batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,295
- Puanı
- 1,061
Görsellik ve mekan kalitesi yüksek bir dizi ama senaryo beni pek içine çekmedi. Yine de gün birinciliğine oynayacak bir proje olmuş.
hayırrr kullanıyorum benim oylarım en kaliteli oylar diğerleri izledikleri bile belli değil![]()
kiz 40 kilo Ogz sin her yerin kalite olsa nolacak bak @eskici 90 kilo onun kalite daha ağirTürk dizileri yapmasın ailemle izliyorum edepli cocugum ben
Oy demişken şu senin yarişmanın linkini ver de Berguzarıma 10 puan basıp gideyim![]()
90 kilo degilim kankakiz 40 kilo Ogz sin her yerin kalite olsa nolacak bak @eskici 90 kilo onun kalite daha ağir
Faruk da liseli galiba aileden cekiniyor![]()
Kaç dk?90 kilo degilim kankabu diziyi biraz izledim oy kullanabilir miyim
![]()
Tamam biraz daha izleyip kullanirim o zaman Bergüzar'a hakettigi puani vermek istiyorumSayilmaz en az 45 dk![]()
Anaokullukiz 40 kilo Ogz sin her yerin kalite olsa nolacak bak @eskici 90 kilo onun kalite daha ağir
Faruk da liseli galiba aileden cekiniyor![]()
ne meraklısın her diziyi vadi gibi yayından kaldırılan diziler çöplüğüne eklemeyeDizinin tanıtımını hiç alakası olmayan bir kanal olan Beyaz Tv'de gördüm şimdi. Çok enteresanYayın Grubu sahipleri de aynı değil üstelik birbirlerine taban tabana zıt medya organları. Siyah bir el diziyi tutturmak için haksız rekabet içine girişmiş. Dizinin balonu şiştikçe şişiyor. Bakalım ne zaman patlayacak
![]()
Televizyon zaten adeta bir dizi çöplüğüne meraklısın her diziyi vadi gibi yayından kaldırılan diziler çöplüğüne eklemeye![]()
sezon başladı hala ortada yok vadi bu demektir ki yayından kaldırıldıTelevizyon zaten adeta bir dizi çöplüğüİçerde ve Diriliş olmasa milyon dolarlık televizyonumu camdan aşağı atarım ama kıyamıyorum
Ha bu arada Vadiyi bırak yayından kaldırmayı uyurken çıt çıkarıp rahatsız eden bir babayiğit daha anasının karnından doğmadı
Nihat Doğan gibi vasıfsızların böğürmesiyle bizim ancak yüzümüz güler rahatımız bozulmaz. Rüzgarın kayadan götüreceği ancak ve ancak tozdur
![]()
Senin Safiye sultanda baslamadi dahasezon başladı hala ortada yok vadi bu demektir ki yayından kaldırıldızaten ilk kez kaldırılmadı terörü de kaldırmışlardı alışık vadi izleyicisi bu duruma ondan sorun etmiyorlardır
![]()
Film ve dizinin tanıtımları döndüğünde sıfatınızın hali, bu dizinin başrollerinin de prim yapmak için gittiği Gezi'de çadırları polis tarafından yanmış militanlar gibi olacaksezon başladı hala ortada yok vadi bu demektir ki yayından kaldırıldızaten ilk kez kaldırılmadı terörü de kaldırmışlardı alışık vadi izleyicisi bu duruma ondan sorun etmiyorlardır
![]()
en azından bizim fragmanlar dönüyor ayrıca az sabret haftaya pazartesi görücenSenin Safiye sultanda baslamadi daha![]()
la bunun konuyu değiştirmekle ne alakası var konu siyaset senin bu mesajında da belirttiğin üzereFilm ve dizinin tanıtımları döndüğünde sıfatınızın hali, bu dizinin başrollerinin de prim yapmak için gittiği Gezi'de çadırları polis tarafından yanmış militanlar gibi olacakKonu Vadi değil zaten sen her konuyu değiştirdiğinde haklı olduğumu teyid ediyorum tişikkirlir sipirmin
![]()
Pazartesiye dizi mi konur la İcerde sizi tvden disari firlatacak desene o zamanen azından bizim fragmanlar dönüyor ayrıca az sabret haftaya pazartesi görücen![]()
içerde çok şişti gazını almalı artık nurgül sultanımız o işi halleder ama önce sultanımızın ayrıldığı paramparçayı bitiricez, zaten kendisi ayrılınca paramparça parçalanmaya başlamıştı son darbede sıraPazartesiye dizi mi konur la İcerde sizi tvden disari firlatacak desene o zaman![]()
Kebapci Celal sizi kisik ateste pisirir yer la ne diyorsun seniçerde çok şişti gazını almalı artık nurgül sultanımız o işi halleder ama önce sultanımızın ayrıldığı paramparçayı bitiricez, zaten kendisi ayrılınca paramparça parçalanmaya başlamıştı son darbede sıra![]()