105 dk sürmüş bu dizi 160 dk falan sürdü galiba yarın çok iyi başlamaz o yüzden haftayaki bölüme göre reytingi belli olur
Eftelya'ya ne diyorsun peki?halit ergenç hasta adasm öldü, osmanlı bitti derken aldı beni bir gülme
neyse bölüm güzeldi ama aşırı uzundu anne dizisi 105 dk sürmüş bu dizi 160 dk falan sürdü galiba yarın çok iyi başlamaz o yüzden haftayaki bölüme göre reytingi belli olur
o bir harikaEftelya'ya ne diyorsun peki?
Bana Homeland ve Brody deme, içim acıyor güzelim diziyi nasıl batırdılar.
skandalsın yaniNeden isim değişmiş ki? Vatan Haini bölüm sonuna göre muhteşem olurmuş. Bana Homeland'i hatırlattı. Düşman eline düşen Brody misali@sürgünüm @OzaN Beyni yıkanan Brody'e namaz kıldırmışlardı. Bakalım beyni yıkanan Cevdet de din değiştirmiş mi
Edit:Berguzar diziyi tek başına sırtladıSüloyu etki yapamadı.
Daha birkaç ay önce yüzünde yara oldu diye ortalığı yıkan Begüm'den Rum şarkıcı Eftelya'ya sağlam geçiş olmuş, ama pek sahnesi yoktu.o bir harikarolü artmalı bergüzarla ikisi başrol olsun diğerlerini salla
Buna haftasonu bak özlem giderBana Homeland ve Brody deme, içim acıyor güzelim diziyi nasıl batırdılar.
Sen de bakmiştin o diziyeskandalsın yani
Senin şu virgüllü tahminlerine bitiyorum.Şahane bir fragman var haftaya da. Yarın tahminim Total 7,50 AB 8,15 Abc1 8,25
Ya noktalı hallerimeSenin şu virgüllü tahminlerine bitiyorum.
40 dakikalık Homeland'i izlemeye yanaşmazsın ama 2,5 saatlik Vatanım Sensin'i izlemekte bir maruz görmezsin. @xemrexxx beynini nasıl yıkadıysa şemsiyesi altına girmişsin pis. ssNeden isim değişmiş ki? Vatan Haini bölüm sonuna göre muhteşem olurmuş. Bana Homeland'i hatırlattı. Düşman eline düşen Brody misali@sürgünüm @OzaN Beyni yıkanan Brody'e namaz kıldırmışlardı. Bakalım beyni yıkanan Cevdet de din değiştirmiş mi
Edit:Berguzar diziyi tek başına sırtladıSüloyu etki yapamadı.
faruk kulumuz öyle şeyler yapmaz kaliteli dizileri özenle izlemez o40 dakikalık Homeland'i izlemeye yanaşmazsın ama 2,5 saatlik Vatanım Sensin'i izlemekte bir maruz görmezsin. @xemrexxx beynini nasıl yıkadıysa şemsiyesi altına girmişsin pis. ss
Kim dedi izlemediğimi be40 dakikalık Homeland'i izlemeye yanaşmazsın ama 2,5 saatlik Vatanım Sensin'i izlemekte bir maruz görmezsin. @xemrexxx beynini nasıl yıkadıysa şemsiyesi altına girmişsin pis. ss
Laa hani ANNE gibi başlayacaktıyarın için tahminim :
total 5.50
ab 6.75
abc1 7.10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?