Bu sonuca nasıl vardın kız kafan mı güzel.vatanım sensin izliyorsun demek sende![]()
![]()
![]()
Bu sonuca nasıl vardın kız kafan mı güzel.vatanım sensin izliyorsun demek sende![]()
![]()
![]()
Dizi birde showun rakib kanalındaAynı dönemi ve aynı temayı işliyorsa karşılaştırırım.
Umarım ilerde Atatürk'ü de gösterirler, son zamanlarda Atatürksüz kurtuluş savaşı dizisi çekmek moda oldu.![]()
Ne alaka? İlla herkes sizle aynı görüşte olmak zorunda değil başka yerlere çekmeye gerek yokDizi birde showun rakib kanalında![]()
![]()
Dizi tutarsa bu sezon yada gelecek sezon sezon finali bölümünde 1 bölümlük işleyebilirler Atatürkü![]()
hahahah aa tamam cnm hayat zaten tatlıdırda olduğu burdada kızdırmayalım seni asıl kızdırmayı pazara bırakalım daha doğrusuNe alaka? İlla herkes sizle aynı görüşte olmak zorunda değil başka yerlere çekmeye gerek yok
İlk 20 dk'sı vasattı yeni yeni açılmaya başladı.![]()
Normalde mesaj eksilemiyorum ama siz eksilediniz diye eksileme sistemine geçtim. Yanlış kullanıyorsunuz çünkü, bana göre vasattır size göre iyiydir görüşlere biraz saygı duyun herkes beğenmek zorunda değil herkes sizle aynı görüşte olmak zorunda değil.@mrt-06 bu AB dizisi kalitesi karşısında gözlerin kanadi biliyorum ama eksileme her mesaji![]()
Tövbe tövbe şeytan falanmı kaçtı içine deanları arayalım @ForumdashNormalde mesaj eksilemiyorum ama siz eksilediniz diye eksileme sistemine geçtim. Yanlış kullanıyorsunuz çünkü, bana göre vasattır size göre iyiydir görüşlere biraz saygı duyun herkes beğenmek zorunda değil herkes sizle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Çekimlerine laf eden olmadı zaten.
nedir bu sinirin şu şekillerden çiziyorsun vucuduna şeytan vucuduna giremiyor tamammı
Kız şimdi Cevdet öldü mü nasıl bağlayacaklar acaba. Kanlar içinde yerdeydi çünkü. .ssnedir bu sinirin şu şekillerden çiziyorsun vucuduna şeytan vucuduna giremiyor tamammı
![]()
![]()
![]()
Yarın yeni bölüm var salarsın üstüne
Askerler buldu İşte ölmemişti ki o kısımda daha. Bulup iyileştirme ihtimalleri var.Kız şimdi Cevdet öldü mü nasıl bağlayacaklar acaba. Kanlar içinde yerdeydi çünkü. .ss
Ama aradan 7 yıl geçti neden dönmemiş.Askerler buldu İşte ölmemişti ki o kısımda daha. Bulup iyileştirme ihtimalleri var.![]()
Ama aradan 7 yıl geçti neden dönmemiş.Askerler buldu İşte ölmemişti ki o kısımda daha. Bulup iyileştirme ihtimalleri var.![]()
Esaret altındadır ya da vurulduğunda bir sıkıntı yaşamıştır iyileşmesi uzun sürmüştürAma aradan 7 yıl geçti neden dönmemiş.
Ama aradan 7 yıl geçti neden dönmemiş.![]()
7 yılda iyileşemediyse direkt infaz etsinler.Esaret altındadır ya da vurulduğunda bir sıkıntı yaşamıştır iyileşmesi uzun sürmüştür![]()
Öldü sanacaklar 7-8 yıl sonradan hortlayacak herhalde @xemrexxx halitin heryerini daha iyi bilirKız şimdi Cevdet öldü mü nasıl bağlayacaklar acaba. Kanlar içinde yerdeydi çünkü. .ss
Bu tür dizileri çok izlemediğin için7 yılda iyileşemediyse direkt infaz etsinler.Bence hafızasını kaybetti ve bir at arabası çarpıp hafızası geri dönecek.
Bu arada bu tür dizilerde nedense hep Marika adındaki kadınlar hayat kadını oluyor dikkat ettin mi?![]()